Nejsi přihlášen
Není někdo poblíž aby mi na to kouknul???
The father of the little princess of the dawn
Re: Není někdo poblíž aby mi na to kouknul???
Je to jebka a ne motorka... Ale Luboss ji má taky, tak se kdyžtak kontaktuj s ním. Není sice ze Znojma, ale poradí ti určitě co a jak.
Kup si B12, ne? Za ty prachy seženeš v super stavu!!!
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Je to jebka a ne motorka... Ale Luboss ji má taky, tak se kdyžtak kontaktuj s ním. Není sice ze Znojma, ale poradí ti určitě co a jak.
Kup si B12, ne? Za ty prachy seženeš v super stavu!!!
...no ale tohle vsechno baltazar viiiiiiiiiii a se svou postavou nic mensiho mit nemuze
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Ondráš psal:Je to jebka a ne motorka... Ale Luboss ji má taky, tak se kdyžtak kontaktuj s ním. Není sice ze Znojma, ale poradí ti určitě co a jak.
Kup si B12, ne? Za ty prachy seženeš v super stavu!!!...no ale tohle vsechno baltazar viiiiiiiiiii a se svou postavou nic mensiho mit nemuze
Podívej se na Peťu alias žirafu. Ta se svojí postavou...
A jaký má mrně
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:osiris psal:Ondráš psal:Je to jebka a ne motorka... Ale Luboss ji má taky, tak se kdyžtak kontaktuj s ním. Není sice ze Znojma, ale poradí ti určitě co a jak.
Kup si B12, ne? Za ty prachy seženeš v super stavu!!!...no ale tohle vsechno baltazar viiiiiiiiiii a se svou postavou nic mensiho mit nemuze
Podívej se na Peťu alias žirafu. Ta se svojí postavou...
A jaký má mrně
..no jo,Peťa je vysoká,ale vypadá jak dvakrát přeložený vítr..
..a to Baltazar určitě ne é..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
pavel dolínek (Člen) 08.01.2007 21:16:27 Offline |
ja ti tam zajedu
"una storia italiana"
Kdo zaváhá nežere aneb dnes jsem jel okolo... .
Pro uklidnění Melicharovy duše to bylo ještě před tím, než jsi to sem pověsil... . A tendle tejden se tam už nechystám bo pojedu spíš směrem k vám... .
Autobus je taky Suzuki... .
Chlapy nevite co je nahodou se strankama freemoto.cz ?? uz me nejakej cas nefunguji a sem tam se tam divam na motyky a ani v googlu jim to uz stranky nenajde, jedne ze by web zrusili ??
Billy psal:Chlapy nevite co je nahodou se strankama freemoto.cz ?? uz me nejakej cas nefunguji a sem tam se tam divam na motyky a ani v googlu jim to uz stranky nenajde, jedne ze by web zrusili ??
...v nazvu maj asi zmenu, misto "m" je tam ted "f" ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1