Nejsi přihlášen
Re: Nový příznivec Suzuki
svatej psal:OSI: no tak,este se vyleka.
Certice: dopln si profil,at vime co si zac,sleduj diskuze,nenech se vyvest z miry a hlavne vytocit a pak se jen tes na nakej sraz,toz tak.
Neboj ja se vytocit jen tak nenecham a odradit uz vubec ne, ale profil nemuzu vyplnit uplne, jelikoz nemam zadnou mrdku (nebo co to tam je na vyber, kdyz ne bandit ). Jinak dikes za privitani
Čertice psal:Ahojky vsichni, nemam sice bandoura, ale pripadate mi jako fajn parta lidi. Ale mam Suzuki...zatim jen GS500, tak dejte vedet, jestli muzu mezi vas bandity
Nevidím do xichtuty péra na blembáku mě nevaděj a ani ta motorkaa na profil jeb páč to tady je samej ůchyldoufám že neděláš v restauraci páč jeden už se tady motá
Jebat motorky :-)
Čertice psal:Newada psal:Holt jednou máš jebku tak se s tim smiř, takovejch už tu je a jak sou na to hrdí.
Ti to i s tou moji motorkou kdykoliv natru
...no na to bys teda musela mít kurevskou štětku :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Čertice psal:Newada psal:Holt jednou máš jebku tak se s tim smiř, takovejch už tu je a jak sou na to hrdí.
Ti to i s tou moji motorkou kdykoliv natru
...no na to bys teda musela mít kurevskou štětku :))
Jede paradne a kdyz se to s ni umi, tak by ses i divil Ale musis pocitat, ze 45 koniku je 45 koniku....
whats_my_name (Člen) 27.09.2007 19:25:51 Offline |
Čertice psal:Petr J. psal:boha jeho.....další, co neví, kde je její místo.....
To bylo na me? Pokud jo, tak Te muzu ubezpecit, ze vim moc dobre, kde je moje misto - za riditkama, za volantem a tak...
pěkně
whats_my_name psal:Čertice psal:Petr J. psal:boha jeho.....další, co neví, kde je její místo.....
To bylo na me? Pokud jo, tak Te muzu ubezpecit, ze vim moc dobre, kde je moje misto - za riditkama, za volantem a tak...
pěkně
Dikes Ja se jen tak nedam!.-) A jsem zenska, zavolejte na skype a uvidite.-)))) Ale pry jezdim jako dabel A to neni z moji hlavy
whats_my_name (Člen) 27.09.2007 19:28:49 Offline |
Čertice psal:whats_my_name psal:Čertice psal:
To bylo na me? Pokud jo, tak Te muzu ubezpecit, ze vim moc dobre, kde je moje misto - za riditkama, za volantem a tak...pěkně
Dikes Ja se jen tak nedam!.-) A jsem zenska, zavolejte na skype a uvidite.-)))) Ale pry jezdim jako dabel A to neni z moji hlavy
Tak se někdy svezems polu:) natřeme to chlapům..:) jen co teda koupim nové pneu:)
whats_my_name (Člen) 27.09.2007 19:35:59 Offline |
Newada psal:he
Je vidět, že azijatkám sebevědomí nechybí.
mělo by snad chabět? :)
Romča psal:Newada:ty radši pomlč, si zrovna případ toho co jsem napsala. Á nebo se vymlouváš na to,že ti svítí sluníčko do gézichtu.
Hele sestro Valentína Rossiho, rok sem tě neviděl, ale pěkně si nám vyrostla.
jak dlouho ještě?
whats_my_name (Člen) 27.09.2007 19:47:05 Offline |
Palino psal:Ton@l psal:To je teda privitani me tady nikdo nevital Asi nejsem hoden Jinak vitej v klubu bandit
Bo nemáš
teď jsem se fakt musela začít smát
Jinak kdo chce vědět víc a taky spešl pro Zdenáka, tu.
http://moji.motorkari.cz/index.php?show=50575
Romča psal:osiris:ták si to tu znovu pročti
...no tak to řekni na plnou hubu, co se ti nezdá ;) všechno je ok, žádnej výpad, kterej by nebyl vyřčenej s nadsázkou a úsměvem tady není
2 Čertice: Ahóóóój - Tož vitááááj
2 Romča: Nepřipadá mi, že by tu psal někdo něco nepřívětivýho - vrať se na začátek a začni číst znova
2 Zdenák: Shoduju se s chválou Garfielda - to nám může za krkem sedět tak šimpanz (někomu i gorilka)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
inkvizitorr (Administrator) 27.09.2007 20:26:41 Offline |
Romča psal:Čertice:Správně, nedej se. A i to GSo by dalo Bandita,ovšem mluvíme o zatáčkách, na rovince to umí roztáhnout každej
doba je temná...
whats_my_name (Člen) 27.09.2007 20:28:32 Offline |
inkvizitorr psal:Romča psal:Čertice:Správně, nedej se. A i to GSo by dalo Bandita,ovšem mluvíme o zatáčkách, na rovince to umí roztáhnout každej
vtipe..to už dávno neni pravda
inkvizitorr psal:Romča psal:Čertice:Správně, nedej se. A i to GSo by dalo Bandita,ovšem mluvíme o zatáčkách, na rovince to umí roztáhnout každej
sakra nejak ti ten odkaz nefunguje jsem se chtel podivat
Vzdy muze byt hur :-)
whats_my_name psal:inkvizitorr psal:Romča psal:Čertice:Správně, nedej se. A i to GSo by dalo Bandita,ovšem mluvíme o zatáčkách, na rovince to umí roztáhnout každej
Neboj, šak jednou do toho taky dorosteš.
jak dlouho ještě?
inkvizitorr (Administrator) 27.09.2007 20:35:12 Offline |
whats_my_name psal:inkvizitorr psal:Romča psal:Čertice:Správně, nedej se. A i to GSo by dalo Bandita,ovšem mluvíme o zatáčkách, na rovince to umí roztáhnout každej
podle toho co píše tady ta slečna s jebkou je to víc než pravda, nespa?
doba je temná...
whats_my_name (Člen) 27.09.2007 20:36:04 Offline |
Newada psal:whats_my_name psal:inkvizitorr psal:vtipe..to už dávno neni pravda
Neboj, šak jednou do toho taky dorosteš.
zapomeň..to nehrozí..s dnešníma možnostma stravování se po příchodu z práce nebudu ještě mordovat s teplou večeří!!! To možná tak ze začátku než mě přejde ochota a zamilovanost...
inkvizitorr (Administrator) 27.09.2007 20:36:53 Offline |
Čertice psal:Cau, jsem zpet po vypadku proudu.-) Rada se s vama projedu.. Snad bude uz brzo lepsi pocasi....
to rozhodně, ještě dva, tři měsíce a bude to přímo libofka pro ježdění
tak ještě jednou: www.zenskypatrikplotne.cz
doba je temná...
inkvizitorr psal:Čertice psal:Cau, jsem zpet po vypadku proudu.-) Rada se s vama projedu.. Snad bude uz brzo lepsi pocasi....
tak ještě jednou: www.zenskypatrikplotne.cz
A jeste jednou Ti rikam, ze k plotne zenske nepatri! A nestvi, jinak budes jezdit jen jako batuzek a jen kdyz bude nekdo ochoten Te povozit a udela si na Tebe cas
inkvizitorr (Administrator) 27.09.2007 20:53:54 Offline |
Čertice psal:inkvizitorr psal:Čertice psal:Cau, jsem zpet po vypadku proudu.-) Rada se s vama projedu.. Snad bude uz brzo lepsi pocasi....
tak ještě jednou: www.zenskypatrikplotne.czA jeste jednou Ti rikam, ze k plotne zenske nepatri! A nestvi, jinak budes jezdit jen jako batuzek a jen kdyz bude nekdo ochoten Te povozit a udela si na Tebe cas
doba je temná...
Čertice psal:inkvizitorr psal:Čertice psal:Cau, jsem zpet po vypadku proudu.-) Rada se s vama projedu.. Snad bude uz brzo lepsi pocasi....
tak ještě jednou: www.zenskypatrikplotne.czA jeste jednou Ti rikam, ze k plotne zenske nepatri! A nestvi, jinak budes jezdit jen jako batuzek a jen kdyz bude nekdo ochoten Te povozit a udela si na Tebe cas
jarken měl pravdu. holt jiná doba
momentalně zavostalej
Čertice psal:Ahojky vsichni, nemam sice bandoura, ale pripadate mi jako fajn parta lidi. Ale mam Suzuki...zatim jen GS500, tak dejte vedet, jestli muzu mezi vas bandity
Nebyl tenhle blembák na srazu v Rožnově? Asi jo!
Tak tě tady teda vítám
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
PALOUS psal:Čertice psal:Ahojky vsichni, nemam sice bandoura, ale pripadate mi jako fajn parta lidi. Ale mam Suzuki...zatim jen GS500, tak dejte vedet, jestli muzu mezi vas bandity
Nevidím do xichtuty péra na blembáku mě nevaděj a ani ta motorkaa na profil jeb páč to tady je samej ůchyldoufám že neděláš v restauraci páč jeden už se tady motá
no vod tebe to sedí
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
ross psal:Čertice psal:Ahojky vsichni, nemam sice bandoura, ale pripadate mi jako fajn parta lidi. Ale mam Suzuki...zatim jen GS500, tak dejte vedet, jestli muzu mezi vas bandity
Nebyl tenhle blembák na srazu v Rožnově? Asi jo!
Tak tě tady teda vítám
2 Ross: Jj, v Roznove jsem byla, ale jen na otocku. A dikes za privitani
To bylo na me? Pokud jo, tak Te muzu ubezpecit, ze vim moc dobre, kde je moje misto - za riditkama, za volantem a tak...pěkně
a odkad že to jsi?
Blu one.... old one
Čertice psal:2 misi: To uz jsme si rekli soukrome, ze?
...já jen moc nechápu proč, když jsi tady uvedla svou adresu http://moji.motorkari.cz/?50575 na dbmoto a tam máš vyplněno, tady jsi tajemno
Nick (přezdívka): Čertice
Jméno: Šári Město: Petřvald u Karviné Věk: 24 let
no na petikulu se ani jinak jezdit neda nez jak dabeljen me napada jestli te ty pera na helme zbytecne nebrzdej gdyz na tom petikilu letisprece jenom je to aerodynamicka brzda a bere ti to vykon
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 28.09.2007 15:54:42 Offline |
Tož vítaj.......Ježiš další ženská.Začíná to tu být nějak přebabováný
Jinak nic ve zlým.Moje drahá polovička taky jezdí.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
www.babyzariditkamanemajcodelat.com
..........jak říkám, místo mají jinde.....
Pjetřvuld opět Asie, tož Tě vicu v tom hicu , mám to kousek , ale Pšán snad ještě blíž , co s tím , ještěže má z Bogumyna furt ty cykly no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
majcherisko (Člen) 30.09.2007 09:00:20 Offline |
certiku certiku,ty tez musis byt v kazde dupe,ze?
Jsem sice taky novej , já to bral přez technickou poradnu. No ale přivítat tě můžu,žejo.
Tak vítej
...na krásu našich koní a rychlost našich žen...
Sigi psal:Čertice psal:Ahojky vsichni, nemam sice bandoura, ale pripadate mi jako fajn parta lidi. Ale mam Suzuki...zatim jen GS500, tak dejte vedet, jestli muzu mezi vas bandity
Jsem sice taky novej , já to bral přez technickou poradnu. No ale přivítat tě můžu,žejo.
Tak vítej
No to je chyba, tudy cesta nevede jedině .
jak dlouho ještě?
Newada psal:Sigi psal:Čertice psal:Ahojky vsichni, nemam sice bandoura, ale pripadate mi jako fajn parta lidi. Ale mam Suzuki...zatim jen GS500, tak dejte vedet, jestli muzu mezi vas bandity
Tak vítejNo to je chyba, tudy cesta nevede jedině .
newada: co taky od tebe čekat žejo
bla...blabla...!
Meloun psal:Ahooooj Čertice...
Je to tady samej neomalenej chlív...
Ukážeš se někde na sraze..??
...a vše,co o mně uslyšíš je holá nepravda!!
téma druhej wotwor od
Meloun psal:
...jen jsem pozdravil nově příchozí...
Zas v tom hledáte jinej smysl...jako vždy
ty smajliky na zacatku a konci tvyho prispevku vylozene dokazujou,ze sem z tebe udelal smejda
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:
...jen jsem pozdravil nově příchozí...
Zas v tom hledáte jinej smysl...jako vždy
...jáááák jinej smysl??? ...prostě řekni rovnou, že lovíš další červený a hnědý křídla a je to, né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2