Nejsi přihlášen
Postřehy z Pičosrazu na sněhu.
Je to teda už první ročník.Nulty byl minulej rok jak asi všichni víte.Že.Sem se tam byl podívat.Spát se mi tam nechtělo jelikož bydlím 5 kilačku od Jánek.Zas nesklamali banda jedna.Žrádla strašná kupa,Chlastu jak by smet.Takže Živelko a Boráku dík.Super akce.
Tááák, zase o kus dál!
Re: Postřehy z Pičosrazu na sněhu.
No... Pokud vím, tak nezvracel nikdo... Dámský záchodek v Dřevíči se tudíž neopakoval...
Někoho to ale opravdu zmohlo... Osiris tam do mě neustále lámal RUM... A já jako slabá povaha jsem vždycky podlehl... taky jsem šel spát v půlnoci
Odjížděl jsem dnes kolem půl jedné... Osiris ještě spal
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak myslím, že tohle není nic proti ničemu...
Já bych spal taky, ale musel jsem řídit... Třeba se mu jen nechtělo z pelechu... Je to moje doměnka.
Kvůli tomu počasí bych se ani nedivil... Chcalo jak sviňa...
Honza B12 psal:Taky se připojuju k děkovačce jen ty sudy byly nějak děravý.
300 piv za první večer
No má takový pocity na všech podobnej akcí,ale i v hospodě,sem si do ní donesl vlastní nádobu a stejně to z ní nějak ubejvá rychle,asi jsem koupil taky díravou,nebo je tam navrtává hospodskej,by měl větší výtoč
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
No co vám mám povídatcelkem masakrje fakt ,že nechlastám a květák mě bolítak co potom ti co tam vylemtali 4,5 sudů piva a nespočet rumu,vína,modrejch vočí a dokonce aj leteckýho palivano prostě super
Jebat motorky :-)
...přátelé kamarádi, rádi sme vás fšechny zas po ňáký dobje viděli, bylo to super, tagže Živelko, Boráku eště jednou dík ...a Boráku, eště jednou spešl thanx za tu flákotu ...kupodivu mi ani nejni špatně, tagže uš se zas těšim na další ekšn...škoda, že weekend nemá víc dní, bylo fajn...
P.S.1 ...nablito prej bylo dole ve sprše, tagže něgdo bodoval
P.S.2 ...uš dlouho sem se tag dobře nenasmál ...viz kuřácká půlnoční seance
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2007 13:59:36 Offline |
taky se připojujem k díkům, borákoj a živelce patří šecky nej děkuje i čuba
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2007 14:10:59 Offline |
borák: hele neni nad výpomoc, včera sem pomáhal já tobě, možná budeš příště pomáhat ty mě. jo a ten palousův pytlíček byl libovej, usínal sem s vytřeštěnejma vočima a všehno bylo tak ňák happy
doba je temná...
..taky bych chtěl poděkovat Borákovi i Živelce
..Filousi,woe,mě bolelo břicho ještě ráno z toho smíchu..
..akce fajn,pohoda..jako vždy..
..počasí nic moc,ale stálé...furt pršelo,ale sere pes..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
...podekovani zivelce a "oranzovy mrkvi" borakoj
...tak abych ty pomluvy uved na spravnou kolej, nikdo nic nepil, zadnej chlast tam vubec nebyl, ani chechtaci ciga, vsichni chlapi ve smokingu, damy vecerni roby, hudba byla rybova vanocni mse, jedli jsme priborem a desertnima vidlickama, rano byla rozcvicka a vecerka v deset
ondrasovi a yelloovi: o zadny pikantnosti nejde, takze uplne v poho, nic neva
inkvizovi a filousovi: jen skoda, ze jsem byl na ty pulnocni seanci kapanek zpomalenej a roztlemil jsem se jak debil az po filousove polemice o zpusobu odchodu, no mel jsem nedochvilnej prichod (mohlo z toho bejt mocny trio naraz) - monika nepochopila proc mi strasne prislo k smichu, ze si uplne beznym zpusobem cisti zuby
ps: jj, ve sprse jsem to jidlo na zemi videl
pps: kdo jeste nebyl tuhej a zucastnil se kofila akce, tak na ftp ve slozce audio je autentickej zaznam (lze prehrat v quick time playeru)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/audio/kofila.amr
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Taky velke diky Borakojc a Zivelkojc. Bylo to , skoda jen ze jsem byl v sobotu nejakej rozhozenej, ale rekl bych ze to nebylo z zadnyho vaseho piti, ale jen z te divne polivky,co jsem pozrel dole v nejake divne hopsode .... never more
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
KOVAL psal:Mrkvičko: Děkujem.
Emiler: Ty hovado,tobě se nechtělo spát jo? Dyks byl jak motyka! A ty ztracený půlitry dostaneš vod Boráka k náhradě.
Kovale to není pravda.Já měl celej večer ten samej.Ty 2 piva co sem tam vypil my nestáli za to abych je nějkak měnil natož strácel.
Tááák, zase o kus dál!
pavel dolínek (Člen) 07.01.2007 20:10:00 Offline |
akce vydarena,moc diky zivelce a borakovi
"una storia italiana"
Neboj nečte. Ja jen že sem byl v pohodě.Jo Kovale dik že si mi ty piva točil.Bejt tam někdo jinej tak bych asi tak ožralej nebyl.Ale ty si to do mne pral jak do sudu.A pozdravuj tvou polovičku.
Borák:Tu flašku sem měl v ruce kdyby někdo chtěl.Já neměl ani panáka.
Tááák, zase o kus dál!
Musím potvrdit že Emil měl stále jen jedno pívo a že sem ho se dvěma nikdy neviděl!!! A ten rum měl po ruce proto kdyby někomu houpnul tlak tak aby mu pomohl dát se dohromady ! Emilku seš supr kámoš! Bez tebe by mě bylo slabo každou chvil!
Bando, díky za díky!! Ale bez vás by ta akce též nebyla tudíž dík patří i vám nejen za účast, ale hlavně za výbornou atmosféru skoro po 48 hodin v kuse!!!
Mám na vás jen jednu prosbičku, stáhněte mi prosím fotky a pošlete na mejlík bo se na to ftp nedostanu... práce jedna
Díky MOC!!
Život není věčný, ale já ano...
KOVAL psal:No jako ty dva barmani s plnejma držkama,jak se cpou.....tak to je hnus velebnosti.
...no jo covece, dali vubec neco jinyho?
...kua, ale byl to koncert co, jak nam to slo, vid jen tys vytrval
...no a tydle byli taky jedly
Loser psal:Osi: jaksi to nefachci .... quick, to nedava!
...tak jsem to preved do mp3
http://www.suzukibandit.cz/prostor/audio/kofila.mp3
I já se připojuji s díky Živelce a Borákovi, opravdu vydařená akcička Bláto z odjezdu mám ještě na sedadle, opěrce, brýlých, ale ono se to podá
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Taky díky! Za všechno. Super akce, škoda, že jsem tam nemohl zůstat do konce.
Kubu jsme dovezli v pohodě, akorát když jsme od něj odjížděli a čekali na přejezdu až se zvednou závory, tak se najednou ozvala strašná rána, až se otřáslo auto. Povídam: Kterej čorák hodil pod auto toho dělobucha A už chtěl vylejzat... Ale náhle vidím jak předemnou (ob jedno auto) stojí 120ka a ne a ne nastartovat
Jen se divím, že se nerozpadla. To byla šlupka jak sfiň... Sem fakt myslel, že si nějací sociálně slabší hrajou
Připojuji se k díkům, sice to pro mě bylo dost krátký, ale stálo to za to!!! PS: Hlavně ten popůlnoční dýchánek v kuřárně...Mrtvolo a Lihy, jste fakt hovada, nevim kam na ty vtipy chodíte... stejnak už si kromě "galošů" žádnej nepamatuju
Raffan psal:Připojuji se k díkům, sice to pro mě bylo dost krátký, ale stálo to za to!!! PS: Hlavně ten popůlnoční dýchánek v kuřárně...Mrtvolo a Lihy, jste fakt hovada, nevim kam na ty vtipy chodíte... stejnak už si kromě "galošů" žádnej nepamatuju
...voe, mě se "vykouřili" z makovice fšechny ...teda vlastně nééé, jeden si pamatuju...sssssssssskákal pes.......
Filous psal:Raffan psal:Připojuji se k díkům, sice to pro mě bylo dost krátký, ale stálo to za to!!! PS: Hlavně ten popůlnoční dýchánek v kuřárně...Mrtvolo a Lihy, jste fakt hovada, nevim kam na ty vtipy chodíte... stejnak už si kromě "galošů" žádnej nepamatuju
...voe, mě se "vykouřili" z makovice fšechny ...teda vlastně nééé, jeden si pamatuju...sssssssssskákal pes.......
Tak na ten si taky vzpomínám... šutr jako sviňa, normálně tak moc vtipnej neni, ale tam jsem se málem poscal
Ondráš psal:Kdy se to konalo z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli?
Mě teda mrzí že sem tam nebyl
...bohužel pro tobe si vo to vopuchs...to máš za to, jag seš tady na mě drškatej
Loser psal:Ondras: A ty navic nekouris, takze bys mel po prdeli i tak
Ty si nepamatuješ jak jsem si tam s Tebou v kuřárně jedno bydlo dával?
Když už mám něco vypito, tak si dám... A pak je mi z toho blbě
A ja kua proc mi tak rychle mizej cigara .... a vono to bylo tim, ze me krome me defky okradal i Ondras. Moje ego se pak pacha sebevrazdu, kdyz sem si musel pucovat (nevratne) od vostatnich kuraky .... tem samozrejme taky mizeli cigara zavratnou rychlosti a zacali to resit stejne. Tim vznikla obrovska retezova reakce a po jejim radeni nezbyla nikomu ani jedna ciga. A kde to vsechno zacalo, ptam se? U nekuraku Ondrase a me Defky!!!!!!!!!
Stydte se hosove ..... priste povinne dovezete kazdej dve krabicky - z jedne si budete kourit sami a z druhe budete uplacet nas kuraky,abysme vas nechali s nama kourit v jedne mistnosti!
tak, to sem se zasejc rozculil
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:tak, to sem se zasejc rozculil
Kozičkové pondělí se uklidní
A co kouříte? Startky bez filtru? Kdybych je tam dal do placu když byla nouze největší, tak by se po nich určitě zaprášilo.
Loser psal:spis by se nam prasil z huby ten tabak.
A kdyby neco, ja kourim lehky Luckyny ...... vlastne uz ne ..... dneska jsem prestal kourit (doufam)
..ti to woe připomenu,až budeš loudit čvaňho
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Loser psal:spis by se nam prasil z huby ten tabak.
A kdyby neco, ja kourim lehky Luckyny ...... vlastne uz ne ..... dneska jsem prestal kourit (doufam)
Ty jsi přestal kouřit jo? Tak to jsem zvědavá jak dlouho to vydržíš, vsadím se o že ani týden. Jestli to fakt vydžíš tak super, budu ti držet palce
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Loser psal:Psan: to uz se nestane .... dneska jsem s tim prastil, takze uz nikdy od nikoho nebudu loudit ..... (doufam)
Ja se rozhod ze nebudu kourit cestou domu kdyz sem se nemoh nadechnout.... vydrzelo mi to do odpoledne
Jinak dekuju vsem co se mi z nich podarilo vyloudit nejakou tu davajku....hlavne Palousovi
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1