Nejsi přihlášen
Re: Rozvodˇák
no sice sem to na bandasce otevřený až tak neměl ale je tam nějakej napínák na kterým to lze poznat jak na tom řetěz je,pokud teda nepřeskakuje přes zuby to mu už nepomůže ani svěcená voda
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Peka psal:myslim ze gumickou do vlasu
Ne je tam preci napinak rozvodoveho retezu a ten je automaticky rozvodak se jen jednou za cas meni podle opotrebeni
Jasne vim ze tam je napinak jen sem chtel vedet zada jeto automaticky napinane.U nekterejch motorek se povoli ten srob a tim se retes vysponuje tak sem myslel jetli tady se to taky nedela.Jinak diky za informaci.
fifa b 12 psal:zhruba po 50000 tis ma byti vyměna a napina se sam automatickya měni se jak napinak tak řetez myslim že to vychazelo okolo 35000 ale je to asi 2 roky co sem to Ďelal
Tak tosem potreboval vedet takze diky.Myslis tim 35000 jakoze ta vimena stala 35000 kc to titam ten rozvodak dali zlatej ne? nejspis preklepco?
luktomas psal:Kelly01 psal:Ta výměna v 50000je blaf..
Podívám se na něj za chvíli v 72000km a pokud bude pořád ve 100% kondici půjde novej zpět do regálu a postup se bude v 84000km opakovatJo jasne ale jak poznam ze je v stoprocetni kondyci?
No podle toho napinaku prece, jak moc je vystrcenej pokud je tak napul tak uz se ten cas blizi rychle, bo nekde jsou aj kolik ma mit 10 ci 20 clanku delku, nekde v manualu, myslim
B12 neni uz je autobus :)
A tak na kolika zubech se asi mění?? já na něj koukal a byl na polovině, ale zdá se mi, že když je motor studenej, tak trochu rachotí. Ovšem něco mi říká, že měnit ho na půlce je bejkárna....tak nevim Fakt je , že než se to ohřeje, tak to rachtání je na
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Shaft psal:A tak na kolika zubech se asi mění?? já na něj koukal a byl na polovině, ale zdá se mi, že když je motor studenej, tak trochu rachotí. Ovšem něco mi říká, že měnit ho na půlce je bejkárna....tak nevim Fakt je , že než se to ohřeje, tak to rachtání je na
...a nejsou to rachtání ventily...
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Filous psal:Kelly01 psal:
vždycky všechno vyvalíš...neboj, myslim, že i dyš ho náhodou najde, tag na ňom stejně nic nevykouká
tak kdyz uz ho najdu teda tak zas tak tupej nejsem pac delam v servisu na kamionech jen odvas zadam radu
luktomas psal:Filous psal:Kelly01 psal:
vždycky všechno vyvalíš...neboj, myslim, že i dyš ho náhodou najde, tag na ňom stejně nic nevykouká
tak kdyz uz ho najdu teda tak zas tak tupej nejsem pac delam v servisu na kamionech jen odvas zadam radu
...neber si to tag, mam veselej večír
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:luktomas psal:Filous psal:
...neboj, myslim, že i dyš ho náhodou najde, tag na ňom stejně nic nevykoukátak kdyz uz ho najdu teda tak zas tak tupej nejsem pac delam v servisu na kamionech jen odvas zadam radu
...neber si to tag, mam veselej večír
jasne v poho neberu si to tak jinak peknou zabavu
Cus parto. Vymena rozvodaku me ceka po sezone.Napinak je uz celej vylezlej.Ale nejni mi jasny,jak ten novej retez dostanu na kliku. Prece se kvuli tomu klikovka nevyndava a nerozebira celej motór Nebo ze by ten retizek prodavali rozpojenej? Kdo s tim mate nejakou zkusenost,tak sem s tim. Diky
Mirass psal:Cus parto. Vymena rozvodaku me ceka po sezone.Napinak je uz celej vylezlej.Ale nejni mi jasny,jak ten novej retez dostanu na kliku. Prece se kvuli tomu klikovka nevyndava a nerozebira celej motór Nebo ze by ten retizek prodavali rozpojenej? Kdo s tim mate nejakou zkusenost,tak sem s tim. Diky
...je rospojenej...navlíkneš ho tam a snejtuješ...
osiris psal:...poznáš to stejně jak u auta, rachotí
...jestli je vytahanej poznáš když vyndáš napínák a podíváš se jak moc je vylezlá rohatka
No rekbych ze rachoti,ale nejsem si jist zda jeto prave ten rozvodak a nevim jestli muzu vytocit ten sroub mez valcema teda jestli to dobre chapu mel byto bit ten napinak.U xjcka se ten sroup uplne vytocit nesmel.
osiris psal:...ne šroub, ale celej
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … apinak.jpg
No supr tosem potreboval vedet moc diky
osiris psal:...ne šroub, ale celej
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … apinak.jpg
...no hele...dyš nevytočí středovej šroup a vymontuje to celý i s tělem napínáku, tag pozná kulový, jag je na tom, páč dyš ho nechá zašroubovanej a zdemontuje ho celej, tag mu napínák pot tlakem pružiny vyjede celej nadoras...
Filous psal:osiris psal:...ne šroub, ale celej
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … apinak.jpg...no hele...dyš nevytočí středovej šroup a vymontuje to celý i s tělem napínáku, tag pozná kulový, jag je na tom, páč dyš ho nechá zašroubovanej a zdemontuje ho celej, tag mu napínák pot tlakem pružiny vyjede celej nadoras...
Má pravdu předseda!
Napřed šroub ven, pak celý těleso.
Před zpětnou montáží "resetovat" tzn. rohatku naplno zatlačit do tělesa.
Pak teprv těleso Z5 a šroub nakonec.
There's a pie in the sky when you die.
Antihero psal:Filous psal:osiris psal:...ne šroub, ale celej
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … apinak.jpg...no hele...dyš nevytočí středovej šroup a vymontuje to celý i s tělem napínáku, tag pozná kulový, jag je na tom, páč dyš ho nechá zašroubovanej a zdemontuje ho celej, tag mu napínák pot tlakem pružiny vyjede celej nadoras...
Má pravdu předseda!
Napřed šroub ven, pak celý těleso.
Před zpětnou montáží "resetovat" tzn. rohatku naplno zatlačit do tělesa.
Pak teprv těleso Z5 a šroub nakonec.
......
no tak tosem rad zesem to jeste nerozebral steto taky mohli ric hned bez ftipku,ale takhlen to bylo aspon napivajsi takze moc diky vsem za dobre rady jduse nato mrknout.Pak bych jeste rad vedel kolik mam napocitat zubu aby to bylo v poho?
Bandit 650A psal:Shaft psal:A tak na kolika zubech se asi mění?? já na něj koukal a byl na polovině, ale zdá se mi, že když je motor studenej, tak trochu rachotí. Ovšem něco mi říká, že měnit ho na půlce je bejkárna....tak nevim Fakt je , že než se to ohřeje, tak to rachtání je na
...a nejsou to rachtání ventily...
mno ventily jsou čerstvě seřízený a pořád stejný, spíš bych to typoval na ten rozvoďák bo něco jinýho
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Filous psal:osiris psal:...ne šroub, ale celej
...no jasny; ze napinak je celej sem myslel (ne jenom sroup)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak jsem zkontroloval ventilovou vuli,je to o.k.,spanovak rozvodoveho retezu na 17-tem zubu,nutna vymena,ted uz ale vydrzi tech par km.Co mi ale vrta hlavou,dnes jsem se byl projet na Makove,a jak chladnul motor bylo slyset cinknuti ,jak by nekdo hodil kaminek do kovu.Neutahnul jsem moc viko ventilu?Ma tam byt moment 14,ale delal jsem to jen odhadem.Co vy na to?
Männer sind primitiv,aber glücklich!
jura psal:Tak jsem zkontroloval ventilovou vuli,je to o.k.,spanovak rozvodoveho retezu na 17-tem zubu,nutna vymena,ted uz ale vydrzi tech par km.Co mi ale vrta hlavou,dnes jsem se byl projet na Makove,a jak chladnul motor bylo slyset cinknuti ,jak by nekdo hodil kaminek do kovu.Neutahnul jsem moc viko ventilu?Ma tam byt moment 14,ale delal jsem to jen odhadem.Co vy na to?
...to víko s tym nemá nic společnýho a to cinkání je normální jag chladne motor...
Stránky: 1