Nejsi přihlášen
![]() |
Progear 650 (Člen) 30.09.2007 22:22:21 Offline |
Re: Je to fakt smutné.....
Zdenečku, zase zlobíš.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Včerejší výlet s Kellym a spol. byl fajn - až na to, že Kožucha vyhmátli poldové v 50-ce !
Také jsem se přesvědčil, že zůstanu u jebek, Kellyho banďour sice táhne jako bejk, ale to houpání a nervóznější řízení v zatáčkách mne také mírně znervózňovalo - obdivuji vás
!Nicméně moje jebka mi připadá poněkud bezpečnější, Kelly byl také nalonmený no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 01.10.2007 11:15:25 Offline |
Jarken psal:Včerejší výlet s Kellym a spol. byl fajn - až na to, že Kožucha vyhmátli poldové v 50-ce
! Také jsem se přesvědčil, že zůstanu u jebek, Kellyho banďour sice táhne jako bejk, ale to houpání a nervóznější řízení v zatáčkách mne také mírně znervózňovalo
- obdivuji vás
!Nicméně moje jebka mi připadá poněkud bezpečnější, Kelly byl také nalonmený no né?No ano!
kecy f kleci, prdy do vody, veškerý ježdění je vo hlavě a vo rukách a kydy vo lepčim materiálu sou jenom berlička pro ty, co neuměj jezdit pořádně ani na béčku (vim vo čem mluvim) mimo jiné co zas ten obalovej magnát předváděl
můžem bejt rádi, že s tim před nima nešvih, když si to nestačil vybrat v brně
doba je temná...
Inkviz - jak jsem psal - pouze jsem odvyknul naháči, ale jinak O.K.
Obalovej magnát to nejlépe řekne sám , ale dojížděl nás s Kellym protože se zdržel při předjíždění nějaké plechovky, předjel ji a zatáhnul před koncem vesnice kde nebyly ani baráky... no a bylo tam 89 Km/h
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 01.10.2007 11:37:27 Offline |
Jarken psal:Obalovej magnát to nejlépe řekne sám
, ale dojížděl nás s Kellym protože se zdržel při předjíždění nějaké plechovky, předjel ji a zatáhnul před koncem vesnice kde nebyly ani baráky... no a bylo tam 89 Km/h
aj ja ja jaj nebyli ste náhodou jezdit na slovači
doba je temná...
Inkviz:
Nikolivěk Slovač, klasická cesta č.11, z Bruntálu na Opavu, krásné zatáčky, všichni to znají nazpaměť...
inkvizitorr psal:Jarken psal:Obalovej magnát to nejlépe řekne sám
, ale dojížděl nás s Kellym protože se zdržel při předjíždění nějaké plechovky, předjel ji a zatáhnul před koncem vesnice kde nebyly ani baráky... no a bylo tam 89 Km/h
aj ja ja jaj
nebyli ste náhodou jezdit na slovači
Na Slovači sem byl ja...
...sme se viděli...
..ale nechtěl sem tě se slečnou rušit u vrcholové tatranky na plesech...
There's a pie in the sky when you die.
Stránky: 1