Nejsi přihlášen
Re: Manual
http://suzukibandit.cz/index.php?akce=linky&sekce=5
at to mas bez prace
Vzdy muze byt hur :-)
Tam uz sem samozrejme byl,ale abych to upresnil,hledam servisni manul na SV650 99-02(na jejich foru to esce nemaj tak vymakany tak sem prisel za staryma znamyma),ale v cestine,nasel sem v angl,v rustine ve vsem moznym,ale cesky ani
Presedlal jsem na sv650
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2007 18:01:59 Offline |
Asi zřejmně myslíš tohle.
http://www.forum.besttracker.cz/viewtop … 74783303cf
Ale nevím jestli něco seženeš a za jakých podmínek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Prdik psal:nejsem si uplne jisty,zdali vubec servisni manual v cestine existuje ... uzivatelsky ano,ale servisni ... mozna se zeptat u suzuki,tam bych asi zacal a pokud existuje,pucil bych si ho a okopiroval
...ani servisy je nemaj f češtině ...a málokerej servis ti ho pučí...voni tag ňák nemaj zájem, aby se vopravovalo doma...a navíc i voni si je musej kupovat, zadáčo jim je nigdo nedá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:...za mý éry byly zadáčo a samo všechny aktualizace k nim, kam ten svět spěje?
...nevim jag u jinejch značek, ale dyš to vopčas posloucham, tag mam pocit, že Suzuki se snaží svejch zástupců spíš zbavit neš aby je potporovali ...zejména pan L. je velice ochotnej a přívjetivej pán
Filous psal:osiris psal:...za mý éry byly zadáčo a samo všechny aktualizace k nim, kam ten svět spěje?
...nevim jag u jinejch značek, ale dyš to vopčas posloucham, tag mam pocit, že Suzuki se snaží svejch zástupců spíš zbavit neš aby je potporovali ...zejména pan L. je velice ochotnej a přívjetivej pán
no měl jsem tu čest dát krátkej pokec s panem L po telefonu a rychle propadl depresi.Pak s ním mluvil známej, dovozce aut a výsledek stejnej.Toho člověka nebejt, tak už mám hotovo "tyvíšco"
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Filous psal:osiris psal:...za mý éry byly zadáčo a samo všechny aktualizace k nim, kam ten svět spěje?
no měl jsem tu čest dát krátkej pokec s panem L po telefonu a rychle propadl depresi.Pak s ním mluvil známej, dovozce aut a výsledek stejnej.Toho člověka nebejt, tak už mám hotovo "tyvíšco"
...jag řikam, je to mamrd a myslim, že nebejt jeho Na průhoně, tag má pan Suzuki vo moc lepčí povjest f ČR
Filous psal:...jag řikam, je to mamrd a myslim, že nebejt jeho Na průhoně, tag má pan Suzuki vo moc lepčí povjest f ČR
no a druhou půlku dorazí Svoboda-pardón, pan inženýr a je to úplně v prdeli
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
dulda psal:Právě jsem koupil Bandita 600N, r.v.2004 a rád bych sehnal nějakej manuál. Klidně i v angličtině nebo němčině. Všechny co jsem našel jsou na modely do roku výroby 2000-1. Nevíte o něčem? Díky
...klidně ber ten na 01, je to stejný...
prosím lidi sháním manuál na suzuki GSX 400 FW rv 89 japonská verze narozdíl od manuálu na GSX 400 F je chlazení vodou což je asi z označení jasný pište mi prosím na mail axoz@centrum.cz
nezastavil sem úmyslně to se zas něco vysralo tak spravuju
Stránky: 1