Nejsi přihlášen
Re: ...dneska votpoledne...
yello psal:Ja nevim co furt mate,dyt je 17,2° C...
..Yello,neséééééééér..
..sice sluníčko,ale kosno..ale možná,že alespoň do Bílovce na cigáncký pot zajedu..
http://www.blesky.com/akt_pocasi.html
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 12:37:13 Offline |
bych jel, ale nemůžu moc gázovat jel bych spíš jen tak na půl plynu a bez brzdy
doba je temná...
...vrátil sem se f šest a taky pjekně zmrzlej...štyrkombinace nebyla, zreguloval sem to na trojkombinaci, vynechal sem Yeštět, bál sem se blizzardu a závjejí, f Brodě to bylo ve směru dólu celý zlitý, jag dyby tam skválně projeli kropicim vozem, tagže žádná hitparáda, taky sem tam byl sám...na Adžipu v Dubí byl chvilku něgdo na červenym Sku 650 a pag něgdo na černý starý B12 se slečnou na ER5, myslim, že vobojí byl maskovanej Vosiris...jináč je fuck, že to klouže jag sviň, teda aspoň RoudAttaky, co mam na zatku kloužou pomalu na každym výjezdu a na přechodech a čárách imrvére, tagže dávejte bacha!!! ...ale myslim, že eště nekončim...Nomádum zdar, nazdar...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ku.va,co máte za hadry a nebo je u nás jinak?dnes Přeštice-Klatovy-Strakonice_Písek a zpět a v pohodě,káva ,cigárko,nejspíš změřenej,protože jsem je viděl až když jsem projel,ale jinak 100%
škoda každý rány,která padne vedle!!!
kamil psal:ku.va,co máte za hadry a nebo je u nás jinak?dnes Přeštice-Klatovy-Strakonice_Písek a zpět a v pohodě,káva ,cigárko,nejspíš změřenej,protože jsem je viděl až když jsem projel,ale jinak 100%
...lédrkombi se strečema nejni f tomdle počasí nic moc
Dnaska sem si vyrazil po poledni,dal sem si pěkný kolečko Rajhrad-Dalešická přehrada-Náměšť-Vev.Bitýška-Brno a dom. Vyjel sem sám,nikoho sem nezval,ani batoh a bylo mě nádherně. Převážně v poklidu,ale sem tam je potřeba za to vzít aby se člověk zahřál zima mě nebyla,hřeje mě svědomí(nebo spíš hroší kůža). Krásnejch 150km
Jo a někoho sem potkal mezi Brnem a Bosonohama na stříbrným Nku,tak se přiznejte kdo to byl
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
S víkendem jsem plně spokojenej. V sobotu Znojmo-Jemnice-Slavonice-JHradec, nádherný silnice. K večeru kosa jak prase ale nedalo se svítit. Na křižovatkách při přidání menší problém s pneumatikama, už to bohužel nedrží ale zase pěkně chladí. Dneska už jen lážoplážo.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Od stredy,asi 1000km,Buchlaky,Brno,Znojmo,v patek Harmanec,dnes jenom par kilaku,Fackovske sedlo.Je sice trosku zima,zitra snad jeste naposled Makov,qvalifiery drzi krasne i za chladu.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Filous psal:...taky přemejšlim, že nejspíš začnu f tomdle počasí jezdit f tekstilní bumdě s termovloškou, páč to bude asik hřejivjejší a navíc se mi do ní vejde i mikina
mě se tam taky kdysi vešla,ale to je dávná minulost
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:...taky přemejšlim, že nejspíš začnu f tomdle počasí jezdit f tekstilní bumdě s termovloškou, páč to bude asik hřejivjejší a navíc se mi do ní vejde i mikina
mě se tam taky kdysi vešla,ale to je dávná minulost
...já taky míval f lederkombi víc místa ...holt co naděláš, nejni to bůchvíjaká kvalita, tag se to sráží
Tom-DK psal:Newada psal:150 km, teplo nebylo, je čas asi vytáhnout textil s vložkama. Ale jinak gut komínovka.
co kecáš u mě si se vohřál.
Ale jenom chvilku a na to že ste teplárna tak pěkně topíte jen v pár místnostech.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Tom-DK psal:Newada psal:150 km, teplo nebylo, je čas asi vytáhnout textil s vložkama. Ale jinak gut komínovka.
co kecáš u mě si se vohřál.
Ale jenom chvilku a na to že ste teplárna tak pěkně topíte jen v pár místnostech.
v teplárně musí být teplo
Ja v sobotu v deset vecer do prace a v pul osmi rano zase z prace domu. Je to asi dva kilaky ale dycky dyz sem z toho slez tak sem slysel jak mi vo sebe cinkaj zmrzly kulky
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
VikecB12 psal:Dnaska sem si vyrazil po poledni,dal sem si pěkný kolečko Rajhrad-Dalešická přehrada-Náměšť-Vev.Bitýška-Brno a dom. Vyjel sem sám,nikoho sem nezval,ani batoh a bylo mě nádherně. Převážně v poklidu,ale sem tam je potřeba za to vzít aby se člověk zahřál zima mě nebyla,hřeje mě svědomí(nebo spíš hroší kůža). Krásnejch 150km
Jo a někoho sem potkal mezi Brnem a Bosonohama na stříbrným Nku,tak se přiznejte kdo to byl
wosyrys lže. Byl jsem to já a ten drzej všudybyl se vezl na ventilku mého zadního kola
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2007 08:46:00 Offline |
Tak včera 200 km Vlašim -Tábor - Příbram - Sedlčany a domů.Komplet v textilu návrat 20:00 a uplně v pohodě.Na ruce topení tak mi bylo faaaaajn.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
za weekend krásnejch 520 ... z Jílovýho do Jindřichova hradce přes Pelhřihomov a zpátky přes Veselou a Benešov. Pravda, hefty rozpálený do červena celou cestu
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2007 19:52:45 Offline |
Taky říkám,že neexistuje špatný počasí,ale blbý oblečení.Včera jsem přijel taky skoro v 20:00 a o zimě nevím.A mám jenom textil s vložkou mikinu a triko.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:...prd, 150km, přijel jsem před půl sedmou a o zimě nevím nic
no jo,kdyz von ma ty svoje spesl termopodlikacky,to se mu pak machruje...
jinak ja si dal slabejch sto,ale vubec me to neba,pac se asi menil tlak a fsude smrdely kanaly a hovna a litalo strasnejch musek
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:osiris psal:...prd, 150km, přijel jsem před půl sedmou a o zimě nevím nic
no jo,kdyz von ma ty svoje spesl termopodlikacky,to se mu pak machruje...
jinak ja si dal slabejch sto,ale vubec me to neba,pac se asi menil tlak a fsude smrdely kanaly a hovna a litalo strasnejch musek
kuwa kde to jezdíte?
Dyž sem měl textil s vložkou, tak bylo taky teplo, ale uznávám, že nemám asi úplně ideální podvlíkačky pod kůžu
nojono..u vás v nížinách...
bla...blabla...!
Filous psal:...taky přemejšlim, že nejspíš začnu f tomdle počasí jezdit f tekstilní bumdě s termovloškou, páč to bude asik hřejivjejší a navíc se mi do ní vejde i mikina
kuwa ně to přinde právě navopak.Dyž sem měl textil,tag ně v něm byla zima,páč profůkl.Koža neprofůkne a dyž sem si dal tričko s dlůhým rukávem,přesto pičo triko a pak už jen bundu bez vložky,tag sem byl ouplně v pohodě
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Byl jsem v neděli tak na dvě hoďky a textil v poho, ale ty ruce...Už jsem to nakonec dost brousil, abych byl co nejdřív doma...Jinak cesta kolem Slap bez problémů, sucho, bez listí. Tak snad to vyjde ještě tento víkend, i když to má bejt ještě větší kosa
Don´t worry, be Bandit!
Koldan psal:Filous psal:...taky přemejšlim, že nejspíš začnu f tomdle počasí jezdit f tekstilní bumdě s termovloškou, páč to bude asik hřejivjejší a navíc se mi do ní vejde i mikina
kuwa ně to přinde právě navopak.Dyž sem měl textil,tag ně v něm byla zima,páč profůkl.Koža neprofůkne a dyž sem si dal tričko s dlůhým rukávem,přesto pičo triko a pak už jen bundu bez vložky,tag sem byl ouplně v pohodě
...dyš já mam ledrkombi se strečema a tema mi tam fouká jag do tunelu , dešto tu tekstilku mam s jakousi membránou, kerá neprofoukne...
jo, mě se to taky zase povedlo.....myslím vyjížďku samo, poznal jsem kamaráda Rosse
..neplánovaně jsme se zjevili v Nové Bystřici ve snaze překvapit Levapa...někde trajdal. Zpět sem se vodpojil v Telči, sice jsem přijel v půl 8mí, ale už vím co je zmrzlý sobolí lejno...
bla...blabla...!
Stránky: 1