Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2007 21:42:08 Offline |
Re: rány pří řazení
jednička tam klapne vždycky zvlášt když máš vyšší volnoběh a na dvojku zkus použivat spojku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zdaaaaarrrrrr ... tak me to dela podobne, proste kdyz tam lupnu 1, tak me to cele jakoby chtelo poskocit, proste jako by unasela spojka a cvakne to, je to dost neprijemne, boli me to vic, nez tu motorku. Kdyz tam davam 2, tak uz je to hodne mirnejsi, skoro nic a nekdy to vubec necitim. No ptal sem se kamarada a on proste rikal, ze to nektere masiny delaji. Doporucil mi ze muzu jeste zkusit zmenit znacku oleje, ale rikal, ze je tam velmi mala pravdepodobnost, ze by to prestalo. Ale jak rikam ... Os by mohl vedet :)
jooo mě to dělá taky tak...prostě dám jedničku a cukne to, někdy víc, někdy míň někdy skoro vůbec...a otáčky mám asi tak na 1200 za min..:) taky jsem se toho bál co to je poněvadž mám "nové" moto 600bandit, ale je to asix normální...:)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2007 07:38:28 Offline |
Kdo jezdil na starý Jawe tak ho to asi nepřekvapí.neznám moc motorek který by řadily 1 bez rány.
no ránu,pokáď vám to zní jak mlácení kladivem do kovadliny tak to rozohodně dobře není,pokáď to zní jako hlasitější zacvaknutí tak o nic nejde.No a pokáď sa vám mašina při zařazení jedničky a vymáčknuté spojce chce vytrhnůt z ruk,tak bych popřemýšlel o seřízení spojky.Někdy to může být zlehka cítit,jsou třeba slepený lamely,ale aby to dělalo furt
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2007 09:40:08 Offline |
gore psal:K.a.s.y.m. psal:Kdo jezdil na starý Jawe tak ho to asi nepřekvapí.neznám moc motorek který by řadily 1 bez rány.
a gdo nejezdil tak at se na ni povozi pak nebude prekvapenej
Asi tak.Jinak jak říkal Koldan pokud popojíždí poladit spojku.
Už v návodu u fichtla bylo, že při řazení jedna je potřeba mírně popostrčit motocykl dopředu.
Takže než zařadíš 1 je potřeba s tím asi půl kilometru utííkat.
A nebo to prostě neřeš.... je to normální....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Už v návodu u fichtla bylo, že při řazení jedna je potřeba mírně popostrčit motocykl dopředu.
Takže než zařadíš 1 je potřeba s tím asi půl kilometru utííkat.
A nebo to prostě neřeš.... je to normální....
už se vidim jak postrkuju bandasku
fichtl byl extra kategorie,ten potřeboval svoje
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ondráš psal:Citlifky. Pořádná motorka dává pořádnou ránu...
tak to šopry sou podle toho ty nejpořádnější,jsem sednul na kámošův 1100 dragstar,dal jedna a myslel jsem ,že sem hned něco zil a on prej co je ,že je to normál
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
patrik671 psal:zdárec,potřebuju poradit,když stojím a chci zařadit na jedničku,tak mě to dá jakoby takovou ránu a občas to uděůá i když to zařadím pří jízde na dvojku,je to normální nebo s tím něco je?dikas za každou radu
Absolutně normalni u hodně motorek. Prostě to k tomu patři. Při zařazeni 1. kvaltu se ozve rana jak z děla. a za jizdy občas i při zařazeni 2. se ozve už o hodně tiši zvuk.
Maximalně zkoukni volnověžny otačky. Případně zkus je zmenšit.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 17.09.2009 07:43:02 Offline |
že by ty rány byli daný systémem řazení a typem převodovky????
K.a.s.y.m. (Člen) 17.09.2009 08:37:32 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:že by ty rány byli daný systémem řazení a typem převodovky????
nelži...
K.a.s.y.m. psal:Kdo jezdil na starý Jawe tak ho to asi nepřekvapí.neznám moc motorek který by řadily 1 bez rány.
..na Jawe byly ještě k tomu slyšet zuby
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
K.a.s.y.m. (Člen) 17.09.2009 09:42:36 Offline |
Radek-Ban psal:K.a.s.y.m. psal:Kdo jezdil na starý Jawe tak ho to asi nepřekvapí.neznám moc motorek který by řadily 1 bez rány.
..na Jawe byly ještě k tomu slyšet zuby
jsi asi nikdy neviděl převodovku zevnitř co
kojaksro psal:Jaster psal:jednička dává dykcy trochu ránu a trochu poskočí. ale tak je to snad u všech mašin.
.....to že to dá ránu, klasika ,ale že poskočí určo ne.
jako ne že poskočí nějak hodně, ale trochu cukne. ale dělaji to všechny, jezdil jsem i na jiných banditech. dělá hlavně za studena, jinak ne.
motto "Vem za heft a val"
Není se čeho bát,je normální že jednička i dvojka vydá větší ránu ale poskočit by to nemělo.U Hond je to sice o něco tižší ale taky to vydá pěknou ránu.Stačí na křižovatkách poslouchat i jiné mašiny a vždycky to jde slyšet.Bandita jezdím druhou sezonu,s převodovkou se nějak moc nemazlím,někdy potřebuje trochu více síly.Po sezoně jsem čekal co najdu na vypuštáku za špony a ejhle,jenom pár pilinek Dokonce jsem trefil neco jako falešný neutrál,začalo to dělat hrozné zvuky až jsem myslel že převodovka v háji.Kopnul jsem znovu do řadičky a jedem vesele dál!Od té doby zase nic,jenom jsem to prostě dal až moc jemně.Někdo mi říkal že viděl rozebraný motor od Bandasky po 100000km a skoro žádné opotřebení,ještě nějaké otázky? Takže neřešit a jezdit------>Bandit
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
Takže tiež mi začala motorka pri radení viac rachotiť aj pri radení jednotky a pri dvojke ešte viac a stupňovalo sa to, hm, až som minule išiel na opozdenú výmenu oleja a predstavte si, že motorka zasa radí potichu Z toho som pochopil, že keď pravidelne meníš olej každých 6 tisíc ako je písané, tak je prevodovka oveľa tichšia, lebo olejová náplň je spoločná ako pre prevodovku, tak aj pre motor, čiže keď vymeníš olej bude lepšie mazať a nebudú sa lepiť lamely!!!
Suzuki Bandit 1250SA
Stránky: 1