Nejsi přihlášen
|
Progear 650 (Člen) 30.09.2007 22:22:21 Offline |
Re: Je to fakt smutné.....
Zdenečku, zase zlobíš..... ![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Včerejší výlet s Kellym a spol. byl fajn - až na to, že Kožucha vyhmátli poldové v 50-ce
!
Také jsem se přesvědčil, že zůstanu u jebek, Kellyho banďour sice táhne jako bejk, ale to houpání a nervóznější řízení v zatáčkách mne také mírně znervózňovalo
- obdivuji vás
!Nicméně moje jebka mi připadá poněkud bezpečnější, Kelly byl také nalonmený no né?No ano! ![]()
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
|
inkvizitorr (Administrator) 01.10.2007 11:15:25 Offline |
Jarken psal:Včerejší výlet s Kellym a spol. byl fajn - až na to, že Kožucha vyhmátli poldové v 50-ce
! Také jsem se přesvědčil, že zůstanu u jebek, Kellyho banďour sice táhne jako bejk, ale to houpání a nervóznější řízení v zatáčkách mne také mírně znervózňovalo
- obdivuji vás
!Nicméně moje jebka mi připadá poněkud bezpečnější, Kelly byl také nalonmený no né?No ano!
kecy f kleci, prdy do vody, veškerý ježdění je vo hlavě a vo rukách a kydy vo lepčim materiálu sou jenom berlička pro ty, co neuměj jezdit pořádně ani na béčku (vim vo čem mluvim![]()
![]()
) mimo jiné co zas ten obalovej magnát předváděl
můžem bejt rádi, že s tim před nima nešvih, když si to nestačil vybrat v brně![]()
![]()
![]()
![]()
doba je temná...
Inkviz - jak jsem psal - pouze jsem odvyknul naháči, ale jinak O.K. ![]()
Obalovej magnát to nejlépe řekne sám
, ale dojížděl nás s Kellym protože se zdržel při předjíždění nějaké plechovky, předjel ji a zatáhnul před koncem vesnice kde nebyly ani baráky... no a bylo tam 89 Km/h ![]()
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
|
inkvizitorr (Administrator) 01.10.2007 11:37:27 Offline |
Jarken psal:Obalovej magnát to nejlépe řekne sám
, ale dojížděl nás s Kellym protože se zdržel při předjíždění nějaké plechovky, předjel ji a zatáhnul před koncem vesnice kde nebyly ani baráky... no a bylo tam 89 Km/h
aj ja ja jaj![]()
![]()
nebyli ste náhodou jezdit na slovači![]()
doba je temná...
Inkviz:
Nikolivěk Slovač, klasická cesta č.11, z Bruntálu na Opavu, krásné zatáčky, všichni to znají nazpaměť...![]()
inkvizitorr psal:Jarken psal:Obalovej magnát to nejlépe řekne sám
, ale dojížděl nás s Kellym protože se zdržel při předjíždění nějaké plechovky, předjel ji a zatáhnul před koncem vesnice kde nebyly ani baráky... no a bylo tam 89 Km/h
aj ja ja jaj
nebyli ste náhodou jezdit na slovači
Na Slovači sem byl ja...
...sme se viděli...
..ale nechtěl sem tě se slečnou rušit u vrcholové tatranky na plesech...![]()
There's a pie in the sky when you die.
Stránky: 1