Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » hyuco?

DrIVER (Člen)
03.10.2007 19:03:18

hyuco?

http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000004340

surprisedKurňa, já snad asi přestanu vohrnovat nos. S litrovym motorem a hezčím světlem by mi to asi vrtalo hlavou.

A počkéte, až se do toho vobujou číňani. Říkala už moja mama, že nás umlátí čepicama. bigsmile

Radek-Ban (Člen)
03.10.2007 20:15:40

Re: hyuco?

...ale ten vejfuk sicksick

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Milouš (Člen)
03.10.2007 20:19:50

Jestli pak z tý motyky dosáhnou ty šikmovoký kluci na podlahu ?

PALOUS (Člen)
03.10.2007 20:47:22

Fakt se mě to moc páčígoodgoodgoodale kuwa ty motory nevím gdo dělá?jesi voni tak bych se asi bálbadale fak se mě to moc jako jogoodgoodgood

Jebat motorky :-)
fido (Člen)
03.10.2007 21:21:48

mělo by to bejt motorově SV..

velkej propad ceny..

ale u čeho ne žejosmile2..

bla...blabla...!
osiris (Člen)
03.10.2007 21:22:58

...akorát že se ty motory serou jak zjednaný

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Billy (Člen)
04.10.2007 07:35:33

neni to nic jinyho nez hyenostrep bad, jestli se to tak se.e jak se pise tak cena muze byt jaka chce

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
gore (Člen)
04.10.2007 07:45:52

PALOUS psal:

Fakt se mě to moc páčígoodgoodgoodale kuwa ty motory nevím gdo dělá?jesi voni tak bych se asi bálbadale fak se mě to moc jako jogoodgoodgood

neboj von se dycky najde negdo gdo ma  skusenosti a poradibigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile:

beerbeerbeerbeerbeerbeer

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
04.10.2007 07:51:58

Nechci tady obhajovat Hyosung,ale zkušenost lidí co na tyhle značce jezdili je o dost lepší než třeba na Yuki.Přeci jenom tahle firma existuje asi 40 let oproti Yuki a už vůbec se to neda srovnat s tím co sem tahají čínani to je úplnej brak.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy (Člen)
04.10.2007 08:38:07

Tak ja sem to bral z toho jak tam psal kluk ze mu po par propruzeni vidle sakl olej a osi rika ze motory se na tom asi sypou. A cenu si to asi moc nedrzi, pekne to vypada ale chtelo by to videt jak to vypada zblizka idontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
04.10.2007 08:54:14

Billy psal:

Tak ja sem to bral z toho jak tam psal kluk ze mu po par propruzeni vidle sakl olej a osi rika ze motory se na tom asi sypou. A cenu si to asi moc nedrzi, pekne to vypada ale chtelo by to videt jak to vypada zblizka idontknow

Nebudu popírat ,že není to srovnatelný s japonci.To není ani zdaleka ,ale když už asijský zlo tak radši Hyosung z Thaiwanu než nějaký Chujlan z Čínysmile1 Howg

osiris (Člen)
04.10.2007 10:07:33

...osi nerika asi, ale rika ze jo smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
04.10.2007 10:17:16

osiris psal:

...osi nerika asi, ale rika ze jo smile1

Jak se to vyrábí mezi náma a japonskem radši nebrat.Ušetři to dost peněz

Billy (Člen)
04.10.2007 11:27:47

K.a.s.y.m. psal:
Billy psal:

Nebudu popírat ,že není to srovnatelný s japonci.To není ani zdaleka ,ale když už asijský zlo tak radši Hyosung z Thaiwanu než nějaký Chujlan z Čínysmile1 Howg

Tak vo tym zadna, stacilo me videt novou Yuki sport 125, motor jeste behal, ale co se tyce predni brzdy propad packy po asi cca 5000 km, od vyroby otocena zadni oska na kole, nesla vytahnout no rposte musis sundat vyfuk abys vytahl zadni pichly kolo smile1, ale kdyz to wotocis tak uz pak nemuis priste sundavat lauf. Nejaky praskani zarovek, zelezi kde ten kluk lital s tim. Jinak za ty prachy co se to novy prodava je to tak odjezdit do 18let nebo nekdo i vice a pak novej majitel nevim co s tim bude delat to uz bude kus srotu. Ale cena odpovida kvalite bad

nawrc (Člen)
04.10.2007 15:57:47

Dva roky sem jezdil na korejcovi - Daelim. Najel sem na nem 18tis. km a ANI JEDNA ZAVADA, akorat se mi na jednom krytu oloupal chrom(uznali to jako reklamaci). Nedavno sem potkal toho borca, co to ode me koupil a nemel jedinou zavadu. Takze bych koreu moc nepomlouval.

A Hyosung Comet má motor z SV650, tagže si nemyslim, že by se rozpadal.

"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Pšán (Člen)
04.10.2007 16:47:39

nawrc psal:

Dva roky sem jezdil na korejcovi - Daelim. Najel sem na nem 18tis. km a ANI JEDNA ZAVADA, akorat se mi na jednom krytu oloupal chrom(uznali to jako reklamaci). Nedavno sem potkal toho borca, co to ode me koupil a nemel jedinou zavadu. Takze bych koreu moc nepomlouval.

A Hyosung Comet má motor z SV650, tagže si nemyslim, že by se rozpadal.

..myslím si,že se to bude rozpadat,bo to motor z SV nemá ani náhodou..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
osiris (Člen)
04.10.2007 21:11:04

...to si myslet ani nemusíš, protože se motory serou ;)

maňas (Člen)
04.10.2007 21:15:48

kvalitně to bude asi jako čínský sikovky na pohled echt při práci štěnice bigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS