Nejsi přihlášen
Yello ... pls poptal bys mi zadní kolo?
Yello, kluku makaronskej, prosim, poptal by jsi se mi po zadnim kole na Caponorda?? jeden dobry kamarad by ho velmi ocenil, tady si za to rikaji nesmyslnou repu ... zatim jen dalo by se, cena by byla ...
dekuji uctive
luboss
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
inkvizitorr (Administrator) 16.10.2007 17:54:14 Offline |
Re: Yello ... pls poptal bys mi zadní kolo?
a co ebay
doba je temná...
To bude tezkej vorisek.Jedine snad novy.Pouzityhoi sem nic nenasel,a popravde receno,Caponorda sem zatim videl asi jednoho.Je jich tady jak safranu.Stejnetak Inkvizovo RSVcko sem zatim videl asi tri kousky...
Kvuli novymu ale musim jet do Verony,tak chvilku vydrz,nez budu mit cestu.
...che palle !!!
Proste nejblizsi prodejce je ve VR.
jinak jako Aprilka nebo Gilera,se (krome skutru) prodava vic na zahranicnich trzich.Taliani si kupujou jen Duca a Guzzi.A to ve stejnem poradi.
Cim to asi kurva je...
...che palle !!!
inkvizitorr (Administrator) 17.10.2007 08:16:10 Offline |
yello psal:Proste nejblizsi prodejce je ve VR.
jinak jako Aprilka nebo Gilera,se (krome skutru) prodava vic na zahranicnich trzich.Taliani si kupujou jen Duca a Guzzi.A to ve stejnem poradi.
Cim to asi kurva je...
asi nechtěj abych jezdil s nějakou masofkou v česku letos factorek celý tři kusy
doba je temná...
Takze pane!
Po trech telefonatech jsem se dobral k reseni v Mantove.
1. nove kolo stoji 768 €.
2. maji 1 "pouzite".
3. ma najeto cca 400 km.
4. chteji za nej 460 €.
5. v pripade ze kejvnes,cesta tam a zpet 20 €.
6. v pripade ze kejvnes,musim to vedet nejpozdejc do zitra poledne.
7. dobirkou neposilaj,a i kdyby,stala by 18 €.
Preber si to a dej vedet.
...che palle !!!
dotaz odeslan, ale obavam se, ze to jeste porad neni ta nabidka, kterou hleda
ale veeelke diky za ten hovor! a i zpravu u nas na webu...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:dotaz odeslan, ale obavam se, ze to jeste porad neni ta nabidka, kterou hleda
Aha,dalsi z tech,co si koupi drahou motorku,a pak by chteli zmaknout udrzbu za cenu ND na SKODA 100,co...
...che palle !!!
nene, jste vedle.
je to nadsenec, kterej se snazi prekopat kola z Caponordu na V-Stroma DL1000.
Kupuje ho z Rakous za 290€
taakze diky moc, Yello
luboss psal:nene, jste vedle.
je to nadsenec, kterej se snazi prekopat kola z Caponordu na V-Stroma DL1000.
Kupuje ho z Rakous za 290€
taakze diky moc, Yello
Neni zac.Jenom kdybys byl rekl tohleto na zacatku,usetril bych cas i penize za telefon.Bych Ti byl rovnou rek,ze za cenu kera bude pro nej akceptovatelna,kolo za timto ucelem nesezenu.
Nic osobniho Lubossi,mne nejde o to euro padesat za foun,jenze podobny veci resim 1-2 x tejdne pres mejly a tak.
A v 95 % to konci: Jeeee,to je drahy,to neee.Mockrat dekuju.
A Yello si uz po dvestepadesaty rekne: to mas za to Ty ,ze ses takovej vul!
Ted pro vsechny:
Kdyz neco potrebujete,klidne si reknete.Jenom myslete na to,ze kvuli nejake kravine na kere ustrite tri-ctyri stovky,musim nekam zavolat za 30 centu za minutu,nebo dojet autem,a moje zena neni dcera naftoveho sejka.(skoda )Za puldruheho roku co sem na PB strankach,by to byla snad i dvoudenni mzda.Nevim,nepocitam to,a po nikom jsem nikdy nic nechtel a nechci.
Kdyz neodpovim hned,znamena to bud ze nestiham,nebo to chce chvilku nez pojedu smerem,kde se Vam na to muzu preptat.Vsechno pres telefon vyridit nelze,a vzdalenosti sou tu take trochu vetsi.
Nikdo se na nikoho nezlobi,klidne piste dal,jen Vas prosim,nepiste kvuli malichernym blbostem.Na ty uz reagovat ani nebudu.
Tak,tak.
...che palle !!!
yello, tezko ti rict kupuju at to stoji cokoliv... ty platis eura, my platime koruny.
co jsi cekal? nezlob se na mne, ale nepsal jsem KUP MI ale PROSIM POPTAL BYS
omlouvam se, ze jsem Te otravoval a mel jsi naklady.
luboss psal:... a kupuje ho za 8tis, takze to zadna nesmyslna poptavka nebyla ...
sorry, nebudu to pitvat, uprimne se omlouvam
Ale joooo,ja to chapu.Mas pocit,ze sem se snad nasral?
Jenom jsi byl tou povestnou kapkou....dut to znas.
...che palle !!!
osiris psal:...hoziku, už to došlo až k vám (nevím jestli mám dát nebo )
...u nas je to uz dlouho,jenom ja akorat drzel hubu,pac sem chtel vyhovjet vsem.
A kdyz se to snazim co nejponizeneji vysvetlit,aby se NIKDO neurazil,tak se nekdo urazi...
...che palle !!!
yello psal:osiris psal:...hoziku, už to došlo až k vám (nevím jestli mám dát nebo )
...u nas je to uz dlouho,jenom ja akorat drzel hubu,pac sem chtel vyhovjet vsem.
A kdyz se to snazim co nejponizeneji vysvetlit,aby se NIKDO neurazil,tak se nekdo urazi...
...vzdyt jsem to tak myslel o ty posledni kapce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
wogové normálně naberte karton pribiňáků a jeďte se do talošky podívat. Je to hezký výlet (obzvláště, když jedete v noci, tak vidíte po cestě spoustu věcí), poznáte italské řidiče (mýtné brány u Benátek jsou moje oblíbené), yello rodinka vás hezky přivítá a když si vezete zpět motorku v dodávce, tak jsou spokojení s váma
Yello: příští podzim mě tam máš zas Vyzvedneme nějakou malichernost tak za 10000€ a pojedem zase zpátky Pribiňáky pochopitelně s sebou
ABik psal:wogové normálně naberte karton pribiňáků a jeďte se do talošky podívat. Je to hezký výlet yello rodinka vás hezky přivítá a když se vezete v dodávce, tak jsou spokojení s váma
Yello: příští podzim zas vyzvedneme 10000€ a pojedem zase zpátky Pribiňáky pochopitelně s sebou
...che palle !!!
Stránky: 1