Nejsi přihlášen
VW nebo Mercedes
zdarec takže na začátek jen chci říct že motorka už je z bazaru doma a prodávat se nebude - bude se jezdit
a jinak k věci sháním dodávku VW Crafter a nebo M-B Sprinter (L2 ,H2) za rozumnou cenu - i NOVÉ takže pokud do toho někdo děláte (třeba jako prodejci) tak mi prosím napište díky....
Re: VW nebo Mercedes
Kelly01 psal:Už se té semetriky konečně zbavils
budou Vanoce a jak znam zensky, tak starka vytusila, ze by mohla chtit nejakej fajn drahej darek, tak se rozhodla, ze je pro jejiho milacka nejlepsi, kdyz proda motyku. Black ale urcite vytusil zamer a pekne ji prechcal - motyku dal na voko do bazaru, aby si se starkou mohl jeste par dni pospasovat a mezi tim si hledal novou mene narocnou. No a po vymene kucharek vytah opet bandasku z bazaru.
Je to tak chlape? Ze mam recht?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kelly01 psal:Už se té semetriky konečně zbavils
no a nebejt tvých blbých připomínek v minulé diskuzi (to platí i pro jiné.... co tam psali že je p.... ) tak jsem ji měl doma tak po 14dnech a né po 2 měsících
jo a jí jsem se nezbavil mám ji stále (tu novou... přítulkyni) a sama mi řekla ať tu motorku dovezu domů a dnes mi řekla že se mám jít projed... sama od sebe... a tak nakonec jela semnou takže jsem opět šťasnej a veselej
jo a jinak bylo to pěkně náročný období a ty pocity už nechci zažívat..... bylo fakt dost nakloněný a nevím jesli by mě ji i nechala prodat kdyby někdo za ni ty prachy chtěl dát... já byl tak zlomenej že bych ji vážně prodal jen kvůli těm blbejm prachům už nikdy více to taděj kulku do palice
Black psal:Kelly01 psal:Už se té semetriky konečně zbavils
no a nebejt tvých blbých připomínek.... ....tak jsem ji měl doma tak po 14dnech a né po 2 měsících
...ty woe blacku, to mě dostalo
...ale jinak vítej zpět čoveče
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vše špatné je k něčěmu dobré
tady vidíš, že ženská patří k plotně a né k pc (nemá to číst)
třeba jí to na základě příspěvků začalo hlodat - nejpravděpodobnější
v podstatě vyhrála
a vo tom to je
hlavně že se máte rádi
počkej po 20 letech
momentalně zavostalej
PALOUS psal:já kdybych si měl vybrat tak letí z baráku ta moje ženuškata to ví tak mě f tom radši podporuje.takový telata co mě do fšeho žvanily sem už měl na prstech taky a už nigdy víc
vyhodíš ženu a prozměnu se ti tam nakvartýruje Newadoj a bude ještě horší
to jebu
bobule psal:PALOUS psal:já kdybych si měl vybrat tak letí z baráku ta moje ženuškata to ví tak mě f tom radši podporuje.takový telata co mě do fšeho žvanily sem už měl na prstech taky a už nigdy víc
woe to je samostatnej vopčan vopčas mající hlad tak se vokážea já mám zas radost že mu šmakuje
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 03.10.2007 08:00:53 Offline |
Black psal:jo a jí jsem se nezbavil mám ji stále (tu novou... přítulkyni) a sama mi řekla ať tu motorku dovezu domů a dnes mi řekla že se mám jít projed... sama od sebe... a tak nakonec jela semnou takže jsem opět šťasnej a veselej
ty vole, když to tady čtu, tak ti spíš řikala, že se máš jít votrávit a né jít jezdit a čéče co ti eště řekla no hlavně že aspoň tu motykus neprodals a budeš moct v nejhoršim případě "ujed" mercédesům a kolotočům zdar
doba je temná...
Black psal:Kelly01 psal:Už se té semetriky konečně zbavils
no a nebejt tvých blbých připomínek v minulé diskuzi (to platí i pro jiné.... co tam psali že je p.... ) tak jsem ji měl doma tak po 14dnech a né po 2 měsících
Takže s kellym už kamarádit asi nesmíš co?
ale jinak je fajn, že ti povolila řetízek a mohl si si skočit do bazárku pro motorku
Mně vomejou
Lihy psal:Black psal:Kelly01 psal:Už se té semetriky konečně zbavils
ale jinak je fajn, že ti povolila řetízek a mohl si si skočit do bazárku pro motorku
Mně vomejou
......
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Americkej psal:no, jestli si necháš říkat, kdy motorku odvézt a kdy si jí můžeš milostivě přivézt tak dlouho šťastnej a veselej nebudeš.Teda, né že bych Ti to nepřál
ňákej plzák nebo co....
jardagsf za 2 a za 15
MOTO KOZZI GRISO
Lihy psal:Black psal:Kelly01 psal:Už se té semetriky konečně zbavils
Mně vomejou
s Kellym můžu kamarádit. Byli tam i jiní experti...s proti Kellymu nic nemám každej může říct svůj názor i když je špatnej - já se taky nikomu do jeho přítulkyně nenavážím.... ale to je jiná kapitola. takže se zase uvidíme na srazech
PALOUS psal:bobule psal:PALOUS psal:já kdybych si měl vybrat tak letí z baráku ta moje ženuškata to ví tak mě f tom radši podporuje.takový telata co mě do fšeho žvanily sem už měl na prstech taky a už nigdy víc
woe to je samostatnej vopčan vopčas mající hlad tak se vokážea já mám zas radost že mu šmakuje
ty mu děláš svačiny jo?
bla...blabla...!
fido psal:PALOUS psal:bobule psal:
vyhodíš ženu a prozměnu se ti tam nakvartýruje Newadoj a bude ještě horšíwoe to je samostatnej vopčan vopčas mající hlad tak se vokážea já mám zas radost že mu šmakuje
ty mu děláš svačiny jo?
to zas néale hláška jako vobjed tak to dělá rychlostní rekordy z Rychnova a kolikrát si říkám von ta kurf snad čekal za barákem
Jebat motorky :-)
Stránky: 1