Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 28.09.2007 12:11:29 Offline |
zadní blatné společně s krytem řetězu
Ahoj,
mám kámoše co dokáže udělat to co je v názvu z leštěného laminátu. Dělá lodě takže kvalita bdue zaručena. Nevíte rozměry na 600 n 97 rok. a jaké jsou na 1200 gsf a třeba i na 650 bandita. Udělal by to tak do 500,- za kus. Pokud někdo ví moc díky za radu a hlavně za ty rozměry
LosBanditos adios !
Re: zadní blatné společně s krytem řetězu
KOVAL psal:A co takhle vzít něčí blatník a udělat masofku kopii než schánět nějaký rozměry?
Tedanechci bejt ňák zbytečně chytrej..
No jistě a rovnou rozeslat formulář s objednávkami
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Bandaska obecná (Nový člen) 30.09.2007 23:16:00 Offline |
kuci kuci, ja ten blatnik ci taky....teda, ne ze bych nechtel....
LosBanditos psal:Ahoj,
mám kámoše co dokáže udělat to co je v názvu z leštěného laminátu. Dělá lodě takže kvalita bdue zaručena. Nevíte rozměry na 600 n 97 rok. a jaké jsou na 1200 gsf a třeba i na 650 bandita. Udělal by to tak do 500,- za kus. Pokud někdo ví moc díky za radu a hlavně za ty rozměry
A nerozštípne se při prvním nárazu šutrem? Mysliím ten laminát
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
LosBanditos (Člen) 01.10.2007 12:10:31 Offline |
ross psal:LosBanditos psal:Ahoj,
mám kámoše co dokáže udělat to co je v názvu z leštěného laminátu. Dělá lodě takže kvalita bdue zaručena. Nevíte rozměry na 600 n 97 rok. a jaké jsou na 1200 gsf a třeba i na 650 bandita. Udělal by to tak do 500,- za kus. Pokud někdo ví moc díky za radu a hlavně za ty rozměryA nerozštípne se při prvním nárazu šutrem? Mysliím ten laminát
Neroštípne. Te to tvrzený laminát. On z toho dělá sportovní motorové čluny. A pro ostatní kdybych mohl někde sehnat ten blatník s řetězem, který dělá jenom Elmax na 3000,- z carbonuasi bych to tu ani nepsal. Kucííííí praštěný
LosBanditos adios !
mám ho,nepučím,kladl mi na srce Dolínek,že je to voriginál pro mě,eště zamaštěnej vot slaniny a prej to mám nadosmrti a dyž ho sundám přinese mi to neštěstí,tagže nedám a nepučím
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:mám ho,nepučím,kladl mi na srce Dolínek,že je to voriginál pro mě,eště zamaštěnej vot slaniny a prej to mám nadosmrti a dyž ho sundám přinese mi to neštěstí,tagže nedám a nepučím
Tak si ho narvi do špic
Ty tam vlastně žádný špice nemáš, tak nic no
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
LosBanditos (Člen) 05.10.2007 12:15:25 Offline |
S váma se fakt nedá bavit. Milión pičovin, ale rada nebo nápad žádný.
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:S váma se fakt nedá bavit. Milión pičovin, ale rada nebo nápad žádný.
...a cos čekal, na tag blbej dotas??? ...jag bys to voměřil??? ...prostě buťto je kámoš takovej frajer, že dyš mu přitlačíš mašinu, voměří si to sám a udělá si kopyto a nebo se domluf s ňákym panem vochotou, co ti ho pučí, jiný cesty nejni
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
LosBanditos (Člen) 05.10.2007 13:04:51 Offline |
Filous psal:LosBanditos psal:S váma se fakt nedá bavit. Milión pičovin, ale rada nebo nápad žádný.
...a cos čekal, na tag blbej dotas??? ...jag bys to voměřil??? ...prostě buťto je kámoš takovej frajer, že dyš mu přitlačíš mašinu, voměří si to sám a udělá si kopyto a nebo se domluf s ňákym panem vochotou, co ti ho pučí, jiný cesty nejni
To jsi první člověk co mluví normálně. Ale já jsme v čechách a kámoš na severní moravě.
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:Filous psal:LosBanditos psal:S váma se fakt nedá bavit. Milión pičovin, ale rada nebo nápad žádný.
To jsi první člověk co mluví normálně. Ale já jsme v čechách a kámoš na severní moravě.
...nehroť to, je konec sezóny, nech to na zimu, kámošoj to vodves do Ázije a může si hrát...na jaře budeš frajer s blatníkem a eště se napakuješ na tech, co ti kámoš za pjéťo namrská...myslim to uplně vážně...
LosBanditos (Člen) 05.10.2007 14:21:44 Offline |
Filous psal:LosBanditos psal:Filous psal:
...a cos čekal, na tag blbej dotas??? ...jag bys to voměřil??? ...prostě buťto je kámoš takovej frajer, že dyš mu přitlačíš mašinu, voměří si to sám a udělá si kopyto a nebo se domluf s ňákym panem vochotou, co ti ho pučí, jiný cesty nejniTo jsi první člověk co mluví normálně. Ale já jsme v čechách a kámoš na severní moravě.
...nehroť to, je konec sezóny, nech to na zimu, kámošoj to vodves do Ázije a může si hrát...na jaře budeš frajer s blatníkem a eště se napakuješ na tech, co ti kámoš za pjéťo namrská...myslim to uplně vážně...
Máš recht
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:Filous psal:LosBanditos psal:
To jsi první člověk co mluví normálně. Ale já jsme v čechách a kámoš na severní moravě....nehroť to, je konec sezóny, nech to na zimu, kámošoj to vodves do Ázije a může si hrát...na jaře budeš frajer s blatníkem a eště se napakuješ na tech, co ti kámoš za pjéťo namrská...myslim to uplně vážně...
Máš recht
...se ví
Stránky: 1