Nejsi přihlášen
Re: Nový příznivec Suzuki
osiris psal:Čertice psal:2 misi: To uz jsme si rekli soukrome, ze?
...já jen moc nechápu proč, když jsi tady uvedla svou adresu http://moji.motorkari.cz/?50575 na dbmoto a tam máš vyplněno, tady jsi tajemno
Nick (přezdívka): Čertice
Jméno: Šári Město: Petřvald u Karviné Věk: 24 let
Tady neni nic tajemneho, jenom nebudu vyplnovat, ze mam jebku... tak proto . A kdo o me chce vedet vice, ten se muze kouknout na motorkare.cz
gore psal:Čertice psal:whats_my_name psal:
pěkněDikes Ja se jen tak nedam!.-) A jsem zenska, zavolejte na skype a uvidite.-)))) Ale pry jezdim jako dabel A to neni z moji hlavy
no na petikulu se ani jinak jezdit neda nez jak dabeljen me napada jestli te ty pera na helme zbytecne nebrzdej gdyz na tom petikilu letisprece jenom je to aerodynamicka brzda a bere ti to vykon
Neboj, rohy me ani nebrzdi ani nesnizujou vykon vsechno mam podchycene
Čertice psal:osiris psal:Čertice psal:2 misi: To uz jsme si rekli soukrome, ze?
...já jen moc nechápu proč, když jsi tady uvedla svou adresu http://moji.motorkari.cz/?50575 na dbmoto a tam máš vyplněno, tady jsi tajemno
Jméno: Šári Město: Petřvald u Karviné Věk: 24 letTady neni nic tajemneho, jenom nebudu vyplnovat, ze mam jebku... tak proto . A kdo o me chce vedet vice, ten se muze kouknout na motorkare.cz
...stydíš se za to, že MÁŠ JEBKU??? ...asis uďálas chybu při výbjeru
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Čertice psal:osiris psal:
Jméno: Šári Město: Petřvald u Karviné Věk: 24 letTady neni nic tajemneho, jenom nebudu vyplnovat, ze mam jebku... tak proto . A kdo o me chce vedet vice, ten se muze kouknout na motorkare.cz
...stydíš se za to, že MÁŠ JEBKU??? ...asis uďálas chybu při výbjeru
Nestydim se za moje GSko, jsem za neho rada A prave proto ho nebudu nazyvat jebkou
Čertice psal:Petr J. psal:www.babyzariditkamanemajcodelat.com
..........jak říkám, místo mají jinde.....Petre, blouznis ci co? Ti to budu muset nekdy vysvetlit, jak se veci v dnesni moderni dobe maji
..houby moderní ....mladí vůbec neví co jsou tradiční rodinné vztahy
Čertice psal:Pšán psal:..tuž vitej
..je možné,aby byla čertice blonďatá?No ja teda blondata nejsem... prave naopak... Vsak se na nakym srazu budes moct sam presvedcit
..no já jen jestli..mám takového tucha,že jsem tě viděl u Hanky..
..ale přesvědčit se můžu,to zas jo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Mour psal:Čertice psal:Petr J. psal:www.babyzariditkamanemajcodelat.com
..........jak říkám, místo mají jinde.....Petre, blouznis ci co? Ti to budu muset nekdy vysvetlit, jak se veci v dnesni moderni dobe maji
..houby moderní ....mladí vůbec neví co jsou tradiční rodinné vztahy
Tradicni rodinne vztahy, jo? No, koukam, ze porad jeste existuji chlapi, kteri se moc divaji na stare filmy (popr. to zazili ). Dneska je vsechno jinak...vzdyt i chlapi chodi na materskou dovolenou Feministka nejsem, ale domaci putka taky ne. A jsem spokojena.-) A komu se to nelibi, at mi prdel polibi A ne ze to bude nekdo brat osobne
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2007 13:38:57 Offline |
Koukám ,že už tě dostali tam kam chtěli.Ale vydrž jsi měla to se musí nechat.Spousta z nich by tě u tý poslední věty vzala za slovo.Jinak moje draha polovička je to sami co ty.A jsem za to rád.Mám rád když má ženská vlastní názor a postoj k věcem aspoň vím ,že se o ní nemusím bát.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Čertice psal:Mour psal:Čertice psal:
Petre, blouznis ci co? Ti to budu muset nekdy vysvetlit, jak se veci v dnesni moderni dobe maji..houby moderní ....mladí vůbec neví co jsou tradiční rodinné vztahy
Tradicni rodinne vztahy, jo? No, koukam, ze porad jeste existuji chlapi, kteri se moc divaji na stare filmy (popr. to zazili ). Dneska je vsechno jinak...vzdyt i chlapi chodi na materskou dovolenou Feministka nejsem, ale domaci putka taky ne. A jsem spokojena.-) A komu se to nelibi, at mi prdel polibi A ne ze to bude nekdo brat osobne
....potřeboval bych naštípat dříví do krbu
K.a.s.y.m. psal:Koukám ,že už tě dostali tam kam chtěli.Ale vydrž jsi měla to se musí nechat.Spousta z nich by tě u tý poslední věty vzala za slovo.Jinak moje draha polovička je to sami co ty.A jsem za to rád.Mám rád když má ženská vlastní názor a postoj k věcem aspoň vím ,že se o ní nemusím bát.
Jj, taky si myslim, ze je fajn, kdyz ma clovek na vsechno svuj nazor A je jedno, jestli to je chlap nebo zenska..
Pšán psal:Čertice psal:Pšán psal:..tuž vitej
..je možné,aby byla čertice blonďatá?No ja teda blondata nejsem... prave naopak... Vsak se na nakym srazu budes moct sam presvedcit
..no já jen jestli..mám takového tucha,že jsem tě viděl u Hanky..
..ale přesvědčit se můžu,to zas jo..
Neco Ti pisnu, ale radsi soukrome, jak o tady tak vidim
Zenska nema narok na vlastni nazor.
Zenska musis rezat a rezat a rezat, dokud se pred tebou nebude plazit po zdi. Pak ji musis tak skopat, aby si pamatovala, ze po zdi se neplazi!!!
Dokud mam zdravy ruce, nesmi mi zenska pres prah
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Zenska nema narok na vlastni nazor.
Zenska musis rezat a rezat a rezat, dokud se pred tebou nebude plazit po zdi. Pak ji musis tak skopat, aby si pamatovala, ze po zdi se neplazi!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2007 15:36:40 Offline |
Čertice psal:Loser psal:Zenska nema narok na vlastni nazor.
Proč myslíš ,že má svýho děvku
osiris psal:...snat muj děfka mělo bejt
kdyz ja uz kolikrat ani nevim, jestli zrovna hraje mamku nebo tatku. Myslim, ze dneska zasunuju ja, takze pro dnesek je to moje defka
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2007 15:54:49 Offline |
Teda kdybych okolo sebe v práci neměl tolik lidí tak se řežu smíchy jak malej.V co všechno se dokáže změnit přivítání jedný baby mezi nás to jen čumim
Meloun psal:Šárka psal:teda kluci já jen žasnu.
to loser: by mě zajímalo podle čeho se rozhodujete kdo bude dělat mamku a kdo tatkuPodle toho,kdo je už "zhojenej"...
se nák vyznáš.....
tak co Loser jak to je máme s melounem pár tipů a nevíme kdo má pravdu
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Pšán psal:Šárka psal:teda kluci já jen žasnu.
to loser: by mě zajímalo podle čeho se rozhodujete kdo bude dělat mamku a kdo tatku..koho zrovna bolí hlava a je nerudný,tak robí babu..
ale di ty neřikej že Vás nikdy hlava nebolelí.....co třeba v Krumlově? to by ste dělali loserovi baby všecki
Šárka psal:Pšán psal:Šárka psal:teda kluci já jen žasnu.
to loser: by mě zajímalo podle čeho se rozhodujete kdo bude dělat mamku a kdo tatku..koho zrovna bolí hlava a je nerudný,tak robí babu..
ale di ty neřikej že Vás nikdy hlava nebolelí.....co třeba v Krumlově? to by ste dělali loserovi baby všecki
No ale podle toho, v kolik jsi vstávala ty, tak tě musela bolet hlava nejmíň třikrát
jennys psal:Šárka psal:Pšán psal:
..koho zrovna bolí hlava a je nerudný,tak robí babu..ale di ty neřikej že Vás nikdy hlava nebolelí.....co třeba v Krumlově? to by ste dělali loserovi baby všecki
No ale podle toho, v kolik jsi vstávala ty, tak tě musela bolet hlava nejmíň třikrát
však sem baba ne a myslim že se všim všudy
a nebylo to hlavou ale...však víš
K.a.s.y.m. psal:Koukám ,že už tě dostali tam kam chtěli.Ale vydrž jsi měla to se musí nechat.Spousta z nich by tě u tý poslední věty vzala za slovo.Jinak moje draha polovička je to sami co ty.A jsem za to rád.Mám rád když má ženská vlastní názor a postoj k věcem aspoň vím ,že se o ní nemusím bát.
Hlavní je, aby měla dobrej postoj u plotny a žehlení, aby jí nebolely brzo záda...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 12:59:56 Offline |
Popravdě na to si moc nepotrpím.Když mám na něco chuť tak si to dokážu ukuchtit sám.Zrovna kvůli tomuhle s ní nechodím.
K.a.s.y.m. psal:Popravdě na to si moc nepotrpím.Když mám na něco chuť tak si to dokážu ukuchtit sám.Zrovna kvůli tomuhle s ní nechodím.
...umim uvařit čaj, kafete a hemeneks...jo a ufrituju si hranolky...a mám kamaráda Boráka, kerej dělá luksusní stejky
spidys psal:To já sem se v posledních dnech živil jenom párkama
Zdenák ví...
Jestli teď někdo předemnou vysloví slovo "párek" a nedej bože dodá ještě "drůbeží" tak riskuje že ho
sem si fcera na veceri koupil konzervu jemnych Trencianskych parku s fazulou, vohral v mikrovlnce, nakrajel si k tomu patecni chleba, dvakrat jsem vochutnal a zbytek vykydal do hajzlu ... tak dobre to bylo (vogo parek z mouky, fazole snad taky a to vse zality kecupem). Se do tech Trencian asi zajedu podivat
spidys psal:To já sem se v posledních dnech živil jenom párkama
Zdenák ví...
Jestli teď někdo předemnou vysloví slovo "párek" a nedej bože dodá ještě "drůbeží" tak riskuje že ho
...drůbeží párek je ten nejvječí hnus ...a drůbeží salám taky...vot tý doby, cosem v jednom dni našel brka ze slepic (teda doufam a uklidňuju se tim, že to bylo ze slepice, myši vobyčejně péří nemívaj, že jo???) f párku i f salámu, nestrčim do huby nic drůbežího, krom kuřete, kerý si votočim na vohni...tfuj tajksl, normálně si na to fspomenu a de mi nahóru ten domácí vepřovej záviteg, co sem přet chvílí povobjedval, uš nigdy přede mnou neřikej drůbeží...ježiš, to mam návaly
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Popravdě na to si moc nepotrpím.Když mám na něco chuť tak si to dokážu ukuchtit sám.Zrovna kvůli tomuhle s ní nechodím.
...umim uvařit čaj, kafete a hemeneks...jo a ufrituju si hranolky...a mám kamaráda Boráka, kerej dělá luksusní stejky
...já zas ( s asistencí Jarkena ) už umím pustit pračku
Mour psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Popravdě na to si moc nepotrpím.Když mám na něco chuť tak si to dokážu ukuchtit sám.Zrovna kvůli tomuhle s ní nechodím.
...já zas ( s asistencí Jarkena ) už umím pustit pračku
...hmmmm, děláš pokroky paťáku!!! (smajl plácající tě po rameni)
Pračka to je u mě taková věc co nechápu jak se obsluhuje...
Vim akorát, že se tam strčí prádlo nasype něco nahoru do šuflíku a pomocí smíchání vody s tim práškem a za neustálého točení se to prádlo vypere... ale mačkat a kroutit s těma knoflíkama - to si fakt nelajsnu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Čertice psal:Ahojky vsichni, nemam sice bandoura, ale pripadate mi jako fajn parta lidi. Ale mam Suzuki...zatim jen GS500, tak dejte vedet, jestli muzu mezi vas bandity
Vítej mezi náma... krajanko Mě je dvě co sedláš, i když Bandit je Bandit :D, hlavně, že sedláš... Určo se potkáme někdy u Hanky v Bílovci...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 14:04:15 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Popravdě na to si moc nepotrpím.Když mám na něco chuť tak si to dokážu ukuchtit sám.Zrovna kvůli tomuhle s ní nechodím.
Tak to myslím,že jsem na tom o kousek líp.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Popravdě na to si moc nepotrpím.Když mám na něco chuť tak si to dokážu ukuchtit sám.Zrovna kvůli tomuhle s ní nechodím.
Tak to myslím,že jsem na tom o kousek líp.
...mam výhodu, že mam hodnou ženu, kerá skvjele, ale fakt skvjele vaří
pračka je jednodušší,než se naučit na videu naštelovat kanály!
Po přečtení návodu to zvládne každej...
Stejně je tam těch 30 programů na
Na všechno ti stačí program tzv."ručního praní",když to potřebuješ rychle,tak dáš přídavnou fci zrychlené a další knófl,co potřebuješ je teplota..
Na bílý fusekle-95-aby se ten bordel vopravdu vypral a na ostatní hadry 40 stupňů...
Na každý je to ale trochu jiný...základ je ale pořád stejnej..
Teď jsem vás naučil programovat jeden z nejbrutálnějších modelů Whirlpool AWT 2280(nevim přesně),s vrchním plněním,hovno spotřebou a kurevskýma 900ot/minutu!!!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:pračka je jednodušší,než se naučit na videu naštelovat kanály!
Na všechno ti stačí program tzv."ručního praní",když to potřebuješ rychle,tak dáš přídavnou fci zrychlené a další knófl,co potřebuješ je teplota..
Na bílý fusekle-95-aby se ten bordel vopravdu vypral a na ostatní hadry 40 stupňů...
Teď jsem vás naučil programovat jeden z nejbrutálnějších modelů Whirlpool AWT 2280(nevim přesně),s vrchním plněním,hovno spotřebou a kurevskýma 900ot/minutu!!!
Ta moje bedna to vytočí až na 1200 ot/min. CANDY PYČO!
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 14:25:07 Offline |
900 ot/min??to máš nějakýho šneka ne?pokud vím dneska se zcela běžně dělají přes 1000ot/min teda ten náš Brant to aspon umí.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 14:26:25 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...umim uvařit čaj, kafete a hemeneks...jo a ufrituju si hranolky...a mám kamaráda Boráka, kerej dělá luksusní stejkyTak to myslím,že jsem na tom o kousek líp.
...mam výhodu, že mam hodnou ženu, kerá skvjele, ale fakt skvjele vaří
Tak to se fakt ,ale fakt skvjele máš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní!
Už jí mám přes 3 roky-proto taky píšu jeden z nejbrutálnějších modelů!
Ty dnešní plastový odlehčený jebky s futuredesignem a papírově neuvěřitelnejma výkonovejma hodnotama mě neberou
Samý otáčky,kilowaty,prací mapy,katalyzátory a vstřiky pracího prostředku,ale ducha to postrádá!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 14:33:25 Offline |
Meloun psal:Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní!
Ty dnešní plastový odlehčený jebky s futuredesignem a papírově neuvěřitelnejma výkonovejma hodnotama mě neberou
Samý otáčky,kilowaty,prací mapy,katalyzátory a vstřiky pracího prostředku,ale ducha to postrádá!
Tak v tom případě je pro tebe další model jasná volba.......valcha to jistí.
...vše je v poho ...pokud Ti ta hodná, samostatná manželka a mimochodem vynikající kuchařka místo aviváže schválně!! nepodstrčí Savo na podlahu ...a samostatně si odjede na chalupu
...no jistě a před třema rokam jsi koupil to pravý železo viď to bylo totiž to samý co dnes to bys musel totiž hodně zpátky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
To mám říct já.
A k pračkam: Montérky se perou na program A, všechno ostatní na program B. Fetig
A pračku která to bude mít jinak nechci!!!
spidys psal:Na tý mojí sou jak písmenka, tak obrázky, tak čísla... kdo se f tom má pak vyznat?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … pracka.jpg
Vogo Písmenka, vobrásky, tlačítka... Bych se bál, že mě to kousne.
spidys psal:Na tý mojí sou jak písmenka, tak obrázky, tak čísla... kdo se f tom má pak vyznat?
Zleva: votáčky,teplota,programy...
To nahoře bych neřešil-přídavný fce jako je předpírka a podobný nesmysly neuznávám!
PURE NAKED BIKE!
Rozumím jen jednomu symbolu... jak je tam takový 4 úhelník s něčím uoprostřed to mi něco () připomíná
Blu one.... old one
Kua, driv, kdyz chodily zensky prat k obecnimu potoku, tak tam stravili pul dne a aspon si poradne pokecali. Ted nahazi vsechno do tej pracky a jde ti krondat do fotbalu v televizi (nedejboze zacne prepinat)
Pracku musela vymyslet jedine nejaka zenska
ps: jeste, ze mam doma 2 baby ... ja to tam nahazim a voni uz udelaj ten zbytek
Ale k zehleni uz je nepustim ... to je moje relaxacni hobby .... postavim prkno, pustim si nejakej filmek, naleju si Jamesona a to je pak pohodicka
vogove, sem rad zehlil uz vod mala. Ale loni jsem k narozeninam dostal od maminky ultra mega bomba zehlicku, ktera to zvlada skoro sama. Diky ni jsem postoupil na nejvissi level a ted je ze me guru (a muzu u toho aspon vic pit ... jeste kdybych si u toho mohl aji zapalit cigo, to uz bych asi ani do hospody nechodil)
Kdybyste nekdy potrebovali neco vyzehlit, tak pridte s flaskou.
Loser psal:vogove, sem rad zehlil uz vod mala. Ale loni jsem k narozeninam dostal od maminky ultra mega bomba zehlicku, ktera to zvlada skoro sama. Diky ni jsem postoupil na nejvissi level a ted je ze me guru (a muzu u toho aspon vic pit ... jeste kdybych si u toho mohl aji zapalit cigo, to uz bych asi ani do hospody nechodil)
Kdybyste nekdy potrebovali neco vyzehlit, tak pridte s flaskou.
Ty kráááááávooo Loser domácí hospodyňka
Si tě představuju v tý zástěře s kapcama, v hubě cígo, v jedný ruce panáka a v druhý scifi žehličku
Ať tě někdy děfka vyblejskne a já si tě dám na wallpaper
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2007 09:15:47 Offline |
jennys psal:spidys psal:Ty kráááááávooo Loser domácí hospodyňka
Si tě představuju v tý zástěře s kapcama, v hubě cígo, v jedný ruce panáka a v druhý scifi žehličkuNo však právě, když dělá mamku, tak se vším všudy, né
Moure - parťáku - když si vzpomenu na to naše praní s pračkou... a trojku v žíle... tak se musím chechtat ještě teď ....namísto aviváže jeb do šuplíčku mycí prostředek na podlahy - za to ale mohla Iva , páč nemá co umisťovat vedle pračky něco jiného než prášek a aviváž a taky fakt, že těch šuplíčků je v parčce více než 2 no né?no ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Moure - parťáku - když si vzpomenu na to naše praní s pračkou... a trojku v žíle... tak se musím chechtat ještě teď ....namísto aviváže jeb do šuplíčku mycí prostředek na podlahy - za to ale mohla Iva , páč nemá co umisťovat vedle pračky něco jiného než prášek a aviváž a taky fakt, že těch šuplíčků je v parčce více než 2 no né?no ano!
Já tam mám 3 šuplíčky... kurwa do dvou davam prašek a do jednoho avivaš... jak je,,.,.jak není tak tam leju vodku ...nebo whisky... fajně to pak woní
Blu one.... old one
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2007 07:21:19 Offline |
Šárka psal:to loser: přihraj mi na icq nebo tel adresu a já se za měsíc stavim z dvouma flaškama ju?
To ti toho moc nevyžehlí to mu je radši dej a ž po hotový práci
Stránky: 1 2