Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » chladič ???

Vostrý Ondřej (Člen)
23.09.2007 19:27:15

chladič ???

Možná budu potřebovat nový olejový chladič (samo že starší,ale v pohodě)Nevíte kde sehnat??nebo dělá se nějaká druhovýroba??nebo kolik stojí origo???ten muj mi pořád někde rosí.Už jsem ho zkoušel nechávat zalepit,ale nějak se to nedaří.ten chlápek co ho opravoval,tak povidal,že ho tlakoval na 8atm.a byl v pohodě.tak nevimbaduž mi nebaví dolívat olej a dostávat ho zapeklej ze svodůsmile2

bobule (Člen)
23.09.2007 19:28:10

Re: chladič ???

Vostrý Ondřej psal:

Možná budu potřebovat nový olejový chladič (samo že starší,ale v pohodě)Nevíte kde sehnat??nebo dělá se nějaká druhovýroba??nebo kolik stojí origo???ten muj mi pořád někde rosí.Už jsem ho zkoušel nechávat zalepit,ale nějak se to nedaří.ten chlápek co ho opravoval,tak povidal,že ho tlakoval na 8atm.a byl v pohodě.tak nevimbaduž mi nebaví dolívat olej a dostávat ho zapeklej ze svodůsmile2

www.kellyshop.com
good tam určo bude ale nic pro sockybigsmile

to jebu
Kelly01 (Člen)
23.09.2007 20:24:18

Na starej model(dáš ho na novej) za pár šupů akorát musíš vyměnit i hadice bo maj jinak vývod.....

Ale skoro vše jde zavařitgood

Pár šupů ovšem pouze v případě že trefíš Happy-Day nebo se ti podaří vytočit v kole štěstísmile1

God Save The Queen!
bečka (Člen)
24.09.2007 15:41:15

vajíčko, nebo hořčici
to sem fčera slyšel od kamoše co jezdí kamionem, že tak kdysi spravovalsmile1idontknow

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Milouš (Člen)
24.09.2007 17:03:21

Tak se dal opravit chladič na vodu. Neslyšel jsem, že by se něco cpalo do olejového chladiče.

maňas (Člen)
24.09.2007 17:08:00

chladiče se vařej - svařujou - a ten co to dělá tady poblíž co bydlím,je docela gut chladičů zavařil nespočet a prej všechny držely a na tlakovou zkoušku se můžeš podívat když si to dohodneš good

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Vostrý Ondřej (Člen)
24.09.2007 18:21:01

věřim tomu,aleco když mi ten týpek řekne že už to nepůjde??badŽe je na vyhození??nevíte o nělakym staršim na můj model??nebo o nějaký tý druhovýrobě??A co stojí origoš??

Filous (Člen)
25.09.2007 15:12:19

Vostrý Ondřej psal:

věřim tomu,aleco když mi ten týpek řekne že už to nepůjde??badŽe je na vyhození??nevíte o nělakym staršim na můj model??nebo o nějaký tý druhovýrobě??A co stojí origoš??

...esi se nepletu, tag novej origo stojí vokolo štyryceti, tagže koukej po inzerátech nebo e-baji...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
25.09.2007 15:14:18

bečka psal:

vajíčko, nebo hořčici
to sem fčera slyšel od kamoše co jezdí kamionem, že tak kdysi spravovalsmile1idontknow

...no to by ti motor poděkoval surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
25.09.2007 15:34:22

...a vječinou děkuje vojnicej ven bigsmile

bečkoj: to jo, ale do vodního smile1 nebo taky eště mlíko kyselý, nebo meltu

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Vidle (Člen)
25.09.2007 15:36:47

Vostrý Ondřeji...mě spravoval chladič chlápek na 3 x, po druhý , když jsem za ním přišel , tak mě ujišťoval, že fakt neteče, že na to dá krk a když jsem to chtěl na vlastní voko vidět, tak tekl u obruby u napojení hadic (prasklina mezi obrubou a tělem chladiče). Taky přebušil atmosfery a ....až na potřetí ...good

Kelly01 (Člen)
25.09.2007 17:00:22

Vodní chladič jsem opravil na ochtávce vejcem v květnu a od tý doby ani kapka a vodu jsem taky nedolívalgood

God Save The Queen!
Radek-Ban (Člen)
25.09.2007 18:18:19

Kelly01 psal:

Vodní chladič jsem opravil na ochtávce vejcem v květnu a od tý doby ani kapka a vodu jsem taky nedolívalgood

...surprisedto ti v chladiči plave volský voko ne...bigsmilebigsmile

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
maňas (Člen)
26.09.2007 22:01:20

no jak myslíš,on ti to vyzkouší před tebou,natlakuje to a můžeš to prohlídnout,ale pokud seženeš za cenu opravy jinej tak bych to neřešilgood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS