Nejsi přihlášen
Potrebuju poradit
Zdravim, potreboval bych poradit. Chci si koupit Bandita dovoz Francie,rok vyr. 2004, najeto 10000. lehce bourana cena 88tis plus dohoda. Tady se pokusim vlozit fotky. A chtel bych vedet co na ni rikate jestli si ji mam koupit. Diky moc za pomoc
zalozil sem maila na kterym jsou fotky tak se tam mrknete a poradte mi.
suzukibandit600@seznam.cz
heslo:bandit
Re: Potrebuju poradit
jj klidne mu je poslu, ale nevim kdo to jee. Sem tady novej. Jinak sem nasel na netu jeste tuhle masinu www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=99836, ktera je taky moc pekna. Rok vyroby sem uz psal vyse.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=70 to je von
jo ten rok sem přehlíd sem jouda
stříbrná nevypadá zle ale radši počkej na oko větších odborníků lebo ty z fotek poznaj že tam neni něco v cajku
jinak vítaj
to jebu
Fulltank psal:diky za privitani jj ty fotky mu poslu. Hele tak sem si rikal, ze kdyz mi tu motoku necha za 80tic slo by to. 5000 dam za prihlaseni a 5000 za nejaky ty opravy. Co tim myslis po liposukci? A kterou myslis?
já myslim že myslel toho pána v tom profilu
to jebu
hm..to jsou ty kurvy ze seznamu. Tak neva kdyztak to je na meilu co sem psal nahore, se podivej a rekni svuj nazor. Nezda se mi to nejak hrozny, ale prece jenom neznam to moto. A nebo jestli by nebyl nekdo tak hodnej a nezajel tam semnou to omrknout,samozdrejme ne zadarmo..
A nechces moji B6 ? je to teda rv. 2000 ale ma provozni oderky jinak temu nic neprebyva a nic nechybi.
vorel psal:Filous, nevěř jim ani, tě chtěj vyvýzt z rovnováhy
...vogo, mi to je jasný, vim že kecaj, mejl má každej ve svym kompu, tag jag bych se tam asik dostal, né??? ...jedině, že bych přišel k němu domu a mrknul na to uněj doma ...já mam taky ve svym kompu svuj mejl a dyš se chcu do něj mrknout s klukovo kompu, tag to nejde, bo tam je zas jeho...hele, nejsem za zelena utrženej, abych se nechal vodit vogo za rypák, to dá rozum
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:...přes webové rozhraní ...na seznamu so otevřeš poštu ...akorát tam nic nejni
Sem kua dobry jak cyp
...sice nevim, co je webový rozhraní, ale do toho mejlu sem se naboural, holt hekr jag sviň...no ale jaký bylo mý sklamání, dyš sem tam taky nic nenašel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ton@l psal:Filous psal:...vůbec netušim, jag se leze k někomu do mejlu
kdyz ti napise nick a heslo tak uplne normalne
...ty seš koukam Toniku ňáááááákej chytrej ...se na mě moc nevytahuj
nejsem chytrej ani se nevytahujujen se uz nejakou dobu rypu v kompech a skoro ve vsem co je s tim spojenyJinak jestli chces tak ti ty fotky poslu na mail...
Vzdy muze byt hur :-)
napiš škardíkovi nabo jinejm typům ze zplzně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/us … p?region=5
řikám si hurikán
Stránky: 1