Nejsi přihlášen
Je to moc spatny?
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=65373&fid=
Ahoj...mel jsem 4kilo,kte¨re jsem kvuli spatnemu motoru prodal. Kdyz ste tu udelali novou diskusi, tak me to vymazalo. Muj drivejsi profil Honza B4.... Opet si chci koupit motorku,uz to bez nui nejde vydrzet... Ma smysl kupovat z 96? asi ne co.... Dejte prosim malou radu... Rad sem chodim a ctu vase prispevky,tak mi je jasne co mi asi napisete... diky vsem
Re: Je to moc spatny?
A mě se líbí. Sice jiné blinkry, světlo na fotce nejde vidět, zdalo je orig., podíval bych se proč nádrž má černý pruh, nelíbí se mi ten třetí budík, ale to je otázka pohledu, proivěř si zdali má i český TP, ne jenom STK. A ty km jsou otázka, asi spíš nee, ale to zas tak nevadí. Počítej s veškerýma náplněmaa seřízením, gumy vadadají v poho, přes zimu lak, ...za ty prachy na fotce pěkná
mam taky 96 koupenou před 2ma roky mela 49000km a uz tenkrat jsem jim neveril.ted mam 60000km daval jsem akorat gumu.zadni desky a gufera do vidli.letos v zime udelam rozvod.lita maximalne v pohode.puvodne jsem chtel omladit ale s osobnich duvodu na to nebude tak zustanu na tehle osvedceny.Moje rada jed se na to podivat a pokud tam neni nejaka kulišárna tak to klidne vem.motorka bude jezdit uplne normalne a je za par penez.Kdyz se o ni budes starat odvdeči se
Holka a motorka je nejhezčí nahá!!!
Honza-B? psal:juuuuuu,,,,tak jo...diky za cenne rady.... Podivam se na to.... Melo by to byt z Ml.Bol,kdyby ste byl nekdo pobliz,byl bych rad.kdyby ste mi to pomohli zkouknout..... Diky
...do Bakova to mam kousek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honza-B? psal:Tak kdybych te pak mohl treba obtezovat...byl bych ti zavazan.... Kdyz nesezenu nic jineho,dam ti vedet,...diky
...klíďo se po neděli vozvi...a jág voptěžoval???, normálně mě vytoč a řekni: "čau vole, za hodinu v Bakovje, tag kurva hni prdelí, ať tam nečumim"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honza-B? psal:http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=65373&fid=
Ahoj...mel jsem 4kilo,kte¨re jsem kvuli spatnemu motoru prodal. Kdyz ste tu udelali novou diskusi, tak me to vymazalo. Muj drivejsi profil Honza B4.... Opet si chci koupit motorku,uz to bez nui nejde vydrzet... Ma smysl kupovat z 96? asi ne co.... Dejte prosim malou radu... Rad sem chodim a ctu vase prispevky,tak mi je jasne co mi asi napisete... diky vsem
...to ti jedna vrána nestačila,Janku zjančenej
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Stránky: 1