Nejsi přihlášen
Bráškové, bratránci ... V-Stromací
Tak jsme se letos potřetí sešli a dopadlo to výborně. Z některých fotek dýchne krásný podzim, z některých hustá zima
ale dobre bolo, hej?!
luboss, vstrom.cz
Editoval inkvizitorr (15.10.2007 09:07:27)
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
|
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2007 08:59:08 Offline |
Re: Bráškové, bratránci ... V-Stromací
osiris psal:...hezký, ale zmenši si to, prosím
a děkuju
já tedy nechci bejt šťouravej, ale běží to z véstromáckýho eftýpka, tady se to jenom zbrazuje, tagže bych řek, že je u nás celkem fuck jestli to má sto kilo, nebo pět mega![]()
![]()
![]()
![]()
doba je temná...
inkvizitorr psal:osiris psal:...hezký, ale zmenši si to, prosím
a děkuju
já tedy nechci bejt šťouravej, ale běží to z véstromáckýho eftýpka, tady se to jenom zbrazuje, tagže bych řek, že je u nás celkem fuck jestli to má sto kilo, nebo pět mega
...noo, to je pravda, ale nemusí nám sem posílat půlmegový plakáty, von to stejně každej povotvírá ![]()
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2007 09:17:05 Offline |
osiris psal:...noo, to je pravda, ale nemusí nám sem posílat půlmegový plakáty, von to stejně každej povotvírá
pravdu díš moderatizátore![]()
luboss: jináč hustá masofka
koukal sem na to už včéra![]()
doba je temná...
|
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2007 09:21:25 Offline |
skoro se zda, ze to slunicko je jeste nakaleny a tak ceka na jedenactou ![]()
Osi, neboj skrte, zadny data pres vas netecou, takze ani ty co si kdo otevre ... kapisto?
![]()
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
ross psal:Nebyl ten sraz náhodou na Vranově?
v kempu Česká Kanada ... www.zvule.cz ale na Vranov jsem jeli na projizdku, Slavonice a okoli ... ![]()
luboss psal:Osi, neboj skrte, zadny data pres vas netecou, takze ani ty co si kdo otevre ... kapisto?
![]()
...to jo, ale ty by jsi mohl myslet na to, že do diskuze jsou tyhle plakáty docela zbytečný, neříkám ve fotogaleriích, tam si dej co chceš a je to ok - kdo chce tak si tam vleze a počítá s tím a hrabe se v tom, ale takhle vdiskuzi chudáci s pomalejším gprs, ty budou tu stránku načítat do večera, nebo se na to budou muset vy... a nechat si to převyprávět
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr psal:lehce mi to připomíná nuzice nějaký čtyři roky z5
z toho už sme vyrostli což
pamatuju jag sme tenkrát čekali do 11 hodin až bude aspoň 5 nad nulou aby sme tam mohli vyject
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … g00009.jpg
slušnej airbrush...![]()
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr psal:Filous psal:...pjekný
lehce mi to připomíná nuzice nějaký čtyři roky z5
z toho už sme vyrostli což
pamatuju jag sme tenkrát čekali do 11 hodin až bude aspoň 5 nad nulou aby sme tam mohli vyject
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … g00009.jpg
...pachuť v hubje a smrat v helmě dyš sem si po ranní česnečce krknul v helmě cestou domu s tohodle mejdánku cejtim eště dneska ![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1