Nejsi přihlášen
Nastaveni smesi na jebce... snad Koval bude vedet...
Kamos koupil FZR 600 3HE (udajne rok92,ale myslime si ze je tam starsi motor,toze ma olejovej chladic filtr oleje na vlozky)
Popisu to poporade:
1,-Motorka jede na 2valce, obvas 3, dusi se, huli.Nejde natocit, jen roztlacit.
2,-Vymena svicek za 2elektrodove (moje stary z bandasky), chyta na brnk,ale po ujeti par metru se zacne dusit, z kopce pod plnym plynem v otackach se chyta a pak uz jede na 3 valce,ale jak klesnou tocky,tak se zase dusi a jede na 2.
3,-Serizeni bohatosti, synchro karbecu.Motka chyta na brnk, jede na 4valce, krasne do tocek za plynem.
4,- po ujeti asi 200m zase to stejny, ulije se, chcipne a nejde natocit.
Je tam noname ladak- muze to bejt tim?
Predem dik za kamose.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Nastaveni smesi na jebce... snad Koval bude vedet...
Meloun psal:Fzr jsou držáky...alespoň ty litrový...
Sic žerou víc voleje než benzínu
Zápalko nebo membrány na karbcích...laďák určitě ne e
je to 6ka
jiskry nadherny,teda aspon venku (pokud se to toci,tak jedou 4valce v pohode)
membrany sou novy.
ja mam takovou teorii dokud se to drzi v tockach, tak to stiha spalovat,ale jinak tam tece proste moc paliva a prechcije se to.
je s podivem,ze to ty svicky jeste vydrzely
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:Tak to ty karbce udělal někdo blbě,jestli se to ulejvá...
Vyhodit,prodat,koupit litra!
no voe, to prave asi nepude...
blbe udelany nejsou, je to dobrej mechala.
Ale nevi jaky tam maj bejt trysky origo.
Mysli si,ze to nekdo zkousel *ladit* a nedoladil...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Aha...takže to nějakej umělec rozházel no...
Mrkni se na tohle,třeba to pomůže...
www.motoskaut.cz/motodata/2996-yamaha-f … 00ccm.html
Jinak volat Yamahu a nechat si poradit popř. poslat rovnou nový jehly...
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2007 12:22:52 Offline |
Meloun psal:Aha...takže to nějakej umělec rozházel no...
Jinak volat Yamahu a nechat si poradit popř. poslat rovnou nový jehly...
ahojky hele když už jsi tohle našel na Yamahu není to tam i na banďoura?budu potřebovat vyměnit olej v tlumičích a nevím kolik ho tam přijde.V service manuálu jsem konkrétní číslo nenašel.
Dííííík
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
To tam stačí zadat...značka,obsah,typ...
Něco tady je,ale zrovna kolik toho má bnejt je nějak divně šifrovaný
Tušim,že to má bejt nějakých 0.519l...
www.motoskaut.cz/motodata/2069-suzuki-g … 00ccm.html
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2007 13:33:15 Offline |
Meloun psal:To tam stačí zadat...značka,obsah,typ...
Něco tady je,ale zrovna kolik toho má bnejt je nějak divně šifrovaný
Tušim,že to má bejt nějakých 0.519l...
www.motoskaut.cz/motodata/2069-suzuki-g … 00ccm.html
Oooo děkuji ti dobra vílo.Já to na těch stránkách nemohl najít.asi sem delal neco spatně.
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Aha...takže to nějakej umělec rozházel no...
Jinak volat Yamahu a nechat si poradit popř. poslat rovnou nový jehly...ahojky hele když už jsi tohle našel na Yamahu není to tam i na banďoura?budu potřebovat vyměnit olej v tlumičích a nevím kolik ho tam přijde.V service manuálu jsem konkrétní číslo nenašel.
Dííííík
...do B6 vot r.v. 00 je to 510ml do každýho teleskopu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2007 13:52:09 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Aha...takže to nějakej umělec rozházel no...
Jinak volat Yamahu a nechat si poradit popř. poslat rovnou nový jehly...ahojky hele když už jsi tohle našel na Yamahu není to tam i na banďoura?budu potřebovat vyměnit olej v tlumičích a nevím kolik ho tam přijde.V service manuálu jsem konkrétní číslo nenašel.
Dííííík...do B6 vot r.v. 00 je to 510ml do každýho teleskopu...
díky.to je trochu přesnější to co udávají je 114 mm sloupce oleje při stlačencý vidlích aspon tak jsem to pochopil v servise manualu.tohle je pro mě smysluplnější
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2007 14:17:32 Offline |
mr.BSE psal:no a s tema krabama uz teda nikdo nic nevite? :)
čtu dobře "krabama"??????
mr.BSE psal:no a s tema krabama uz teda nikdo nic nevite? :)
...já bych postupoval tag, že bych je vyndal, rozhodil, komplet vyčistil a skontroloval, fčetně hodnot trysek a jehel, sesadil, seřídil a musí vrčet...jinde problém nejni, pokud řikáš, že jiskru to hází...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:mr.BSE psal:no a s tema krabama uz teda nikdo nic nevite? :)
...já bych postupoval tag, že bych je vyndal, rozhodil, komplet vyčistil a skontroloval, fčetně hodnot trysek a jehel, sesadil, seřídil a musí vrčet...jinde problém nejni, pokud řikáš, že jiskru to hází...
vycisteny sou
zitra tam zajedu a kuchnu znova a zjistim hodnoty hlavnich trysek, myslim si (a doufam) ze problem bude v tom.
mechala rikal,ze se v tom bud hrabalo hodne lidi nebo jeden debil, sou prej cely dorejpany vod blbyho sroubovaku apod.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2007 15:45:31 Offline |
To byli ty předtím asi odborníci.normálně to totiž není nijak extra utazený.Ať už jsou to tryska nebo jenom šrouby na plovákový komoře.Rozeber to a zkontroluj.Ted už máš podle čeho.
Něco podobnýho mě dělala stará kawa Z750 a bylo to ventilama.Na dvou válcích nebyly vůbec vůle,takže byly trošičku povotevřený ventily a nemělo to tlak a jelo to na 2-3 vále,ale jak se to vytočilo,tak se chytly aji ty ostatní. Udělaly se ventily a byl klid Ale tady to typuju na ty karbenátky,mohli by to být ještě v ty ventilky v karbecu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ˇčoveče,dobrej mechanik a neví jaký trysky to má mít?
von nemá k dispozici Motodata,jakože základní data k motorkám?,jako kolik čeho kam patří a dlaší základní technický ůdaje,můj ladič to má..
jestli někdo takhle brutálně ladil až přeladil,tak bych teda koupil jiný karbce ,přes inzerci z nějaký bouračky,páč nikdy nevíš když to byl ladič jestli třeba nepřevrtal vzdušníky nebo nějak nedojebal komínky pro jehly třeba převrtáním apodobnýviny co se někdy dělaj...
KOVAL psal:ˇčoveče,dobrej mechanik a neví jaký trysky to má mít?
von nemá k dispozici Motodata,jakože základní data k motorkám?,jako kolik čeho kam patří a dlaší základní technický ůdaje,můj ladič to má..
jestli někdo takhle brutálně ladil až přeladil,tak bych teda koupil jiný karbce ,přes inzerci z nějaký bouračky,páč nikdy nevíš když to byl ladič jestli třeba nepřevrtal vzdušníky nebo nějak nedojebal komínky pro jehly třeba převrtáním apodobnýviny co se někdy dělaj...
no, jako hodnoty bohatosti a tak to vedel,ale trysky tam asi nemel
nebyl sem u toho.
Myslis,ze je lepsi vzit novy karbenatky nez treba jen novy origo jehly?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
no hele a co když koupíš nový origo jehly a vono to stejně nepojede protože v těch karbcích třeba někdo zkurvil něco jinýho a dalšího třeba?
jako samozřejmně netvrdim že to tak je,že jo,ale aby to jen ty jehly vyřešily,páč protože kdyby mněli bejt ty jehly špatný,takbys to na nich musel vidět,jako třeba že sou vohnutý nebo tak něco,ale to fakt nepředpokládám,jako ledaže by tam byly jiný že jo,uplně z něčeho jinýho,ale co když ne..
jestli je to karbcema a ladilo je nějaký hovado,tak bych se snažil sehnat jiný,použitý
KOVAL psal:no hele a co když koupíš nový origo jehly a vono to stejně nepojede protože v těch karbcích třeba někdo zkurvil něco jinýho a dalšího třeba?
jako samozřejmně netvrdim že to tak je,že jo,ale aby to jen ty jehly vyřešily,páč protože kdyby mněli bejt ty jehly špatný,takbys to na nich musel vidět,jako třeba že sou vohnutý nebo tak něco,ale to fakt nepředpokládám,jako ledaže by tam byly jiný že jo,uplně z něčeho jinýho,ale co když ne..
jestli je to karbcema a ladilo je nějaký hovado,tak bych se snažil sehnat jiný,použitý
no prej sou cely pozvejkany,ale asi funkcni.
Ja to musim rozdelat a zjistit jaky tam sou, pak budu postupovat dal
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1