Nejsi přihlášen
Co tim vlastně chtějí říct!!!
Jsem jedním z těch co když mají po práci nebo o víkendu trochu času a chuti tak se jedou projet do Buchlováků. Nevím co je to za novou policejní módu, Nás motorkáře co se tam vysekáme obkreslovat na silnici.
Příklad: Odbočka na hrad Buchlov. 2x zelený pajdulák, o kousek dál směrem k Trampovy 1x oranžový.
Pro nás slabší povahy a váhavé střelce už jen ty náhrobky u silnice působí tak že nejedeme žádnou střelbu a keště teď ti pajduláci. Nějak už si to neužívám, je to nějak psychologické pro mě.
Zamýšlím se nad tím, jestli ty krezbičky nás mají odradit od řádění a užívání si na těchto krásných silnicích.
Bandit LukinB6
GSX1250FA
Re: Co tim vlastně chtějí říct!!!
hm, normální prevence, ve Slovinsku máš taky cedule s motorkářem a nápisy ať jdeš pomalu.
Itoška, bilbórdy s holkou a stínem motorkáře a křížky...
Reklamky vydělají za státní love citlivější jedinci přibrzdí a všichni sou happy...
There's a pie in the sky when you die.
LukinB6 psal:Pro nás slabší povahy a váhavé střelce už jen ty náhrobky u silnice působí tak že nejedeme žádnou střelbu a keště teď ti pajduláci. Nějak už si to neužívám, je to nějak psychologické pro mě.
Mně se to zase líbí, alespoň to upozorní na nebezpečná místa. O odbočce na Buchlov se v různých diskuzích se toho napsalo hafo a pořád se najde mraky řidičů, kteří tudy pojedo kilopade.
Navíc vsšechny orgány ví, že je to nebezpečné místo, ale snížit rychlost značkou nenapadlo ještě nikoho.
Tak jsou tam aspoň zelené a oranžové čáry po nehodách
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Filous psal:Americkej psal:jakože zelená-přežil, oranž je koma nebo vozejk a červená je na fleku hotovo?
......a co dyby tam byl ňákej růžovej s puňtikama???
to by byl skoro ferda mravenec...
Znacek je po nehodach pozehnane...MInuly tyden v sobotu se tam borec rozstrelil takovym zpusobem ze motorka nebyla k rozeznani co je zac ale vypadala na cernou, byl to humus az se mi delalo spatne...typos to prezil jen na 4xzolmena noha..no a v nedeli tam zas nekteri jezdili jak na okruhu dvojita plna jim nic nerika
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Znacek je po nehodach pozehnane...MInuly tyden v sobotu se tam borec rozstrelil takovym zpusobem ze motorka nebyla k rozeznani co je zac ale vypadala na cernou, byl to humus az se mi delalo spatne...typos to prezil jen na 4xzolmena noha..no a v nedeli tam zas nekteri jezdili jak na okruhu dvojita plna jim nic nerika
...to mě zas řiká dvojitá plná...sem byl dneska na školení řidítek, tag sem chytrej...to je pruch pro motorky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
SLUGI psal:... protože ti co se "jedou projet" do Buchlováků ...
... já jedu 100km tam
... ale tam ... v klidu, nenechám se sundat ňákým ...
... prostě tam až po benzinku ...a pak k Trampovi v klidu
Vogo SLUGI,po tu benzínku jedeš normálně a vod ní už to teda tlačíš né,protože f tak malé rychlosti už neudržíš rovnováhu Jenom trochu rejpu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1