Nejsi přihlášen
Re: jestě k těm tlumičům
mates S psal:Prosím o radu jak mam přitvrdit přední šavle? Slyšel jsem že když dám víc oleje než ma být tak se to přitvrdí. A co podložky na pružinu,nezměním tím délku šavle?
Co kdybys to napsal to toho tvýho původního příspěvku...
Žejo Osi? Mám recht?
Strýcfajtr !!!
Vocas možná-ale mám velmi vyvynutý pozorovací smysl a tak nějak mi to ze skladby slov a celkového kontextu vyplynulo...
Nic chlapci-musím letět,mám nějaký jednání(smajlikseslunečnímabrejlemanavočíchapoťouchleseutlemující)
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Vocas možná-ale mám velmi vyvynutý pozorovací smysl a tak nějak mi to ze skladby slov a celkového kontextu vyplynulo...
Nic chlapci-musím letět,mám nějaký jednání(smajlikseslunečnímabrejlemanavočíchapoťouchleseutlemující)
ten smajlík by ušel
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
mates S psal:Prosím o radu jak mam přitvrdit přední šavle? Slyšel jsem že když dám víc oleje než ma být tak se to přitvrdí. A co podložky na pružinu,nezměním tím délku šavle?
dej hustotu 15 w (nebo 3. třídu).....
když dáš víc oleje, může ti to prý poku*vit gufera....
když se na tohle ale ptáš, tak tipuju, že jsi stejnej technik jak já, takže ti tohle bude stačit.....
já bych asi ani podložky nebo progresiv pružiny nerozpoznal....
hans psal:mates S psal:Prosím o radu jak mam přitvrdit přední šavle? Slyšel jsem že když dám víc oleje než ma být tak se to přitvrdí. A co podložky na pružinu,nezměním tím délku šavle?
dej hustotu 15 w (nebo 3. třídu).....
když dáš víc oleje, může ti to prý poku*vit gufera....
když se na tohle ale ptáš, tak tipuju, že jsi stejnej technik jak já, takže ti tohle bude stačit.....
já bych asi ani podložky nebo progresiv pružiny nerozpoznal....
...ale poznal
...víc voleje tam nedávej, vystřelí ti to gufera...jag řekli...podlošky (já měl 9mm, víc uš bylo moc...ale na nový mašině s neunavenejma pérama)+volej 15W=pomůže, f první chvíli budeš spokojenej, ale časem zjistíš, že to nejni uplně to pravý a pag koupíš silnější pružiny, chceš li progresivní (ale tag sou vinutý fšechny i ty origo) a opjet s volejem 15W a budeš celkem spokojenej parchant...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...mám posunutou hladinu o cenťák nahoru, čili víc oleje - a to na doporučení mechanika wilbers i přes to, že papírová hladina dle wilbers i suzuki má být o cenťák níž
...dá se tím ovlivňovat charakteristika pružení jak jsem psal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1