Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 05.10.2007 13:07:00 Offline |
Agresivní benzím působící přes zimu
Ahoj,
kámoš měl kawinu a přes zimu nechal benzín v nádrži. PO nastartování na jaře se mu rozesral celí systém toku paliva a ani borci v servisu neví čím to může být. Jak to je z bandaskou. V9m je to držák, ale jak to přes zimu děláte vy?
LosBanditos adios !
Re: Agresivní benzím působící přes zimu
LosBanditos psal:Ahoj,
kámoš měl kawinu a přes zimu nechal benzín v nádrži. PO nastartování na jaře se mu rozesral celí systém toku paliva a ani borci v servisu neví čím to může být. Jak to je z bandaskou. V9m je to držák, ale jak to přes zimu děláte vy?
...to je pjekná vina...celej palivovej systém je dělanej z materijálů vodolnejch benzínu...leda že by kamoš s Kapučínem použil hadičky ze vzduchování rybičkám f akvárku, pag bych vjeřil, že je benál rozleptal a ty sračky zalepili gde co...ale ani to mi nepříde moc reálný...prostě trabl je jinde neš f tom, že nechal přes zimu benzím v nádrži a f karburaci...na zimu dej plnou jako každej normální smrtelník a neřeš to...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
to někdo myslí vážne, tohle???
To je jak gdyby ti někdo řekl, že se ti zkazí vzduch v gumách. Benzín ti může maximálně zvětrat, cemuž se ale aspoň trochu vyhneš tím, že natankuješ před zazimováním plnou až po hrdlo
Jedině že by ten benzín fermentoval a to jestli někdo zvládá, tag chci recept, pak budu s mašinou chlastat to samý
Bandit rulezz!!!
...vono totiš dyš tu plnou nedáš, tag se dříf nebo pozdějc dočkáš toho, že ti ta nádrš začne zevnitř reznout nebo nedej bóže korodovat a pag budeš mít teprf problém s karburátorama a palivovym systémem...
vOjTaB6 psal:to někdo myslí vážne, tohle???
To je jak gdyby ti někdo řekl, že se ti zkazí vzduch v gumách. Benzín ti může maximálně zvětrat, cemuž se ale aspoň trochu vyhneš tím, že natankuješ před zazimováním plnou až po hrdlo
Jedině že by ten benzín fermentoval a to jestli někdo zvládá, tag chci recept, pak budu s mašinou chlastat to samý
...cože, cože, co to slyšim??? ...Fernet z benzínu???
...jo a vodnatění benzínu začíná probíhat po štyrech letech uskladnění, sem gdysy něgde čet ...tagže ty tři měsíce v bandě mu neublížej...
západní Vojtěch:
...neřikej mi dědku, já ti taky neřikam cucáku
vOjTaB6 psal:Co, začnem experimentovat Filous? Bysme mohli bejt lepčí než Koldanovo raketový palivo
...raketový palivo bylo vonehdá Půlmotorovo, Koldan dělá jenom dámský pití a ňáký sračky do pečiva...tresť se tomu myslim řiká
vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
Filous: dědo
...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk
...cucáčku
LosBanditos (Člen) 05.10.2007 14:18:32 Offline |
vOjTaB6 psal:to někdo myslí vážne, tohle???
LosBanditos adios !
Filous psal:vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
Filous: dědo...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk
...cucáčku
hele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti? sa ně zdá,že sa vám nějak povolila morálka a jináč slivovice je,ale tu máme jen pro morafce páč vy z čech stejně nepoznáte kfalitu.
PS: jináč s tím jílem je to pravda,holt sa šetří gde se dá a já to tahám dom po kapcách,cu si betonovat okruh pro mašinu,ale vás tam nepustím,budete za plotem vogové na mě čučat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
Filous: dědo...no jó...Koldan dycky akorát f továrně nafasuje Zapovu drápanici, co maj jako ouplatky pro zákazníky, aby vod nich brali ten jíl smíchanej se šterkem, vodlepí s toho firemní etikety a pag na srazech machruje, že to vypálil von...já uš ho prokouk
...cucáčkuhele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti? sa ně zdá,že sa vám nějak povolila morálka a jináč slivovice je,ale tu máme jen pro morafce páč vy z čech stejně nepoznáte kfalitu.
PS: jináč s tím jílem je to pravda,holt sa šetří gde se dá a já to tahám dom po kapcách,cu si betonovat okruh pro mašinu,ale vás tam nepustím,budete za plotem vogové na mě čučat
Co sem pleteš Moravu, Pákistánče, ešivá už máš vyleštěnej pákistánckej autobus
Bandit rulezz!!!
Koldan psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:Ahá, tag už vim, komu se mám případně vyhnout, a Koldana sem přecenil...
...cucáčkuhele a propláchnůt papulu pěsťů byste nechtěli,có vořešpruti? sa ně zdá,že sa vám nějak povolila morálka a jináč slivovice je,ale tu máme jen pro morafce páč vy z čech stejně nepoznáte kfalitu.
...hlavně aby ti to nestvrdlo f kapce, neš to doneseš dom
LosBanditos psal:Ahoj,
.. doufam že přes zimu mě benzin neprožere nádrž
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
ty voe najdi si diskuze jak zazimovat mortorku kdekoliv na netu a vsade se pise plna nadrz benzinu. tak asi ty lidi vedej co se muze a co ne. buh vi co tam ten koumak s tim srotem co si rika kawasaki natankoval.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Koldan psal:osiris psal:koldanoj: esli mě nepustíš, budu ti plivat přes plot a nebudu ti už říkat medvídku
hele dyž ťa pustím,pomožeš mi těm vořešprutům natrhnůt prdel
...to si piss, jupíííííííííííí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jirka silver (Člen) 09.10.2007 09:40:28 Offline |
Dám plnou a trochu tam cvrnknu velfobinu.2x za zimu natočím a
nechám běžet hlavně z psychických důvodů.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1