Nejsi přihlášen
hladovépedro (Člen) 08.10.2009 09:47:32 Offline |
Re: Osi, pls číslo barvy
Ahoj,prosím budeš vědět kód barvy na motor,respektive na víko na B650 N, rv 2007, moje paní chce obměnit svůj vozový park,tak to na prodej musím nechat olakovat.
(z touhy po tom abych konečně zastavil na čůrání, mne předjela, a zastavila na autobusové zastávce, ale pod levou nohou měla holt nějakou větší díru, tak se skácela na bok, jak když střelíš divokou svini,když jsem to viděl, tak jsem se málem skácel taky, naštěstí ona v pohodě, a odneslo to jen poškrábaný víko na levé straně)
...to má teda asi stříbrnýho vodníka ? ...barva motoru se nikde neudává a tuhle jsem ještě nedělal, takže nevím, jedině vybrat podle předlohy
(pokud by to bylo shodný s B6, tak tu mám, ale ta je řekl bych tmavší než potřebuješ)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hladovépedro (Člen) 08.10.2009 10:28:53 Offline |
jo stříbrnýho vodníka,
..... tak já to udělám co bude nejblíž podle automobilových vzorníků, ono to nebude poznat, když je tam "šev" kolem víka.
dík
Osiris help, mám kondom r.v. 1999, původně byl růžovej s vroubkama, vroubky už jsou ojetý, teď je nějakej skoro bílej. Nevíš jestli ta změna barvy nesouvisí s tím, jak si ho vysypávám hladkou moukou, aby šel líp natáhnout? A čím vrátit tu pěknou růžovou?
Teda ty máš trpělivost
The father of the little princess of the dawn
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2009 20:24:55 Offline |
Baltazar psal:Osiris help, mám kondom r.v. 1999, původně byl růžovej s vroubkama, vroubky už jsou ojetý, teď je nějakej skoro bílej. Nevíš jestli ta změna barvy nesouvisí s tím, jak si ho vysypávám hladkou moukou, aby šel líp natáhnout? A čím vrátit tu pěknou růžovou?
Teda ty máš trpělivost
woe baltaz mě snad šálí zrak nebo co na kondom se vyser, je už minimálně rok nefunkční kup si novej a tu pěknou růžovou??? čéče to už snad jenom slečna petra....
doba je temná...
zzzmrzlinar (Člen) 20.08.2010 16:57:44 Offline |
prosímtě OSI, neveďál bys aj takhle zjistit číslo barvy na starou Kawu?? je to KLE500 93, tmavě crvená metla, VINko sem kdyžtak napíšu.
zzzmrzlinar psal:prosímtě OSI, neveďál bys aj takhle zjistit číslo barvy na starou Kawu?? je to KLE500 93, tmavě crvená metla, VINko sem kdyžtak napíšu.
...připomeň se, teď na to nemám čas, ale nevím jestli to zjistím
osiris psal:zzzmrzlinar psal:prosímtě OSI, neveďál bys aj takhle zjistit číslo barvy na starou Kawu?? je to KLE500 93, tmavě crvená metla, VINko sem kdyžtak napíšu.
...tak jedině že bych ti to nasnímal spektrometrem
zzzmrzlinar (Člen) 23.08.2010 18:57:34 Offline |
osiris psal:osiris psal:zzzmrzlinar psal:prosímtě OSI, neveďál bys aj takhle zjistit číslo barvy na starou Kawu?? je to KLE500 93, tmavě crvená metla, VINko sem kdyžtak napíšu.
...tak jedině že bych ti to nasnímal spektrometrem
jaj to už mátě takovéto mašiny
...zdenku, mrk jsem v rychlosti na to, nenapsal jsi mi rok, ale podle toho co jsi uved by mi to vycházelo na model 1997 ...jo a je to teda v normální řeči introš že ? ty tovární tajenky (vs, vz ...) v hlavě nenosím tak se snad nepletu - né jasně, maraudr je vz
...jestli to bude ta barva co si zatím myslím, tak je to tzv. třívrstvá, čili potřebuješ ty pixly dvě
Osi poprosim ta o cislo farby
VIN GN77A-125027
Bandit 600N 1998
Uz si mi pisal, ze je to Y0V, ale tu v irsku si s tym nevedia dat rady, za to ma byt dlhsie cislo, nemaju to v databaze.Chcem si ju dat namiesat na drobne opravy.
Dikes
Osirisi mohl bych se pls taky zeptat, když už to tu vidím
B6 2004 VIN: JS1A8112100130353
Ty barvy by měli býti dvě - mám limitku - hned jak ji doskládám a oživím (tím ověřím funkčnost všeho a že už je v cajku), tak opět sundávám nádrž a podsedlový plat a musím to přestříkat (a plast kytnout). Tak ať hlavně u nádrže ať se nemusí někde ohánět blatníkem a trefovat barvu...
Nic lidského mi není cizí
...no v tomhle případě bych si pomáhal vzorníkem, zrovna v tom období byl myslím přelom
...buď YBA, YBB, YBD nebo 0JW, 1LF, (1LE), YC2 ...je tam v těch barvách i polep
ok díky! Aspoň to mám zúžené...
Ono s tím polepem je to stejně divný... na mé bandasce právě po bouračce to vypadá, že nádrž je komplet v laku... ale u kamaráda na limitce to vypadá spíše na polepy a nevím jestli to má být lak nebo polep (Jeho by neměla být bouraná, ale... - moje již bouraná byla v 05, ale pak spravovaná na pojišťovnu v orig. servise, tak nevím ale zvolím nejspíše polepy i na nádrž)
Měl bych ještě dotaz nevěděl by jsi nebo ze zkušenosti již někdo jiný přímo číslo RAL té černé lesklé barvy co je na rámu?! Prostě abych mohl koupit nějaké malé balení na menší zakrytí odřenin....
Nazdar Osi.
Tak som zbehal cely Galway a tu farbu som nezohnal.V jednom paint studiu som kupil farbu 7041M Peacock blue, podla vzorkovnika vyzerala najblizsie k tej mojej Y0V (marine bluish green).Neviem kde je problem, ale nikde ju v databazach nemali.
Dikes aj tak
xnewstedx psal:Nazdar Osi.
Tak som zbehal cely Galway a tu farbu som nezohnal.V jednom paint studiu som kupil farbu 7041M Peacock blue, podla vzorkovnika vyzerala najblizsie k tej mojej Y0V (marine bluish green).Neviem kde je problem, ale nikde ju v databazach nemali.
Dikes aj tak
...podle označení jsi koupil MaxMeyer (takovýhle interní styl kódování používá)
Díkes. A jen ještě takovej laickej dotaz, kterej už tu možná padnul. To zajdu do krámku, kde míchaj barvy, řeknu tenhle kód (tohle zaklínadlo ) a voni už jako budou vědět a namíchaj to? To jsou třeba jako dvě barvy který se na sebe nastříkaj? Na kolik cca vyjde barva v množství potřebným na celolak?
Ahoj Osi prosim tě mohl by jsi mi zjistit
číslo barvy na tu mojí sazeničku
Je to b600 r.v. 2002 vin: JS1A8111100121559
měla by to být tmavá červená metla, foto je kdyžtak v profilu.
Díky máš u mě ruma..
No a coo, vždyť jde o hovno..:-)
Felda psal:Ahoj Osi prosim tě mohl by jsi mi zjistit
číslo barvy na tu mojí sazeničku
Je to b600 r.v. 2002 vin: JS1A8111100121559
měla by to být tmavá červená metla, foto je kdyžtak v profilu.
Díky máš u mě ruma..
Překopané esko, mám to stejně i s barvou 19a. Ale ještě si počkej na soud nejvyššího
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 12:23:24 Offline |
hele Osi já mám asi 28V ,žejo ? ,...a když jako někam přijdu ,že bych potřeboval namíchat sprej na drobné oděrky , tak jim stačí tohle číslo ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...hele šneku, křišťálovou kouli nemám a nedpozemskejma schopnostma neoplývám, takže bez potřebnejch dat ti řeknu že to máš červený
...a podle kódu ti to namíchaj jak, kde ...leckde s tím slavit úspěch nebudeš, třeba v uhelnejch skladech nebo v drogerii
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 18:22:47 Offline |
osiris psal:...hele šneku, křišťálovou kouli nemám a nedpozemskejma schopnostma neoplývám, takže bez potřebnejch dat ti řeknu že to máš červený
...a podle kódu ti to namíchaj jak, kde ...leckde s tím slavit úspěch nebudeš, třeba v uhelnejch skladech nebo v drogerii
světle cervena, že jo ?
hlemejzd999 psal:osiris psal:...hele šneku, křišťálovou kouli nemám a nedpozemskejma schopnostma neoplývám, takže bez potřebnejch dat ti řeknu že to máš červený
...a podle kódu ti to namíchaj jak, kde ...leckde s tím slavit úspěch nebudeš, třeba v uhelnejch skladech nebo v drogeriisvětle cervena, že jo ?
...no když bys byl tak hodnej a napsal mi k tomu ty údaje, tak bych ti řek ten kód
zmrzlinářoj: kouknul jsem na první stránku jestli mi to už náhodou hlemejžď nepsal a narazil jsem tam na tohle :
zzzmrzlinar psal:OSI. tož jsem zaesemesoval s lakýrou, nastínil jsm mu situácii a von že to teda přehodnotí a sleví na cenu co bys dal ty. cha a pak že to nejde. Tudíž jsi mi ušetřil dost peněz, TAKŽE MÁŠ U MĚ FLAŠU už jen za ochotu jak tady posíláš ty kódy
...je to starý už čtyři roky a furt hovno
...dělám si prdel, nic mi nedávej
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 20:13:30 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:osiris psal:...hele šneku, křišťálovou kouli nemám a nedpozemskejma schopnostma neoplývám, takže bez potřebnejch dat ti řeknu že to máš červený
...a podle kódu ti to namíchaj jak, kde ...leckde s tím slavit úspěch nebudeš, třeba v uhelnejch skladech nebo v drogeriisvětle cervena, že jo ?
...no když bys byl tak hodnej a napsal mi k tomu ty údaje, tak bych ti řek ten kód
já vim ...já sem teď v práci, tak to právě nevim, tak zejtra - dik
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 23:37:24 Offline |
Osi jdu pro to číslo...
moment please
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 23:46:15 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:Osi jdu pro to číslo...
moment please...tyvole dneska to neriskuj, viděls co se děje ve vlákně vedle ...napiš mi to radši až zejtra dopoledne
moment...hned to bude
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 23:47:44 Offline |
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:Osi jdu pro to číslo...
moment please...tyvole dneska to neriskuj, viděls co se děje ve vlákně vedle ...napiš mi to radši až zejtra dopoledne
moment...hned to bude
GN77B108530 ?
96r.v.
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 23:49:50 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:osiris psal:
...tyvole dneska to neriskuj, viděls co se děje ve vlákně vedle ...napiš mi to radši až zejtra dopolednemoment...hned to bude
GN77B108530 ?
96r.v.
co to je za číslo ? ..to bude nějaká mejlka asi
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:moment...hned to bude
GN77B108530 ?
96r.v.co to je za číslo ? ..to bude nějaká mejlka asi
...né, je to ok, jen jsem u toho usnul no ...řikal jsem ti ať to necháš na zejtra, ať teď neriskuješ blábol
...souhlasí, máš to cos psal (28V) ...asi
hlemejzd999 (Člen) 29.02.2012 00:08:14 Offline |
osiris psal:...né, je to ok, jen jsem u toho usnul no ...řikal jsem ti ať to necháš na zejtra, ať teď neriskuješ blábol
...souhlasí, máš to cos psal (28V) ...asi
dik
hlemejzd999 (Člen) 29.02.2012 00:17:54 Offline |
hlemejzd999 psal:osiris psal:...né, je to ok, jen jsem u toho usnul no ...řikal jsem ti ať to necháš na zejtra, ať teď neriskuješ blábol
...souhlasí, máš to cos psal (28V) ...asidik
já to hledal tady ,no...
http://www.colorrite.com/matrix-colors. … N=18207689
To Osiris:
Zdar byl jsem na tebe přesměrovaný z jiné diskuze...Chci si nechávat přelakovat podsedadlovku a potřeboval bych poradit číslo barvy... Je to Bandit 600 Limited Edition 2004, jedná se o tu bílou metalízu. Vin-ko mám v profilu. Díky moc
Tqatro psal:To Osiris:
Zdar byl jsem na tebe přesměrovaný z jiné diskuze...Chci si nechávat přelakovat podsedadlovku a potřeboval bych poradit číslo barvy... Je to Bandit 600 Limited Edition 2004, jedná se o tu bílou metalízu. Vin-ko mám v profilu. Díky moc
Je to ta spodní fotka s kolem...Mě se to nějak nechce zobrazit...
Tqatro psal:To Osiris:
...no tak to vodnes lakýrníkoj, strč mu podsedlovku do ruky a řekni: "dejte mi prosím vědět až to bude nastříkaný, děkuju pěkně, nashledanou" ...platíš ho za to, víš
Tqatro psal:osiris psal:...a nebo mu řekni YBD a ať ti za to dá slevu
Sem asi tupé, tažné zvíře(to jsem tu někde četl ) ale nějak jsem tě nepochopil...
Tak schválně jestli tu záhadu rozluštíš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Tqatro psal:osiris psal:...a nebo mu řekni YBD a ať ti za to dá slevu
Sem asi tupé, tažné zvíře(to jsem tu někde četl ) ale nějak jsem tě nepochopil...
No to YBD jsem pochopil, ale to s tou slevou nějak nechápu...
Tqatro psal:Ondráš psal:Tqatro psal:Sem asi tupé, tažné zvíře(to jsem tu někde četl ) ale nějak jsem tě nepochopil...
No to YBD jsem pochopil, ale to s tou slevou nějak nechápu...
...platíš za práci? platíš ...no a v tý taxe máš započtený i to okolo, tzn. že tebe nemusí zajímat jakej je kód barvy, to je práce lakýrníka, kterýho platíš právě i za to ...rozuměj: ty mu ulehčíš práci (a to podstatně) tím, že mu dodáš kód tý barvy sám, no a on by ti moh udělat slevu, protože část tý vomrdávky (neoblíbený práce) jsi mu přines na zlatým podnose a on už se s tím nebude jebat, chápeš?
osiris psal:...platíš za práci? platíš ...no a v tý taxe máš započtený i to okolo, tzn. že tebe nemusí zajímat jakej je kód barvy, to je práce lakýrníka, kterýho platíš právě i za to ...rozuměj: ty mu ulehčíš práci (a to podstatně) tím, že mu dodáš kód tý barvy sám, no a on by ti moh udělat slevu, protože část tý vomrdávky (neoblíbený práce) jsi mu přines na zlatým podnose a on už se s tím nebude jebat, chápeš?
Si měkoň... Měls ho nechat ještě chvíli vydusit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:osiris psal:...platíš za práci? platíš ...no a v tý taxe máš započtený i to okolo, tzn. že tebe nemusí zajímat jakej je kód barvy, to je práce lakýrníka, kterýho platíš právě i za to ...rozuměj: ty mu ulehčíš práci (a to podstatně) tím, že mu dodáš kód tý barvy sám, no a on by ti moh udělat slevu, protože část tý vomrdávky (neoblíbený práce) jsi mu přines na zlatým podnose a on už se s tím nebude jebat, chápeš?
...nj, minuli jsme se, já si otevřel všechny nepřečtený vlákna a než je dočet, pozavíral a dostal se k tomuhle, tak tys už asi taky napsal, jenže v otevřeným okně jsem tvůj příspěvek při čtení ještě neměl ...a odepsal aniž bych věděl, že je tam už o jeden příspěvek (ten tvůj) na konci víc, škoda tak příště
osiris psal:Ondráš psal:osiris psal:...platíš za práci? platíš ...no a v tý taxe máš započtený i to okolo, tzn. že tebe nemusí zajímat jakej je kód barvy, to je práce lakýrníka, kterýho platíš právě i za to ...rozuměj: ty mu ulehčíš práci (a to podstatně) tím, že mu dodáš kód tý barvy sám, no a on by ti moh udělat slevu, protože část tý vomrdávky (neoblíbený práce) jsi mu přines na zlatým podnose a on už se s tím nebude jebat, chápeš?
...nj, minuli jsme se, já si otevřel všechny nepřečtený vlákna a než je dočet, pozavíral a dostal se k tomuhle, tak tys už asi taky napsal, jenže v otevřeným okně jsem tvůj příspěvek při čtení ještě neměl ...a odepsal aniž bych věděl, že je tam už o jeden příspěvek (ten tvůj) na konci víc, škoda tak příště
Aha...no tak to už jsem doma... Hold jsem někdy rozumu mdlého....... Ale moc díky za rady...
ahoj osi prosim mam dotazek? Dokazes dle vin zjistit kod barvy na suzuki sv 650n rok 2003? Bratr si hral na mechanika a lehce mu upadla nadrz vin bych ti poslal pak kdyz tak do mailu. Diky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
osiris psal:...asi jo
ze se na to nevyseres, pokavad to nekupujou u tebe, tak at si to zjisti lakyra, kerymu delaj kseft ne?
ale na druhou stranu sem byl kdysi taky takovej trouba, ale uz sem vylecenej, pac rady sem zadarmo davat moh, ale dal uz sem byl drahej
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:osiris psal:...asi jo
ze se na to nevyseres, pokavad to nekupujou u tebe, tak at si to zjisti lakyra, kerymu delaj kseft ne?
ale na druhou stranu sem byl kdysi taky takovej trouba, ale uz sem vylecenej, pac rady sem zadarmo davat moh, ale dal uz sem byl drahej
...tak to máš mariane pravdu, přesně tak to chodí
Banditatom (Člen) 26.06.2012 12:08:58 Offline |
tak neraďte
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
sonyk psal:mariane neser
nemysel sem nic proti tobe, ale obecne, nejak sem nahlid a prvni co me trklo, ze bych se na to moh vyprdnout, pac lidi akorat otravujou, tahaj z tebe rozumy a pak daj kseft nekomu jinymu, holt je takova doba.
Tak z nej netahej cislo, rekni at ti posle namichanou barvu na nadrz a je to ne?
Co usetris? kilo za postovny?
Anebo pokavad myslis, ze bude tvuj lakyra nastvanej, zes mu prines barvu odjinud, tak proc by ti mel navopak osi delat vola zadarmo, at si to zjisti von?
tomu proste nejak nerozumim...
...sam mezi jebkarema...
Banditatom psal:tak neraďte
ty az ti nebude shanet jednou praci sef a budes se muset rozhodnout, zda nekomu poradit a nebo neporadit, udelat cenovou nabidku nebo neudelat, odhadnout cloveka, zda s nim obchod udelas nebo ne, tak poznas co je realita...
delas treba pul roku lidem kokota zadarmo, furt delas, denodenne jako bys chodil do kolbenky, ale penize ti na ucet nejak nechodej, tak mozna pochopis a s vykourenkama posetris...
...sam mezi jebkarema...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 12:34:10 Offline |
Marián psal:Banditatom psal:tak neraďte
ty az ti nebude shanet jednou praci sef a budes se muset rozhodnout, zda nekomu poradit a nebo neporadit, udelat cenovou nabidku nebo neudelat, odhadnout cloveka, zda s nim obchod udelas nebo ne, tak poznas co je realita...
delas treba pul roku lidem kokota zadarmo, furt delas, denodenne jako bys chodil do kolbenky, ale penize ti na ucet nejak nechodej, tak mozna pochopis a s vykourenkama posetris...
já tě chápu nemám ružové brejličky a taky jednám s lidmi vím co myslíš a vím na co narážíš...
Banditatom (Člen) 26.06.2012 12:42:20 Offline |
Mour psal:Pánbúh zaplať, že sem nechodím pracovat a mohu bezelstně Bandiťákovi nebo spřízněnci poradit (pokud vím )
pokud už jsi to spíš dávno nezapoměl...jauvajs
Mour psal:Pánbúh zaplať, že sem nechodím pracovat a mohu bezelstně Bandiťákovi nebo spřízněnci poradit (pokud vím )
dyt ty vis vo co tady de, jen aby sis nerejpnul...
kdyz uz by to byl padesatejvosmej ,,bezelstnej banditak" a predevsim ,,ultasetrivej" kerej prozvoni a cekas ze zavolas zpet, tak by te asi taky prestalo bavit...
me teda jo, to rikam na rovinu
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Mour psal:Pánbúh zaplať, že sem nechodím pracovat a mohu bezelstně Bandiťákovi nebo spřízněnci poradit (pokud vím )
dyt ty vis vo co tady de, jen aby sis nerejpnul...
kdyz uz by to byl padesatejvosmej ,,bezelstnej banditak" a predevsim ,,ultasetrivej" kerej prozvoni a cekas ze zavolas zpet, tak by te asi taky prestalo bavit...
me teda jo, to rikam na rovinu
...mariane, ten kdo si přesně to co popisuješ nezkusil, neprožil nebo neprožívá opakovaně, tak ví hovno o čem to je;
takovej člověk nedohlídne až tam, že tě to v některejch případech nebo oborech něco stojí, že kolikrát nevysypeš rozumy jen tak z hlavy a musíš pro to abys byl schopnej vůbec "poradit" něco i udělat ať už to něco stojí, nebo tomu vějnuješ "jen" svůj čas buď na úkor práce, nebo svýho volnýho času, potažmo rodiny
...chtěl jsem tím jen říct, že je rozdíl radit a radit, kdy právě v tom snadnějším případě jen vyštěkneš to co máš v hlavě a za půl minuty už to neřešíš a pouštíš to z hlavy jako by sis jen odkašlal a nic nedělal
Když vím poradím. Vůbec netuším že se tím Osi živí. Brácha se optal jestli nevím kde sehnat kód barvy, řekl sem že možná vím proto jsem se zeptal. Kdyby mě Osi poslal do pochopil bych. Myslel sem že Osi má nějakej prográmek nebo někoho u suzuki nebo tak. Do těhle odvětví nevidím. Co vůbes stojí barva metla cca 2deci na nadrž?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 26.06.2012 16:18:38 Offline |
sonyk psal:Když vím poradím. Vůbec netuším že se tím Osi živí. Brácha se optal jestli nevím kde sehnat kód barvy, řekl sem že možná vím proto jsem se zeptal. Kdyby mě Osi poslal do pochopil bych. Myslel sem že Osi má nějakej prográmek nebo někoho u suzuki nebo tak. Do těhle odvětví nevidím. Co vůbes stojí barva metla cca 2deci na nadrž?
osi je čcihač profesionál tzn. bere za to chechtáky
sonyk psal:Když vím poradím. Vůbec netuším že se tím Osi živí. Brácha se optal jestli nevím kde sehnat kód barvy, řekl sem že možná vím proto jsem se zeptal. Kdyby mě Osi poslal do pochopil bych. Myslel sem že Osi má nějakej prográmek nebo někoho u suzuki nebo tak. Do těhle odvětví nevidím. Co vůbes stojí barva metla cca 2deci na nadrž?
...dle kvality a odstínu od cca 150,- do 400,- kačen za decku
andre.marek (Člen) 28.07.2016 16:53:36 Offline |
Osi, nevíš prosím kód barvy na kawasaki ER -6F bílá perleť, rok výroby 2009?
andre.marek (Člen) 28.07.2016 23:29:03 Offline |
Díky moc. Je to pro kolegu, tak mu řeknu.
Ahoj dnes mi spadla nadrz zebstolu a je dost potlucena. Potreboval bych vedet co je to za barvu.resp. cislo barvy. Je to neco mezy zelenou a modrou. R.v 2003 .typ WVA9 .VIN :JS1A9111100119019 . diky moc za kaudou radu.
zzzmrzlinar (Člen) 25.07.2024 15:57:51 Offline |
Potřeboval bych prosím číslo barvy pro kámoše
Červený Bandit 1250 S, metla jakási,
JS1CH113100101026
...nevím jaký je to modelový rok, přístup do databází výrobců motorek (aut) nemám, takže pokud odhaduju podle vinu správně modelový rok cca 07, 08?, tak by to mohla být YHL, nebo pozdější YMK ...fotku jsi taky nedodal, že se na to nevyseru
zzzmrzlinar (Člen) 26.07.2024 18:01:21 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 26.07.2024 18:05:20 Offline |
A 2007 to je, takže to první sacuju
Stránky: 1 2