Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Špatný start

leons (Člen)
06.01.2007 01:41:18

Špatný start

Včera, když jsem byl v garáži mi to nedalo a zkusil jsem cca po dvou měs. nastartovat svého banďourka. Jenže ten darebák jen škytal a nechtěl naskočit. (před strtem jsem dal kohout cca na dvě minuty do vodorovné polohy a pak zase vrátil směrem dolů). Naskočil až skoro po minutě startování. Nechal jsem ho zahřát a chtěl se projet, ale při otočení plynu motor začal pracovat jen na 3 válce, při puštění plynu zase jel na 4. Motor začal pracovat správně až skoro při 10 minutovém zahřátí. Myslíte, že je problém v karbeci nebo ve špatně zvolených svíčkách?idontknow

Yamaha R1
Hlavně dojet
VikecB12 (Člen)
06.01.2007 08:45:36

Re: Špatný start

Me to dela taky,kdyz to tak dlouho stoji.Necham poradne prohrat a pak to pekne "rozbrnkám" plynem,musí se to prehoupnout pres nejaky otáčky,aby se to jakoby propláchlo.Potom uz to vrci normalne.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 (Člen)
06.01.2007 11:32:50

Ja to naprosto normální..

God Save The Queen!
rama (Člen)
06.01.2007 12:20:17

dsocela ted to resim to same.jsem v garazi lamu si take hlavuidontknow myslel jsem,ze to budou svicky, vymenil jsem je  ted to jdu nechat prohrat pak dam vedet asi to bude normalni stav u banditugood

rama (Člen)
06.01.2007 12:24:13

uz to vrci ,tak uvidim jestli je to tak jak se toi pisebigsmile

rama (Člen)
06.01.2007 13:08:54

Tak je to pravda vymenil jsem svicky a nechal jsem to nastartovane je to super uz to zase jde po plynui tak cusgood

mates (Člen)
06.01.2007 14:40:53

normálka...neřešit idontknow

… voranžová
Ondráš (Člen)
06.01.2007 22:30:18

Nejdřív zahřej na provozní teplotu a pak ho pozoruj...

Studený to dělá různý pussyoviny

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Palino (Člen)
06.01.2007 22:38:58

Taky jsem o Vánocích neodolal a šel jsem si do garáže zabrumlat.Chytlo celkem rychle, ale přes 4tis otáček to šlo vytočit až po 10min volnoběhu. Do té doby se to dusilo a znělo to všelijak.smile1

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
MAZI (Člen)
06.01.2007 23:01:55

CHLAPI TO JE NORMÁLNI NEJLEPŠÍ NASTARTOVAT NA PLNEJ SYTIČ  pak ho ubrat tak na půlku aby to neřvalo a v klidu nechat bežet třeba těch deset minut a teprve pak šahat na plyn good apon mě to tak fungovalo

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
Ondráš (Člen)
06.01.2007 23:28:36

Prostě to nechat pořádně prohřát... I olej!!!

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
maňas (Člen)
07.01.2007 10:39:03

MAZI psal:

CHLAPI TO JE NORMÁLNI NEJLEPŠÍ NASTARTOVAT NA PLNEJ SYTIČ  pak ho ubrat tak na půlku aby to neřvalo a v klidu nechat bežet třeba těch deset minut a teprve pak šahat na plyn good apon mě to tak fungovalo

já to řeším tak že to nechám běžet dokud to jde na sitič a pak teprve jedugood,a stejně na začátku ohřejváš gumuidontknow,takže žádný bláznění,si myslím.

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
666killer (Člen)
07.01.2007 11:54:30

to mazi:to je presne ono je to na 2 supu 5min a frcigood

MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer (Člen)
07.01.2007 12:29:06

MAZI psal:

to je presne ono je to na 2 supu 5min a frci

osiris (Člen)
07.01.2007 14:39:34

...normalni to neni, nikdy mi to na 3 valce neslo ani studeny a vytacet to nebudu dokod to neni trosku teply, ale max. po 2 minutach to musi bezet bez problemu az k vyssim tockam
...a mluvim o startovani v zime v nevytapeny garazi cca jednou za 3 - 4 tejdny vzdycky musi chytit na sytic bez plynu do 5ti vterin toceni starterem max. na druhej, mno treti pokus at nezeru (kdyz ty prechozi si aspon zabubla a chcipne protoze neudrzi volnobeh - kdyz mu ale hned po tom co chyti a nez stihne chcipnout pridas ten spravnej kousicek plynu, tak staci max. ty 2 protoceni starterem)

...a jinak u strikacky je to sup na sup ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tomasNJ (Člen)
07.01.2007 14:41:25

help... mi to startuje na dvahelphelpsurprisedbigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
maňas (Člen)
07.01.2007 14:49:55

tomasNJ psal:

help... mi to startuje na dvahelphelpsurprisedbigsmile

vidíš taky na tebe došlo,já ftp = 0bad ty dva hrnkybadže by taky mrkývkabigsmile

tomasNJ (Člen)
07.01.2007 15:11:14

ASI proto, že mám jen dva válce... a do V bigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ (Člen)
07.01.2007 15:14:11

maňas (Člen)
07.01.2007 15:24:30

tomasNJ psal:

ASI proto, že mám jen dva válce... a do V bigsmile

hold seš napřed se nedá nic dělat sem netušil že máš dva hrnky

666killer (Člen)
07.01.2007 15:25:02

tak to teda ze to nieje normalne a s tym startovanim mi to frci tak ako som uz pisal a sviecky tam mam CR9EK  NGK R asi treba castejsie prestartovatbigsmile

maňas (Člen)
07.01.2007 15:27:36

a už vůbec netušil,že máš tento cagiva,no aspoň vím,ale ta mrkývka tě neminebigsmile

Jerry (Člen)
07.01.2007 15:37:09

Prostě to máš jak se ženskou. Jak to je studený, velkou parádu s tím nenaděláš. Musíš to prostě rozehřát než na to vlítneš. Jinak se budeš divit proč to pořád není ono. A když je to rozpálený, můžeš všechno!bigsmilebigsmile

A kurva...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS