Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Agresivní benzím působící přes zimu

LosBanditos (Člen)
05.10.2007 13:07:00

Agresivní benzím působící přes zimu

Ahoj,

kámoš měl kawinu a přes zimu nechal benzín v nádrži. PO nastartování na jaře se mu rozesral celí systém toku paliva a ani borci v servisu neví čím to může být. Jak to je z bandaskou. V9m je to držák, ale jak to přes zimu děláte vy?

LosBanditos adios !
Petr J. (Člen)
05.10.2007 13:07:50

Re: Agresivní benzím působící přes zimu

jak? nalejeme do toho vodu a celé pořádně vypláchneme......

osiris (Člen)
05.10.2007 13:15:44

...vodu lejou jen do piána

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
05.10.2007 13:18:59

LosBanditos psal:

Ahoj,

kámoš měl kawinu a přes zimu nechal benzín v nádrži. PO nastartování na jaře se mu rozesral celí systém toku paliva a ani borci v servisu neví čím to může být. Jak to je z bandaskou. V9m je to držák, ale jak to přes zimu děláte vy?

...to je pjekná pussyvina...celej palivovej systém je dělanej z materijálů vodolnejch benzínu...leda že by kamoš s Kapučínem použil hadičky ze vzduchování rybičkám f akvárku, pag bych vjeřil, že je benál rozleptal a ty sračky zalepili gde co...ale ani to mi nepříde moc reálný...prostě trabl je jinde neš f tom, že nechal přes zimu benzím v nádrži a f karburaci...na zimu dej plnou jako každej normální smrtelník a neřeš to...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vOjTaB6 (Člen)
05.10.2007 13:20:12

surprisedto někdo myslí vážne, tohle???idontknow

To je jak gdyby ti někdo řekl, že se ti zkazí vzduch v gumách. Benzín ti může maximálně zvětrat, cemuž se ale aspoň trochu vyhneš tím, že natankuješ před zazimováním plnou až po hrdlo

Jedině že by ten benzín fermentoval a to jestli někdo zvládá, tag chci recept, pak budu s mašinou chlastat to samý

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
05.10.2007 13:21:00

...vono totiš dyš tu plnou nedáš, tag se dříf nebo pozdějc dočkáš toho, že ti ta nádrš začne zevnitř reznout nebo nedej bóže korodovat a pag budeš mít teprf problém s karburátorama a palivovym systémem...

vOjTaB6 (Člen)
05.10.2007 13:21:30

surprisedSakra, dědek z USB mě předběhbigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
05.10.2007 13:22:06

vOjTaB6 psal:

To je jak gdyby ti někdo řekl, že se ti zkazí vzduch v gumách. Benzín ti může maximálně zvětrat, cemuž se ale aspoň trochu vyhneš tím, že natankuješ před zazimováním plnou až po hrdlo

Jedině že by ten benzín fermentoval a to jestli někdo zvládá, tag chci recept, pak budu s mašinou chlastat to samý

...cože, cože, co to slyšim??? surprised ...Fernet z benzínu??? surprised

vOjTaB6 (Člen)
05.10.2007 13:24:02

Co, začnem experimentovat Filous? Bysme mohli bejt lepčí než Koldanovo raketový palivobigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
05.10.2007 13:24:44

...jo  a vodnatění benzínu začíná probíhat po štyrech letech uskladnění, sem gdysy něgde čet idontknow ...tagže ty tři měsíce v bandě mu neublížej...

západní Vojtěch:
...neřikej mi dědku, já ti taky neřikam cucáku bigsmile

Filous (Člen)
05.10.2007 13:26:01

vOjTaB6 psal:

Co, začnem experimentovat Filous? Bysme mohli bejt lepčí než Koldanovo raketový palivobigsmile

...raketový palivo bylo vonehdá Půlmotorovo, Koldan dělá jenom dámský pití a ňáký sračky do pečiva...tresť se tomu myslim řiká idontknowbigsmile

vOjTaB6 (Člen)
05.10.2007 13:28:34

Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...bigsmile

Filous: dědobigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
05.10.2007 13:33:18

vOjTaB6 psal:

Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...bigsmile

...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk surprisedbigsmile

...cucáčkubigsmile

LosBanditos (Člen)
05.10.2007 14:18:32

vOjTaB6 psal:

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

LosBanditos adios !
Polo (Člen)
05.10.2007 14:58:16

Filous a Vojta: bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegood

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Koldan (Člen)
05.10.2007 23:10:00

Filous psal:
vOjTaB6 psal:

...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk surprisedbigsmile

...cucáčkubigsmile

hele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti?fuck sa ně zdá,že sa vám nějak povolila morálka a jináč slivovice je,ale tu máme jen pro morafce páč vy z čech stejně nepoznáte kfalitubigsmile.
PS: jináč s tím jílem je to pravda,holt sa šetří gde se dá a já to tahám dom po kapcách,cu si betonovat okruh pro mašinu,ale vás tam nepustím,budete za plotem vogové na mě čučatfuck

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
vOjTaB6 (Člen)
05.10.2007 23:23:35

Koldan psal:
Filous psal:
vOjTaB6 psal:

...cucáčkubigsmile

hele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti?fuck sa ně zdá,že sa vám nějak povolila morálka a jináč slivovice je,ale tu máme jen pro morafce páč vy z čech stejně nepoznáte kfalitubigsmile.
PS: jináč s tím jílem je to pravda,holt sa šetří gde se dá a já to tahám dom po kapcách,cu si betonovat okruh pro mašinu,ale vás tam nepustím,budete za plotem vogové na mě čučatfuck

Co sem pleteš Moravu, Pákistánče, ešivá už máš vyleštěnej pákistánckej autobusbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
05.10.2007 23:35:01

Koldan psal:
Filous psal:
vOjTaB6 psal:

...cucáčkubigsmile

...hlavně aby ti to nestvrdlo f kapce, neš to doneseš dom bigsmile

osiris (Člen)
06.10.2007 00:58:36

koldanoj: esli mě nepustíš, budu ti plivat přes plot a nebudu ti už říkat medvídku bigsmile

Radek-Ban (Člen)
06.10.2007 01:36:40

LosBanditos psal:

Ahoj,

..surprised doufam že přes zimu mě benzin neprožere nádržsurprisedbigsmile

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
sonyk (Člen)
06.10.2007 07:59:36

ty voe najdi si diskuze jak zazimovat mortorku kdekoliv na netu a vsade se pise plna nadrz benzinu. tak asi ty lidi vedej co se muze a co ne. buh vi co tam ten koumak s tim srotem co si rika kawasaki natankoval.

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Koldan (Člen)
07.10.2007 23:01:33

osiris psal:

koldanoj: esli mě nepustíš, budu ti plivat přes plot a nebudu ti už říkat medvídku bigsmile

hele dyž ťa pustím,pomožeš mi těm vořešprutům natrhnůt prdelsurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
07.10.2007 23:12:40

Koldan psal:
osiris psal:

hele dyž ťa pustím,pomožeš mi těm vořešprutům natrhnůt prdelsurprised

...to si piss, jupíííííííííííí bigsmile

KOVAL (Člen)
07.10.2007 23:29:35

piss jo?surprised
a s natrženou prdelí jo?surprised

Marcus_86 (Člen)
08.10.2007 17:25:40

ja su moravak, ja chu takyyy ! smile1

maňas (Člen)
08.10.2007 20:10:43

koukám na chlast je to tady samej odborníkbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
jirka silver (Člen)
09.10.2007 09:40:28

Dám plnou a trochu tam cvrnknu velfobinu.2x za zimu natočím a
nechám běžet hlavně z psychických důvodů.good

Najdete nás na každém kilometru

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS