Nejsi přihlášen
Hachlblaubachtr (Člen) 19.10.2007 00:26:41 Offline |
Turistická řidítka
Tak jsem objednal od Yacomi turistický univerzální řidítka na mojí B12.Vybalím a koukám rádlování žádný tak aspoň změřím vzdálenost děr pro zafixování ovladačů,vyvrtám namontuju ovladače a pak přiložím objímky ale jaksi není kam protože téměř hned za ovladačema začíná zakřivení.Změřím šířku 630 místo inzerovaných660mm.Dám do třmenů dotáhnu fest,hejbou se tak ještě víc-to samý, pak už neriskuju je to do hliníku že.Korespondence s firmou samozřejmě k ničemu.Tak mám nový řidítka na kolo asi nejdražší ve střední evropě.Tak mám dotaz:není to ptákovina řidítka bez rádlování????Dovedu si představit při prudkym brždění jak zaujímám závodní polohu po protočení ve třmenechRádlování mám i na kole
Hachlblaubachtr (Člen) 19.10.2007 00:40:00 Offline |
Re: Turistická řidítka
Naštve taky že jsou kratší než nabízej origo jsou 660 nabízej taky 660 ale skutečnost 630mm.Mám dojem že kupujou levně řidítka na kolo a tady je střílej kus skoro za litr.Ale zase došli druhý den po objednání a to se ceníDíry jsou vyvrtaný tak je nevymění to celkem chápu ale na jakou motku vlastně jsou????U japonskejch motek je délka rukojetí,ovladačů a třmenů skoro stejná tak by se nedaly namontovat na žádnou.
čoveče přes yakomi jsem známímu obědnával ty nejlevnější za 700 tuším že je tam maj a ty sou v cajku.Zatím s nima lítá.Ale že by neměli rádlování je mi nějaký divný.
Na obědnaný zboží máš záruku,prostě řidítka nedržej a hotovo.Chci zpátky peníze nebo novej kus.Ale spíš ty prachy.Na to máš myslím si nárok.
no ja ale ma uz do nich doury skrz
zzzmrzlinar (Člen) 19.10.2007 10:02:53 Offline |
frcus psal:Mam doma origo z B6 nebo ti necham z B12 co mam až koupim nový širší. Za flašku dobrýho vína jsou tvoje. Cus
Tož kdyby kolega origoš nechtěl, tak já bych flašu poslal hned. Mě ty origo vyhovovaly akorát jsem je při pádu trochu vohnul , takže to mám teď do zatáčky i když jedu po rovině a v Suzuki ústí za origa chtěj asi 1800
zzzmrzlinar (Člen) 19.10.2007 15:53:43 Offline |
frcus psal:TO ZMRZLINAR - si prijet, můžu ti je vzít do Lovosic kde mám kancelář nebo se zastav u mě ale předem cinkni esli budu doma. 605 277 874. Cus
tož teda zuper, zavolám předem, nejlépe tenle víkend bych asi mohl, podívám jaké flaše jsou na výbjer.
vogo kdyby ses me zeptal, tak ti reknu ze Yacomi
Koupil jsem tam blinkry na bandita, ktery meli jinou koncovku, takze jsem je nemohl zapojit a dvakrat se mi tam podarilo koupit olejovej filtr bez tesnici gumicky. Dale jeden vzduchovy filtr, ktery mi snizil vykon aspon o 10Kw.
Se divim, ze ta baterka, co jsem vod nich bral jeste neni vytriskana
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Hachlblaubachtr (Člen) 20.10.2007 23:15:00 Offline |
Tak dík za zprávy.origo nechci ty mám dík za nabídku ale teď chvíly počkám až vychladnu a budu opatrnější ve výběru raději osobně atˇvidím co kupujuJen co nekupovat:LN-4 TURISTICKÉ UNIVERZÁLNÍZdar.
VikecB12 psal:Na starým banditovi sem měl širší větve,ale vobyč chromovany bez hrazdy a pružily jak Na enduru sem měl renthaly a ty snesly tolik krešu že sem se uplně divil že sou furt rovný
...ty moje se po kreši taky nehly a Vosirisovo taky né
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ja mám hliníkový od Lucase (jsou o dost širší ale kolik mají jsem neměřil, jezdí se mi s nima ale líp), páč jsem ty původní při jednom saltu trochu víc ohl a tyto Lucasy se nehly ani když jsem se podival v Brně do kačírku
zákon je zákon, vůl zůstane volem
Ander psal:Ja mám hliníkový od Lucase (jsou o dost širší ale kolik mají jsem neměřil, jezdí se mi s nima ale líp), páč jsem ty původní při jednom saltu trochu víc ohl a tyto Lucasy se nehly ani když jsem se podival v Brně do kačírku
...voni asi budou víc duralový, neš hlinikový, bo dyby byli z hliniku, tag na nich máš mašli ...ale to jen tag
vám sem asi dám fotku tý motky co mám teď v garage,voli,zlomený vobě dvě strany těch vašich slavnejch duralovejch větví,zůstal tam akorát ten prostředek mezi svorníkama
a jako motorka jinak skoro jako pojízdná,vidle ok jo,ale jako ty řidítka,husto hustý
KOVAL psal:vám sem asi dám fotku tý motky co mám teď v garage,voli,zlomený vobě dvě strany těch vašich slavnejch duralovejch větví,zůstal tam akorát ten prostředek mezi svorníkama
a jako motorka jinak skoro jako pojízdná,vidle ok jo,ale jako ty řidítka,husto hustý
co je to za značku? Jako je jasný že nic není nezničitelny. Mladá měla na kawě duraláče,nějaký Beran tuning a ty byly taky na pikaču,byly moc brzo zalomený,takže se tam nevešly páčky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
KOVAL psal:vám sem asi dám fotku tý motky co mám teď v garage,voli,zlomený vobě dvě strany těch vašich slavnejch duralovejch větví,zůstal tam akorát ten prostředek mezi svorníkama
...a co jako že ty je máš zlomený??? ...mě a dalšim, fčetně tvýho rodinnýho pšítele vydrželi aniš by se hnuli a nechceš se se mnou snat hádat, že vydržej víc neš originály, kerý vohneš dycky...dycky záleží na ráně a netvrdim, že vydržej fšechno, ale nigdo mi po skušenostech nevymluví, že duralový vjetve sou pevnější...
Skine,aby se ti woe neroskočila pumpa.
no fakt,woe,normálně zlomený,ale vobě strany,normálně při kreši je zlomil rukama,napral do auta tak jako bokem trošku,jakože svym bokem jo,a urval ty větve normálně vobě,urvaný normálně vostrý zlomy jakoby rozštípnutý v tom materiálu,né že by se zlomily jako rovně prasklý,no nekecam
Hachlblaubachtr (Člen) 21.10.2007 21:59:08 Offline |
No jo kup si pořádný větve to neni problém žere mě spíš že daj na net něco co se na nic nehodí.Tak jsem poslal mejl na kterouže mášu by se jako mohly použít,podle mýho na žádnou normální co tak potkávám kolem.Tak aby se další nenapálil to je vše.
KOVAL psal:Skine,aby se ti woe neroskočila pumpa.
no fakt,woe,normálně zlomený,ale vobě strany,normálně při kreši je zlomil rukama,napral do auta tak jako bokem trošku,jakože svym bokem jo,a urval ty větve normálně vobě,urvaný normálně vostrý zlomy jakoby rozštípnutý v tom materiálu,né že by se zlomily jako rovně prasklý,no nekecam
...nebój, puma je f cajku ...asik měl hroznou sílu f pazourách
Filous psal:Ander psal:Ja mám hliníkový od Lucase (jsou o dost širší ale kolik mají jsem neměřil, jezdí se mi s nima ale líp), páč jsem ty původní při jednom saltu trochu víc ohl a tyto Lucasy se nehly ani když jsem se podival v Brně do kačírku
...voni asi budou víc duralový, neš hlinikový, bo dyby byli z hliniku, tag na nich máš mašli ...ale to jen tag
No... Vono mědi je tam oproti tomu hliníku jako šafránu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
TAGy s hrazdičkou stojej o pár piv víc než nějaký noname z yacomi...
www.mcf.cz/index.php?akce=sekce&sekce=89&od=0
A s tou hrazdou se mi líbí víc,než bez...ikdyž to kroska neni...
Podle vkusu každého soudruha...
PURE NAKED BIKE!
Meloun:
A neptřebuješ k těm TAGům ještě držáky? To už jsme s cenou ouplně jinde.
Ale i tak se na ně chystám. V rámci zimní nudy jdou na moto
Takže budou k mání jedny RAT řídidla v bavrě červené (lehce vyšisované od sluníčka) a jedny skoroRAT řídidla v barvě černé (tyto s hrazdičkou) Za pusu...oboje
Stránky: 1