Nejsi přihlášen
Barracuda
Nasel jsem nemeckeho vyrobce koncovek, i celych systemu Barracuda,vypadaji moc dobre,cena vynikajici,jsou homologovane,maji i db-killer,a zaruka tri roky.Postovne 20eur.Je tam i zvukova ukazka.Ma nekdo kvalitativni skusenost s nima?http://www.wom-onlinestore.de/barracuda-exhaust-systems/suzuki/gsf-1200-bandit/barracuda-duplex-gsf1200-bandit-96-bto-alu-rund.html
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Re: Barracuda
...jo uz jsme to probirali na starym foru, je to vlastne okopirovanej akrapovic vc. svodu, stejna vizaz, stejna hmotnost, stejny kone, ale o polovinu nizsis cena, takze v klidu ser na vincka a klidne si ji porid
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No řek bych že docela lákavá cena,když pominu to že je hliníkovej,ale to ten nejlevnější vincek taky.
Jako 186E + 20E poštovný je v nějakym rozumnym kurzu 27kč za E,to máme nějakejch 5500Kč a za to teda fakt Vincka nekoupíš!
Já bych osobně teda přidal 22E a vzal bych ovál.Toby se za to pětikilo vyplatilo.
Ale aby na tom vejfuku byla načmáraná ta homologace když už to má ten Db kiler,páč kdyby tam nebyla načmáraná tak by to bylo celý k prdu.
Ale ten složitý výpočet než se člověk dostane k oval titan slipon 322€ za "akrapa" s DBkillerem je fajn. Ja už jsem toho vincka ale objednal. O kila mi nejde a dle Jiřiny to s jinyma tryskama jde na 116 koníků. Takže spokojenost. Doufám.
tak maly vypocet pro mistry poctare, ze zase takovejch strasnej kauf to neni:
ja osobne a rek bych ze vetsina lidi potrbuje ladak s mezikusem,pac rezat z lesenovy ci jiny trubky si ho nehodlam a cena takovyhoho vejfuku je 259,95 ecek + 20 postovny a to nam dohromady dava kolik? 279,59 +dalsich 21,95 ze chci oval a vychazi kolik?299,95.a jelikoz normalni clovek nema super napojeni na ecka po 27,ale koupi je v bance cca za 28,50 kdyz bude mit stesti tak to podle me vychazi na 8548 korun.
me vysel vincek na 8 500(musim podotknout ze na 650,oval hlinik s mezikusem), ale myslim ze na 12 se to lisit moc nebude.takze zaver?ser na baracudu kup si vincka
...sam mezi jebkarema...
Marián:
Tvůj výpočet je téměř dokonalý, jenom jsi za základní hodnotu vzal výfuk v provedení HIGHUP. Obyčejný slipon (s mezikusem) tam začíná na 199€. Ale i tak už jsem objednal vincka.
Kuba:
Ti dám každý ocas Až betónman dodá zpět řídítka, tak tě jima zmydlím, že budeš fialový jak ty větve
Stránky: 1