Nejsi přihlášen
Re: Dnes ,slovensko.
Byl jsem tam s Gapou a dalšími od 14.10 do 15.30 jsem tam lítal nahoru a dolů , poježdění na Harmanci luxusní, ale takovou masovku jsem tam ještě nezažil .
Jo a Pšán mne zazdil , úplně no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Byl jsem tam s Gapou a dalšími od 14.10 do 15.30 jsem tam lítal nahoru a dolů , poježdění na Harmanci luxusní, ale takovou masovku jsem tam ještě nezažil .
Jo a Pšán mne zazdil , úplně no né?No ano!
..co to meleš ty kvaku z Harvirřova..jsemti říkal,že jsem te uzřel,i hledat jsem se tě vydal,na kopci i třikráte potkal,ale styk s tebou se mi nezadařil..kdybys jel v mém směru,tak to není problém,bo bych tě dohnal,ale vždycky to bylo v protisměru..ale jinak super..počasíčko špica,motorek jak cyp a kilometrů hafo..fajně bylo..jen škoda,že jsme se neslezli..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Byl jsem tam jen na chvili,projel dvakrat,cele,nekde bylo jeste mokro,pak mi odebral chut ten blbec na stribrnem fazeru, co mi vjel na moji stranu,tak pak radsi na kavu,jak jsem odjizdel uz to zacalo byt huste.Pak jeste Certovica,Liptov,pojezdeni nadhera! Mimochodem vcera v slovenskych spravach,dva Polaci na Orave nalepeni na dodavce,predjizdeni autobusu,prvni to stihnul,ti dva uz ne.Zazil jsem jizdu s nima,jezdi jak hovada!
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Pšán , ha, ha z Bogumyna, ,jsem byl na Harmancu lovcem tentokrát já , aby se mi takhle dobře jelo jsem tam snad ještě nezažil, gumy držely ukrutně, mám je ožužlané jakoby je pes potrhal a při 4 jízdě jsem už ze sebe začínal mít strach no né?No ano!
Jura:
Máš recht, poláci mi začínají připadat jako maďaři , fakt jezdí jak hovada , na Makově jsem s Pepinou za zády slovil postupně tři na 2 zmrzlinách a fazerovi, což se jim hrubě nelíbilo a tak začali tahat ještě víc a když ani to nestačilo tak brutálně riskovali...marně ovšem !Zůstal jeden odpadlík jehož postupně skomírající světýlko jsem sem-tam zahlédl ve zpěťáku než def.zhaslo.
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Stránky: 1