Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » nestartuje

Banditatom (Člen)
13.10.2007 13:20:14

nestartuje

Nazdar motobando mám takový problém mám bandasku rv.95 ale postavila si hlavu a jak se zahřeje nad cca.50C tak mi nestartuje starter točí ale motor jen tak blafa a nechytí nepomohlo ani seřízení karburátoru výměna baterky svíčky prostě nic jediné co je origoš jsou káblíky.smile2

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bandit (Člen)
15.10.2007 15:55:12

Re: nestartuje

Máš docela zajímavou závadu .... a zkoušel jsi vyměnit motorku ??? bigsmile
A nezapomínáš vypnout sytič ????? nebo naopak ..... bez plynu a se sytičem ???? idontknow

Traktor patří na pole !!!
Loser (Administrator)
15.10.2007 16:20:02

no, je mozny, ze je to prechlastany anebo ziznivy .... mas tam benzin?idontknowidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Geograf (Člen)
15.10.2007 16:22:50

No v podstatě sou 3 možnosti:
a) nejde tam benzín, nebo blbá směs (tos pré šteloval)

b) nepálí svíce - zkus estli hážou jiskru, případně si na FTP stáhni servsní manuál, zjisti si odpory a proměř ohmetrem odpory kabelů a indukčních cívek, případně jestli do těch cívek něco jde

c) chyba obsluhy  bigsmile

No za céé asi nepřipadá v úvahu, ale i to se může stát smile1

Kam nevidím, tam nepospíchám
Loser (Administrator)
15.10.2007 16:26:17

c) je tak pro mebigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Marcus_86 (Člen)
15.10.2007 16:42:25

to je asi dlouhobobejsi problem, co ? No me to nechytne nikdy, kdyz je to zahrate bez plynu. Mozna by vedel Os

osiris (Člen)
15.10.2007 17:12:09

...woe bigsmile nejsem děda vševěda, nevím smile2 (teda děda za chvíli budu, teda vlastně doufám že za chvíli nebudu) ...sytič je alchymie a skoro každej motor chce svůj individuální přístup, nicméně jestli nejseš střevo (což nepředpokládám) a vyzkoušel jsi si s ním hrát, tak snad ty kabely (ale zkus si ještě po neúspěšným pokusu vyndat svíčky a zkontroluj jestli jsou mokrý)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
losmiros (Člen)
15.10.2007 19:47:48

zdarec
mě se dneska stalo poprvé asi po pěti letech vlastnění, nechtěla naskočitsurprised
tož co s tím? stála asi tři týdny, což vlastně nikdy nebyl problem, přes zimu jsem to jednou za 14 dní protočil ana jaře no problemo.
dneska už se mi nechtělo točit s baterkou,tak jsem to chtěl ždurchnot a neběhal jsem se fest, nakonec chytla, ludra.
tož co povíte??help

on the road
pet (Člen)
15.10.2007 19:54:52

Mě nechtěla chytit na jaře.Na první delší vyjížďku.Vybouchal jsem celou baterku,skákal okolo jak debil vyzkoušel všechno možný a nic.

Nakonec jsem na to ale přišel.Já pussy jsem to startoval celou dobu bez sytiče badfucksickbigsmile

Koldan (Člen)
15.10.2007 21:25:45

losmiros psal:

zdarec
mě se dneska stalo poprvé asi po pěti letech vlastnění, nechtěla naskočitsurprised
tož co s tím? stála asi tři týdny, což vlastně nikdy nebyl problem, přes zimu jsem to jednou za 14 dní protočil ana jaře no problemo.
dneska už se mi nechtělo točit s baterkou,tak jsem to chtěl ždurchnot a neběhal jsem se fest, nakonec chytla, ludra.
tož co povíte??help

baterka,měnils ju za těch 5 let? jo a dyž dáte sytič doporučuju na poslech trošku potáhnout i plynem,vono to pak naskočí lípgood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Marcus_86 (Člen)
15.10.2007 23:07:03

jj mozna je to baterka, ... ja mam taky baterku na k*k*t, tak si musim koupit poradnou, ale az na sezonu.

Banditatom (Člen)
16.10.2007 17:02:05

Diky za rady ale, benzín tam co já vím je teda aspoň doufámsmile1, kdyby to bylo sytičem tak to nejede a sežere mi to i koule ale ono to jede a žere 5-6l což je nadhere jo poraďte kde se dají obědnat kabely v suzuki (suzuki paskov) mi řekli, že je to dohromady s cívkou a samostatně se to prý nedá koupit což je pussy

losmiros (Člen)
16.10.2007 23:28:33

baterku mám novou na jaře, eště jsem ju nedobíjel, takže by to tím mohlo bejt, dobiju a uvidím
jako teď když s tím jezdím každej den, tak chytne na drc
ale dík

on the road
XJelen (Člen)
16.10.2007 23:37:46

losmiros psal:

zdarec
tož co povíte??help

Bych to viděl na prázdný karbce, kohout na PRI, cigáro, a jedem. (kohout  přepnout na ON samosebou)

Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen)
06.11.2007 18:30:12

Už jsem na to přišel!!!!!!bigsmilebigsmilebigsmile Moc moc mě to sice netěší ale apoň vím proč.Včera jsem vykuchal startér odvezl ho na změření a ejhle. Podle servisemana mu prý mužu vystavit parte s toho vyplívá moje další otázka? Nevíte kdo na severní moravě repasuje startéry a jestli se to vůbec vyplatí? nebo raději koupit starší a rysknout to?idontknow

Pšán (Člen)
07.11.2007 05:43:59

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous (Člen)
07.11.2007 07:50:19

...Pšáne, mam pocit, že tady f tom případě uš byl něgdo při vykuchání startéru rychlejšíbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pšán (Člen)
07.11.2007 08:06:45

Filous psal:

...Pšáne, mam pocit, že tady f tom případě uš byl něgdo při vykuchání startéru rychlejšíbigsmile

..májí tam dva motory na vykuch..a i nějaké bandity ve stavu rozkladu..dal jsem mu to sem spíš kvůli kontaktu na ně..a nesééééééérbigsmile

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
sonyk (Člen)
07.11.2007 16:11:24

XJelen psal:
losmiros psal:

zdarec
tož co povíte??help

Bych to viděl na prázdný karbce, kohout na PRI, cigáro, a jedem. (kohout  přepnout na ON samosebou)

jj to me pozlobilo ale nastesti me videl soused motorkar a poradil ze to ma prismile1 vetsinou motyka nechyta kvuli tomu

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS