Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 23.09.2007 19:27:15 Offline |
chladič ???
Možná budu potřebovat nový olejový chladič (samo že starší,ale v pohodě)Nevíte kde sehnat??nebo dělá se nějaká druhovýroba??nebo kolik stojí origo???ten muj mi pořád někde rosí.Už jsem ho zkoušel nechávat zalepit,ale nějak se to nedaří.ten chlápek co ho opravoval,tak povidal,že ho tlakoval na 8atm.a byl v pohodě.tak nevimuž mi nebaví dolívat olej a dostávat ho zapeklej ze svodů
Re: chladič ???
Vostrý Ondřej psal:Možná budu potřebovat nový olejový chladič (samo že starší,ale v pohodě)Nevíte kde sehnat??nebo dělá se nějaká druhovýroba??nebo kolik stojí origo???ten muj mi pořád někde rosí.Už jsem ho zkoušel nechávat zalepit,ale nějak se to nedaří.ten chlápek co ho opravoval,tak povidal,že ho tlakoval na 8atm.a byl v pohodě.tak nevimuž mi nebaví dolívat olej a dostávat ho zapeklej ze svodů
www.kellyshop.com
tam určo bude ale nic pro socky
to jebu
Na starej model(dáš ho na novej) za pár šupů akorát musíš vyměnit i hadice bo maj jinak vývod.....
Ale skoro vše jde zavařit
Pár šupů ovšem pouze v případě že trefíš Happy-Day nebo se ti podaří vytočit v kole štěstí
God Save The Queen!
chladiče se vařej - svařujou - a ten co to dělá tady poblíž co bydlím,je docela gut chladičů zavařil nespočet a prej všechny držely a na tlakovou zkoušku se můžeš podívat když si to dohodneš
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Vostrý Ondřej (Člen) 24.09.2007 18:21:01 Offline |
věřim tomu,aleco když mi ten týpek řekne že už to nepůjde??Že je na vyhození??nevíte o nělakym staršim na můj model??nebo o nějaký tý druhovýrobě??A co stojí origoš??
Vostrý Ondřej psal:věřim tomu,aleco když mi ten týpek řekne že už to nepůjde??Že je na vyhození??nevíte o nělakym staršim na můj model??nebo o nějaký tý druhovýrobě??A co stojí origoš??
...esi se nepletu, tag novej origo stojí vokolo štyryceti, tagže koukej po inzerátech nebo e-baji...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Vostrý Ondřeji...mě spravoval chladič chlápek na 3 x, po druhý , když jsem za ním přišel , tak mě ujišťoval, že fakt neteče, že na to dá krk a když jsem to chtěl na vlastní voko vidět, tak tekl u obruby u napojení hadic (prasklina mezi obrubou a tělem chladiče). Taky přebušil atmosfery a ....až na potřetí ...
Kelly01 psal:Vodní chladič jsem opravil na ochtávce vejcem v květnu a od tý doby ani kapka a vodu jsem taky nedolíval
...to ti v chladiči plave volský voko ne...
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stránky: 1