Nejsi přihlášen
Re: etě pár hodin
VikecB12 psal:Borák: sem si takhle poseděl f pátek,akorát su z chudýho kraje,tak sem se prolíval rumíkem a bylo mě líp jak jít do hospody
...Borák je taky chudej horal, akurát mu vopčas ňákej ftipnej spolupracovník strčí ňákou tu lahvinku a kus flákoty do tašky a von to nevjedomky přitáhne dom a gdo by se s tym pag zas nosil spátky no né???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:Borák: sem si takhle poseděl f pátek,akorát su z chudýho kraje,tak sem se prolíval rumíkem a bylo mě líp jak jít do hospody
...Borák je taky chudej horal, akurát mu vopčas ňákej ftipnej spolupracovník strčí ňákou tu lahvinku a kus flákoty do tašky a von to nevjedomky přitáhne dom a gdo by se s tym pag zas nosil spátky no né???
hm,to mě nikdo nedá f práci ani ten rum
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
dobrá jestě vás poškádlim...
těšil jsem se na koňak
ale k tomu se hodí něco jemnýho
jako je orandžbád
to je ten f levo...
papírky došly a měl sem tu plachetnici z AK-47 ...to je ta f pravo,jedna z mála věcí z východu co stojej za to
tak holt sem mušel načít něco vod kluků z irska
děti do za chvilu do pelechu a já na balkon
no a už vám toho asi moc nenapíšu
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:dobrá jestě vás poškádlim...
těšil jsem se na koňak
ale k tomu se hodí něco jemnýho
jako je orandžbád
to je ten f levo...
papírky došly a měl sem tu plachetnici z AK-47 ...to je ta f pravo,jedna z mála věcí z východu co stojej za to
tak holt sem mušel načít něco vod kluků z irska
děti do za chvilu do pelechu a já na balkon http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … rak/kl.JPG
no a už vám toho asi moc nenapíšu
a co máš v těch pytlíkách..to sou plomby, nebo diabolky na havěť....neříkej, že ses šťoural v komplu.
bla...blabla...!
Stránky: 1