Nejsi přihlášen
Re: Všem narozeným před r. 1983 ...
Banditi, pěkně se to vzpomíná,
evidentně jsem starší než nejstarší brambora, chodil jsem pro mléko ještě s konvičkou (to ještě nebyli ani sklenice), z rádia jsem sledoval let Gagarina do vesmíru, na ČB televizi jsme chodili k zazobaným známým, kde nás bylo jako v kině a stejně jsem nic neviděl.
Za to první moto Pionýr "pařez" jsem řídil o prázdninách ve Vrchlabí v r.66 a co hlavně má první vlastní moto byla JAWA 250 pérák v r.68.
12.Bandit je dobrá minulost
Rok 85, jsem z vesnice, tady to vždycky trvalo dýl.
Pamatuju fronty v Jednotě na kapra, banány a pomeranče.
Když byla revoluce, tak moji pokrokově smýšlející rodiče mě vzali na zakládající schůzi OF v Činoherním klubu (teda stáli jsme v té frontě dovnitř jsme jen nakoukli). Fakt je, že Atari opravdu nevím jak vypadá a nikdy jsem to neviděl. Černobílá televizi pamatuji stejně jako dobu bez ovladače, kdy jsem při pokusu o přepnutí smetákem nějaké tlačítko vylomil, Hvězdné války jsou pro mě nervák dodnes. Na dobu bez mobilu vzpomnínám celkem rád, páč mě někdy fakt sere. Ohníček jsem četl ve družině a detektiva Štiku přímo žral. Studio Kamarád pamatuju, ale spíše pak už Rosáka a časopis Čau s Čaulířema. Desku s černým Jacksonem mám v hromadě dalších. Ale Andílci a Mission impossible... Já na ty filmy fakt moc nejsem...
Na to vykání od malejch dětí si teprve zvykám... A když si spolužák po 3 měsících v anglii vzal rozvedenou italku s 2 dětma, které má s nějakým němcem, tak ve mě trochu hrklo.
Doba je divná...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Nejlepší hokejku co jsem měl a dostal ji pod stromeček byl ruský Boctok /Vostok / měla brutálně zelenou barvu, těžká byla jak k... ,ale vydržela hodně a báječně se s ní lámaly jiné hokejky
Sehnat kolo Favorit či skládací Esku bylo téměř nemožné - pouze po známosti a za úplatu, Bon pari byly podpultové zboží,
první video na vesnici byl malý zázrak a nikdo nechápal, že na Západě můžeš nakupovat tak, že s vozíkem vyjedeš ven z prodejny a tam si naložíš nákup do kufru auta !
Když jsme byly s rodiči poprvé v r,.1990 na Mariahilfestrasse a v obchoďáku přes výtahy bloudili a potřetí za sebou s plným vozíkem vystoupili v restauraci, začali nám přítomní tleskat no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
jirka silver (Člen) 29.09.2007 19:28:04 Offline |
Na vejškách už nemaj PES,PEK pro mlaďasy .....politická ekonomie socoialismu,kapitalismu.Nemusí znát heslo V.sjezdu KSČ.Neví co je kapitál
dle vyučujících tehdy ... výrobní vztah a bylo to za 1.Bože já to nesnášel a přesto se to naučil
A 40% národa se potom stýská hold v závisti jsme mistři světa.Proletáři všech zemí spojte se a jděte do prdele.
Najdete nás na každém kilometru
Ja su rok 82,furt sme lítali na BMXech,hokejky byly v akci celoročně,v letě s tenisákama,Cčka sem nesbíral,to mě nebavilo,první počítač byl Didaktik a kdo neměl šprndu(prak) s pořádnou leteckou gumou byl mimo mísu. Dneska mě serou spratci s kšiltama jak nádražáci co devastujou telefoní budku,u toho vyřvavají jak je to kůůůl a že sou in a samozřejmě bez Jointa na ulic nevylezou My jako děcka sme vo žadné trávě ani nevěděli aš do učení,tam to začlo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
já jsem socka .... za půjčení BMX na 10 muniut jsem kamarádovi kupoval vitacit za 1,50 kčs prvního favorita jsem si koupil v 87 za 1300 a video jsme měli doma pujčený když byl rambo 1 ... a k vánocum babičkam jabkový mejdlo ... a dědům pěnu na holení v tubě
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
MAZI psal:já jsem socka .... za půjčení BMX na 10 muniut jsem kamarádovi kupoval vitacit za 1,50 kčs prvního favorita jsem si koupil v 87 za 1300 a video jsme měli doma pujčený když byl rambo 1 ... a k vánocum babičkam jabkový mejdlo ... a dědům pěnu na holení v tubě
...a po holení takovej modrej gel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vogo Husky, to už je lepší se po holení natírat Ajatinem, nebo Savem no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Ondráš psal:Francovku? A kolik vás při tom osleplo?
pokud se pamatuju tak nikdo...ředěný ne?
horší to bylo ze suprákama kteří šli do céčka..ti nasávali víno z rejže vyráběný na baterkárně a měli to utajený v kanystrech...bohužel v jednom zůstalo trochu nemrzky do tanku a to nedopadlo dobře...jedne to nepřežil, druhý tuším trvalý následky.
bla...blabla...!
Babička se jednou spletla a vzala pixlu do které normálně dávala vodu husam. Jenže si nějak nevšimla, že do ní táta vypustil starou chladící kapalinu s Fridexem. Nepřežila ani jedna a to už byly jateční...
Ondráš psal:Babička se jednou spletla a vzala pixlu do které normálně dávala vodu husam. Jenže si nějak nevšimla, že do ní táta vypustil starou chladící kapalinu s Fridexem. Nepřežila ani jedna a to už byly jateční...
Kua při požití Fridexu je Antidotum Alkohol né
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Ondráš psal:Babička se jednou spletla a vzala pixlu do které normálně dávala vodu husam. Jenže si nějak nevšimla, že do ní táta vypustil starou chladící kapalinu s Fridexem. Nepřežila ani jedna a to už byly jateční...
Kua při požití Fridexu je Antidotum Alkohol né
To bych chtěl vidět, jak bys do těch hus ten chlast narval...
mr.BSE psal:Ondráš psal:No co.. Ulevilo by to od bolesti...
stejne jako se ulevuje humrum vod toho jejich morskyho trapeni,co?
Ti francouzi je házej do tý vody živý a oni se vařej za živa...
Nemám rád francouze. Maj blbej jazyk.
Ondráš psal:mr.BSE psal:Ondráš psal:No co.. Ulevilo by to od bolesti...
stejne jako se ulevuje humrum vod toho jejich morskyho trapeni,co?
Ti francouzi je házej do tý vody živý a oni se vařej za živa...
Nemám rád francouze. Maj blbej jazyk.
Stejně se to dělalo s rakama, když se ještě fšude váleli.Prej tedaA jazyk je to krásnej
SV 1000S
To ne... Nežiju... Když už ve frankofonní oblasti, tak ve švajcu, ale za 7 let co jsem se ho učil mi k němu ani jedna ze 4 učitelek neukázala cestu.
Na druhou stranu byly tak chápavé, že nás vždycky nechali projít.
Ondráš psal:To ne... Nežiju... Když už ve frankofonní oblasti, tak ve švajcu, ale za 7 let co jsem se ho učil mi k němu ani jedna ze 4 učitelek neukázala cestu.
Na druhou stranu byly tak chápavé, že nás vždycky nechali projít.
..to tě ani jedna z učitelek nic nenaučila?
bla...blabla...!
kuwa sem sa f tom zasejc ztratil,nebyl byl výcuc?
ale jináč pamatuju merkur,s tím sem byl kápo,pak taky chevu,tenkrát byl problém z teho dostat ty bílé kostky,rval sem to zubama ostopéro.Jo a nejvěčí bos na paneláku sem byl,dyž mi strejda v 85tém přivezl z Libye auto na dálkové ovládání,ne na ten kabel co sa za ním mušelo běhat,ale vopravdické na naténu,jezdilo to samo a dyž sa zmáčklo to jediné tlačítko tak to couvalo do zatáčky.No jak říkám kuwa f tu chvíli sem byl panelákovej šéf a za dvě Pedra nebo jeden Sevak (ten se prodával jen v drogeriích,větrovej) sem to pučoval na tři minuty (vobchodník vot přirození vogové)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:kuwa sem sa f tom zasejc ztratil,nebyl byl výcuc?
ale jináč pamatuju merkur,s tím sem byl kápo,pak taky chevu,tenkrát byl problém z teho dostat ty bílé kostky,rval sem to zubama ostopéro.Jo a nejvěčí bos na paneláku sem byl,dyž mi strejda v 85tém přivezl z Libye auto na dálkové ovládání,ne na ten kabel co sa za ním mušelo běhat,ale vopravdické na naténu,jezdilo to samo a dyž sa zmáčklo to jediné tlačítko tak to couvalo do zatáčky.No jak říkám kuwa f tu chvíli sem byl panelákovej šéf a za dvě Pedra nebo jeden Sevak (ten se prodával jen v drogeriích,větrovej) sem to pučoval na tři minuty (vobchodník vot přirození vogové)
...v 85-tém jsem chodil s nádhernou tmavovláskou Magdou
Moure já byl v r.85 ve 3.ročníku na Gymplu a chtěl se oženit po roce chození s tmavovlasou Ljubov .Už tehdy jsem byl blbý a stráášně zamilovaný
Jarken psal:Moure já byl v r.85 ve 3.ročníku na Gymplu a chtěl se oženit po roce chození s tmavovlasou Ljubov .Už tehdy jsem byl blbý a stráášně zamilovaný
...no já byl ve 4 a chtěl taky ...ještě, že to dostala
Mour psal:Jarken psal:Moure já byl v r.85 ve 3.ročníku na Gymplu a chtěl se oženit po roce chození s tmavovlasou Ljubov .Už tehdy jsem byl blbý a stráášně zamilovaný
hovada
Blu one.... old one
Mour psal:Jarken psal:Moure já byl v r.85 ve 3.ročníku na Gymplu a chtěl se oženit po roce chození s tmavovlasou Ljubov .Už tehdy jsem byl blbý a stráášně zamilovaný
za to já smrděl na Doupově heč...!
zatím co ste vobjevovali tydlencty...divy přírody
bla...blabla...!
mno úžasný sarkasticky, mimo jiných si živě vybavuju příjezd.
ve 2 ráno, závěje jak sviň, zamrzlý nosní dírky i jiný , bo to kolem -20tky bylo..vykopávat v závějích místo pro stany a potmě, protože nepřítel byl ve střehu. O půl paté ráno po vstyčení všech stanů přijel velitel štábu přezdívkou Herodes a ironicky nám oznámil, že celej tábor měl bejt 25 metrů doleva....a nanovo...to už bylo zoufalství..ale tím to teprve začínalo ta pakárna na 2
bla...blabla...!
..85 a 86..ony se obě ty zimy dost vydařily..jedna strávená na Hačavě,druhá v Táboře..super byl kabát s beranem..sám se do něho člověk neoblékl a člověk v tom chodil jak gejša..výzvy "Ruce vzhůru" nešlo uposlechnout,bo se v tom ty ruce prostě nedaly zvednout..prostě kuželka.ale když se v něm panáček opřel někde v rohu,tak se i spát dalo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
pet psal:Tak Vám chlapi celkem závidím ty Vaše vzpomínky.
Já jsem sice ročník 73 ale už si vůbec na nic nepamatuju
nemas tolik chlastat nebo si pis denicek
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
týýýýýýýý woe, úplně to vidím... svojí první rovnou Artisku jsem ohybal nad vařičem, pak jsme prohrnuli rybník...
A malej Zetor s ovládáním po kabelu...
A nedostižný sen Autodráha...
A mít tak na mojí Esce přehazovačku, nebo dokonce závodku Favorita!!
a moje první LEGO!!
ach jo
BMW Pičo! :-)
...koukam, že Vorel, Fido a pár dalších jako malý parchanti honili trilobity mezi přesličkama...............
P.S. ...vlétě vosumdesátýho pátýho sem se jako třináctiletej smrat naučil kouřit ...a furt mi to chutná
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
dodneška mám doma vláček TT
mám to zabalený f krabici pod postelí a když s kámošema doma popijem tak ho vytáhnu a spomínám jak sem ho měl f šufleti pod postelí i se zvedacíma šraňkama a přehazovacíma výhybkama .
a co prfní brusle.šlajfky na klíček
...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous psal:...koukam, že Vorel, Fido a pár dalších jako malý parchanti honili trilobity mezi přesličkama...............
Vole, kdo má ty monitory čisti, estě že sem to kafe polknul...
tů Osi: Souhlasím s Newadou a žádám o přejmenování na Vzpomínky starých brambor
Bandit rulezz!!!
Borák psal:dodneška mám doma vláček TT
mám to zabalený f krabici pod postelí a když s kámošema doma popijem tak ho vytáhnu a spomínám jak sem ho měl f šufleti pod postelí i se zvedacíma šraňkama a přehazovacíma výhybkama .
já měl svítící expres a vždycky ležel u tunelu a čučel (TT) podobná úchylka
vorel: Jen..počkej
filous: my co jsme roztáčeli kola a ostatní si hráli s gumovou kačenkou..případně s něčím jiným
bla...blabla...!
...vzhledem k tomu jak se to zde zvrhlo, předpokládám, že nikdo nepřijde s nápadem založit klub "Moudré brambory"..případně něco s horším názvem a věkovým limitem vstupu mezi vyvolené.
dyž už je švédsko, azije a pakistán.. tohle by bylo mezinárodněinternacionální pojítko
bla...blabla...!
Borák psal:dodneška mám doma vláček TT
Boráku, ouplně vidim jak ty TTmrňky bereš do pazour. Mám taky eště ty největší HO. A co teprve nad postelí šraňky nahoru/dolu
..tak kdo ho měl? http://www.oldradio.cz/tsa3.htm
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..tak kdo ho měl? http://www.oldradio.cz/tsa3.htm
ten první máme ještě asi někde na chatě....vogo fungoval furt
To je von...ten hrál aji když se na něho nalilo litr červenýho
Jedna verze s rádiem...kd ho měl, ten byl nesmrtelnej bourák
bla...blabla...!
Kuwa já už fuck budu asi starej. Seděl sem s mladším bráchů a jeho kámošem v baru a ten kámoš šel na hajzl.Za chvilku sa vrátil a říká bráchovi: Hele woe byls už na hajzlu? Tam je plnej stůl buchet (a kývl směrem k WC) Kucí no nekecám, první věc co mě napadla co to je za nesmysl,aby někdo dával na záchod buchty a že bych si ji z toho stolu nikdy nevzal
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Pšáne totok měla moje baba za mlada, při pohledu na ten přístroj sem si uvědomil jak je stará
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1 2