Nejsi přihlášen
A jsme zase dal,nez zbytek sveta... :-)
tak nam nasi italsti zakonodarci schvalili zakon,kerej plati od vcerejska a rika,ze behem stani,(nikoliv zastaveni na cervenou atp) je zakazano nechat nastartovany motor aby udrzoval v chodu klimu.Nezalezi esli na chlazeni,nebo topeni.Poruseni se tresta pokutou od 200 do 400 €.
Takze i na dalnici v kolone a 37°C vokynka dolu a ENGINE OFF.
Co ale udelam,dyz jedu do CZ nebo naopak a potrebuju si nekde v Alpach schrupnout dyz je venku 5-7 stupnu...
A jeste hrat i panmamu...
...che palle !!!
Re: A jsme zase dal,nez zbytek sveta... :-)
řešní je jasny...
Nezavislé topení a ochlazovače či klimatizace.
nepotřebují motor a makaj....
Jendou to k Vám dolů dojde....
Tady už jsem na to připraveni.....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Škoda, je vidět že v tý Talošce je ten sbor takovej nevyzrálej, čekám podobnej zákon aj u nás a to se bude vypínat i na červenou a samo že na stopku, to dám rozum, když nařízení tak musí bejt precizní.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Škoda, je vidět že v tý Talošce je ten sbor takovej nevyzrálej, čekám podobnej zákon aj u nás a to se bude vypínat i na červenou a samo že na stopku, to dám rozum, když nařízení tak musí bejt precizní.
no to bude dost sranda až některý ty vraky nebudou chtít naskočit pak ty fronty na světlech
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
takovej zakon to zni jako scifi myslim u nas a vzlašť ty liazky.avie. tatry tu a tam nákej zil a kamaz a spousta vyběhanejch ,zapadnich stroju to budou mít ve velkejch městech fakt potěšení z čerstvyho vzdoušku
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
inkvizitorr (Administrator) 05.10.2007 07:47:01 Offline |
tudle sem čet, že jednim šestihodinovým letem vyprodokuje letadlo na osobu tolik CO2 jako jeden řidič osobního auta za celej život tagže se vobávám, že tohle nařízení je populistická pitschovina nebylo by lepčí aby to vypínaly ty letadla
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2007 07:50:31 Offline |
inkvizitorr psal:tudle sem čet, že jednim šestihodinovým letem vyprodokuje letadlo na osobu tolik CO2 jako jeden řidič osobního auta za celej život tagže se vobávám, že tohle nařízení je populistická pitschovina nebylo by lepčí aby to vypínaly ty letadla
Když budou přistávat.stejně už jdou k zemi tak by to bylo jenom rychlejší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:co trojčíte, myslíte, že v zemi, kde sou zákony jen cárem papíru to bude někdo dodržovat ?
Prvni 3-4 mesice urcite...
Perlicka.Sefikovi vzali 2 body za zmenu jizdniho pruhu (dalnice) bez pouziti blikny...
...che palle !!!
jirka silver (Člen) 05.10.2007 14:21:22 Offline |
Inkviz fakt jsi mě rozesmál
Hold starý brambory maj přehled.
Najdete nás na každém kilometru
inkvizitorr (Administrator) 05.10.2007 14:31:12 Offline |
jirka silver psal:Inkviz fakt jsi mě rozesmál
Hold starý brambory maj přehled.
no dovol, já sem mladej pinojir a ne nějaká stará brambora
doba je temná...
Stránky: 1