Nejsi přihlášen
Re: Vo hovně
Chlastej bejku chlastej, kua zitra do prace se me moc nechce. Dny ubíhají a ubíhají a zima se rychle blíží preskočíme Vánoce a pak budes jenom čtvrt roku čekat až zas mužeš vyjet ven na kolobrndě .
Taky se nudim tedka jak svin
Filous psal:...taky začínam bejt kouslej...trénuju...piju rum...ale luksusní...12ti letej Old Monk ...fajnový pití ...pozdravuj rafany...Heppyk a ten druhej je??? ... si pamatuju...asik ten rum
ten druhej podvraťák je Bax, já mam sice jenom sklepmistra ale když už si tu trestám tu druhou láhev tak si řikám že to je kurva dobrej ročník
to jebu
...no cóóó, sklepmistr je dobrej, nemůžu enem Buška z Velhartic nebo jag se ten parchant menoval...uš vot vosmý třídy...sem se po ňom temkrát na záklatce strašně zryl, hrozně sem blil a další víno sem si dal aš f sedumnácti, dyš sem pozval slečnu na dvoječku ...eště se ten sajrajt dělá???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vorel psal:inkviz prej umí z hoven supr pavouky
...dneska sem u něj byl a zapoměl sem umňelce požádat, aby mi jednoho uďál...párátka si vot jistý doby vozim sebou vlastní...nebo aspoň medůsku mi moc vycáknout
Filous psal:...no cóóó, sklepmistr je dobrej, nemůžu enem Buška z Velhartic nebo jag se ten parchant menoval...uš vot vosmý třídy...sem se po ňom temkrát na záklatce strašně zryl, hrozně sem blil a další víno sem si dal aš f sedumnácti, dyš sem pozval slečnu na dvoječku ...eště se ten sajrajt dělá???
Bušku z Velhartic neznám, ale estli ho potkám tak mu jednu od tebe vyřídim
chlast je svinstvo, já to řikám furt, proto nechlastám ale degustuji ač ve větším množství, no ale řekněte chlapci nezní degustace líp než chalst?
to jebu
To já dneska suším hubu,za hodinu sedám do plechovky a jedu k Berlínu. Ale vynahradil sem si to vo víkendu,měli sme firemní školení,tak sem byl vot pátku do neděle v lihu a aji diplom za "Vytrvalostní sezení na baru" sem si dovez dom
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:To já dneska suším hubu,za hodinu sedám do plechovky a jedu k Berlínu. Ale vynahradil sem si to vo víkendu,měli sme firemní školení,tak sem byl vot pátku do neděle v lihu a aji diplom za "Vytrvalostní sezení na baru" sem si dovez dom
...eště furt je na Berlín ten strašnej drncabán??? ... Hitlerštráse se tomu řikávalo
bobule psal:Filous psal:...du smotnout a zahulit, dybych nepřišel, tag mě to složilo
kde seš ty hrdino, stejnak si tam hulil nějakýho uschlýho cigoše
...nám smotnuto, du votpálit draka, čááááááuuuuu
Filous psal:VikecB12 psal:To já dneska suším hubu,za hodinu sedám do plechovky a jedu k Berlínu. Ale vynahradil sem si to vo víkendu,měli sme firemní školení,tak sem byl vot pátku do neděle v lihu a aji diplom za "Vytrvalostní sezení na baru" sem si dovez dom
...eště furt je na Berlín ten strašnej drncabán??? ... Hitlerštráse se tomu řikávalo
No je to rozhodně lepčí neš D1 u nás. Vubec se mě nechce celou noc čučet do tmy před sebe,votpoledne sem si dal Brno-Pragl-Brno, doma sem povečeřel a pomalu už pojedu zase přes čurákof Nějak mě to poslední dobou zmáhá,jako to ježdění
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:To já dneska suším hubu,za hodinu sedám do plechovky a jedu k Berlínu. Ale vynahradil sem si to vo víkendu,měli sme firemní školení,tak sem byl vot pátku do neděle v lihu a aji diplom za "Vytrvalostní sezení na baru" sem si dovez dom
No je to rozhodně lepčí neš D1 u nás. Vubec se mě nechce celou noc čučet do tmy před sebe,votpoledne sem si dal Brno-Pragl-Brno, doma sem povečeřel a pomalu už pojedu zase přes čurákof Nějak mě to poslední dobou zmáhá,jako to ježdění
todle nejni lajna pro střízlívý a piloty z povolání tak nepruď
pomalu začínám umírat, dopíjím druhej litránek tý červený dobroty a zjišťuju že nejsem takovej hrdina
za chvíli jdu do věčných lovišť
to jebu
bobule psal:Loser psal:sfine ... ja dneska susim hubu
je mi jasny, ze mi to neuverite, ale je to tak (i alkoholik potrebuje vpcas pauzu)se nepočítáš,lebo ty máš stejnak promily zůstatkáč takže tu seš vítanej
Diiiiky kamarade .... ty me vzdycky dokazes potesit .... hned si pripadam najebanejsi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
bobule psal:PALOUS psal:Kuwa taky sem na kašisem vylemtal nějaký žlutý sfinctvo z plusukuwa to je mrda do jater
dej si brčko dědku
Du na něj woe bo sem zežral teť po ránu zas kus frasny s knedlem a zelím a muším to rozhejbatsem si fspoměl jak za komančů když sem byl ve vodmašťovně šel jeden po půl roce dom a když se ho voptaly čím by teda teď zapil knedlo vepřo zelo a von jak byl zblblej tak řek pífem a šup,šel doprdele a né domu von vyfás další tři metry navrch.tak dám ještě žlutou bo by mě ta moje mohla zdrbnout
Jebat motorky :-)
bobule psal:Filous psal:...no cóóó, sklepmistr je dobrej, nemůžu enem Buška z Velhartic nebo jag se ten parchant menoval...uš vot vosmý třídy...sem se po ňom temkrát na záklatce strašně zryl, hrozně sem blil a další víno sem si dal aš f sedumnácti, dyš sem pozval slečnu na dvoječku ...eště se ten sajrajt dělá???
Bušku z Velhartic neznám, ale estli ho potkám tak mu jednu od tebe vyřídim
chlast je svinstvo, já to řikám furt, proto nechlastám ale degustuji ač ve větším množství, no ale řekněte chlapci nezní degustace líp než chalst?
strejc,dyž byl eště mladej ogara jag já,tak sa dysi spařil a pak ležal před hospodů uprostřed silnice, no a dyž k němu přišli cajti a chtěli vědět méno,tak řekl právě Bušek z Velhartic.No a vot tý doby sa mu tak říká.a Filůsu, tobě by sa líbil, naposledy zaliskal dvěma členům národnostní menšiny hrdě se nazývající po italském městě, ušiska tak do hlavy, že sa jim spojily ušní bubínky,že z teho měli bonga
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1