Nejsi přihlášen
Re: Polepy budíků
Filous psal:signalCZ psal:Ondráš psal:Nevím... Kde nic není ani Osiris nebere, ale třeba ví kde ho najít.
díky moc
třeba se někdo najde kdo si to už před tím stáhl a má to uložené v PC.....máš je mít...
děkuju ale nějak mi nejde velikost, vytisknou se vždy přes celou stránku jak kdyby pasovaly do Karosy
nevím jak přizpůsobit velikost aby odpovídaly
nějaká rada?
nebo nedá se to poslat v jiném programu už velikostně správně?
děkuju
signalCZ psal:prosím nemá to fakt někdo uložený tak abych to jen vytiskl a hodil na moto?
jsem rád že mi to FILOUS poslal ale je to velký jak kráva...
...tag to ňák zmenči né??? ...a pag že já sem čolek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:signalCZ psal:prosím nemá to fakt někdo uložený tak abych to jen vytiskl a hodil na moto?
jsem rád že mi to FILOUS poslal ale je to velký jak kráva......tag to ňák zmenči né??? ...a pag že já sem čolek
jo to ono se to dá zmenšit ale je to apk celé hranaté a šeredné
prostě poslal jsi mi to ve velkým formátu akdyž to zmenším tak jsou z toho kostičky...
Thor5552 psal:když sme u toho nemá někdo náký ty polepi i na novej model?? prosím odepiště jestli to někdo má
Hele neni nic jednoduššího si je oskenovat a vyrobit si vlastní podle svého gusta...Už se to tu řešilo, dával jsem tady i fotku co jsem dělal já na GSu...
bandit.alien (Člen) 10.12.2012 19:36:29 Offline |
Taky bych poškemral o polepy budíků kdyby je někdo měl v PC,.. na šestku ´95 sic pochybuji ale neusnul bych kdybych to nezkusil,..
bandit.alien (Člen) 16.12.2012 00:11:32 Offline |
PFremer psal:Krleš70 psal:TAKY TO SCU, MÁM TO V MÍLÍCH, TAK ŽE BYCH KONEČNĚ VIDĚL KOLIK TO JEZDÍM ?
Nebude ti to dál ukazovat v mejlích, akorát na budíkách budou Km???
Krleš70 psal:No to teda nebude, když na místě kde je 30 mil bude 50 km/hod
No jasně, takže potřebuješ nějakýho moulu, co ti to překreslí tak, aby to ukazovalo dobře, chápu to správně? Až najdeš, dej vědět, taky bych chtěl něco udělat, představu mám, ale nechce se mi do toho...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Krleš70 psal:No to teda nebude, když na místě kde je 30 mil bude 50 km/hod
No jasně, takže potřebuješ nějakýho moulu, co ti to překreslí tak, aby to ukazovalo dobře, chápu to správně? Až najdeš, dej vědět, taky bych chtěl něco udělat, představu mám, ale nechce se mi do toho...
...ale hovno, co by překresloval, rafička ukazuje furt stejně, akorát ciferníky sou jiný, tagže dyš tam nalepí ciferník f km, tag má vyřešíno...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:PFremer psal:Krleš70 psal:No to teda nebude, když na místě kde je 30 mil bude 50 km/hod
...ale hovno, co by překresloval, rafička ukazuje furt stejně, akorát ciferníky sou jiný, tagže dyš tam nalepí ciferník f km, tag má vyřešíno...
To je mi jasný, pane šéf, že ručička neukazuje 2x rychleji .
Pokud je tomu opravdu tak a stačí jen přehodit polep budíku... Hážu si tedy popel na hlavu a jdu do rohu na hambu...
Stránky: 1