Nejsi přihlášen
Ideální víkend...
- v sobotu dopo a odpo příjemných 200km směr Plzeň - Rakovník a pak údolím Berounky zpět, to všechno s hezkou holkou, kterou jsem ten den viděl poprvý...
- večer komorní session regionálních hard- kapel v Poříčí
- dneska dalších 150km Mariánské Lazně - Bečov n. Teplou - Karlovy Vary a zpět
- to vše bez jediné dešťové kapky a jediné krizovky...
Jestli si teď někdo myslí, že sem melancholickej atd. tak má možná pravdu, ale mě se ten víkend prostě líbil
Bandit rulezz!!!
Re: Ideální víkend...
Filous psal:Vojta:
...a na Břehu berounky bylo romantický splynutí za kvakotu žap, mlaskání sumců a bzučení komárů??? ...voe, nemyslim splynutí duší
Tam si jako splýval jo? A teď má Ája nejdražší paralén v republice. To muselo bejt ale splynutí.
jak dlouho ještě?
Pro mně to moc ideální vyjížďka nebyla , najel jsem sice za včerejšek 350 Km (Fulnek, Šternberk, Bruntál...), ale zmrznul jsem až hrůza - jsem s tím vůbec nepočítal .Rozmrzali jsme s Pepinou velmi pozvolna .
Jinak letos jezdím do 31.10. a zřejmě zazimuji, k tomu datu mi končí sezónní havarijní pojistka, takže nebudu čerta tahat za ocas - pak až od 1.4. .Ale v mezidobí, bude-li opravdu, ale opravdu hezky, tak třeba bude hééén, héééén no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Michal psal:Tak až sem zase budeš mít někdy cestu tak se ozvi a trochu to tady protáhnem. Pěkná cesta je třeba na Skryje a pak na přes Zvíkovec na Zbiroh.
Tak dejte vědět a stavte se pro mě v Broumech.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Michal psal:Tak až sem zase budeš mít někdy cestu tak se ozvi a trochu to tady protáhnem. Pěkná cesta je třeba na Skryje a pak na přes Zvíkovec na Zbiroh.
Tak dejte vědět a stavte se pro mě v Broumech.
Určitě něco podniknem, ale letos už to žádná sláva nebude.
Stránky: 1