Nejsi přihlášen
PDA HP 3715
Čau,
mám možnost koupit za pár kourun (cca 1500,-) PDA HP rx3715. Uvožuji o koupi hlavně pro použití jako navigaci. Ale tenhle typ namá GPS modul.
O pédéáčkách moc nevim a otom jak to vevnitř funguje namám velkou páru, tak se ptám tady. Jestli je to dobrá volba, nebo co přesně bych k tomu měl koupit a na kolik by to vyšlo, aby fachala navigace.
Je to starší model, tak jsem k němu příslušenství na netu moc nenašel.
Díky za rady!
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: PDA HP 3715
Ondráš psal:Pokud to má bluetooth nebo připojení na USB port (to maj snad všechny), tak bys sehnat měl. Záleží jestli ti to bude podporovat. Co tam máš za operační systém?
...USB port??? ...jako přístaf tady u nás??? ...no nevim, esi se tomu dá tag řikat, ale tag po šestym pivu a třetí kořalce přistanu na Loděnici i s atomovou ponorkou třídy Potěmkin
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ondráš psal:Pokud to má bluetooth nebo připojení na USB port (to maj snad všechny), tak bys sehnat měl. Záleží jestli ti to bude podporovat. Co tam máš za operační systém?
...USB port??? ...jako přístaf tady u nás??? ...no nevim, esi se tomu dá tag řikat, ale tag po šestym pivu a třetí kořalce přistanu na Loděnici i s atomovou ponorkou třídy Potěmkin
Holt nejni usb jako USB
všechno nakupoval přes www.palmpc.cz , ale modul jsem měl od telefonu.Ten myslim by to chtělo koupit někde v obchodě a radšii to tam vyzkoušet
recenze je na http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=160
Super, díkya teď se zeptam jako blbec
když budu mít modul GPS modul spárovanej přes modrý zuby, tak zároveň nic jinýho už přes ty modrý zuby k PDA nepřipojim (jako třeba head set v helmě)???
Filous psal:Ondráš psal:Pokud to má bluetooth nebo připojení na USB port (to maj snad všechny), tak bys sehnat měl. Záleží jestli ti to bude podporovat. Co tam máš za operační systém?
Myslíš Loděnice tady u nás? U Berouna?
2 Bedřich: Jestli máš modrej zub a Wokna, tak to bude v pohode.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
taky tomu houno rozumim, ale mam takovej poct ze ty stary mobile wokna maj tu vlasnost ze kdyz se ti to pdacko vybije (staci nechat lezet 2 tejdny v supliku) tak vsechno spadne a ceka te nova instalace, teda aspon me se to s ejsrem tachle dělo.
řikám si hurikán
Ondráš psal:Pokud to mělo energeticky závislou paměť, tak je to možný, ikdyž je to dinvý.
Jak vypadá energeticky nezávislá paměť? To je karta nebo cd ne?
Taky tomu moc nerozumim,ale řekl bych že WM běží asi podobnym způsobem jako win na počítači.Takže systém má asi nějakou záložní baterku, která tu paměť napájí.Měla by ale asi vydržet dýl jak 14 dnů-ale to bude asi platit jen u novýho PDA
Ondráš psal:Pokud to mělo energeticky závislou paměť, tak je to možný, ikdyž je to dinvý.
IPAQ má 90MB+ nezávislý paměti ( system,tvoje data a programy když si je tam uložíš).
To Plusko je + SD šachta vnější paměti kde budeš mít TT
Dále asik 56MB paměti zálohovaný baterkou ( pokud klekne baterejka a máš data zrouna tady tak je s nima amen)
fakt to nejni ůplně dobrý řešení. máme v práci ejsr N50 nebo co + GPS modul jako že supr navigace dyš někdo pojede na služebku do horoucích prderlí. Teď to tu zahálí, bo to nikdo nechce vozit: 2 dobíjecí kabely, externí anténa bo když dobíjíš modul tak to nevidí na satelity...dobrý to je tak když se jede ve dvou a spolujezdec na plnej úvazek obsluhuje navigaci, celý se všim tim klubkem hadů se to vejde do krabice vod bot, a samo že to po 2 tejdnech spadne a celý se to znovu musí instalovat - WM03. WM05 prej už drží.
řikám si hurikán
Geograf psal:Ondráš nepleť jim tu hlavu. EPROM sou paměti mazané UV světlem, což si u PDA nedokážu představit a do pamětí PROM jde zapsat pouze jednou
Vim, ale podmínku enegreticky nezávislé paměti to splňuje, ne? Jasně, že dnes se asi nejvíce setkáš s EEPROM, ale chtěl jsem taky místnímu osazenstvu rozšířit obzory.
WenzelB6 psal:Ondráš psal:Pokud to mělo energeticky závislou paměť, tak je to možný, ikdyž je to dinvý.
IPAQ má 90MB+ nezávislý paměti ( system,tvoje data a programy když si je tam uložíš).
To Plusko je + SD šachta vnější paměti kde budeš mít TT
Dále asik 56MB paměti zálohovaný baterkou ( pokud klekne baterejka a máš data zrouna tady tak je s nima amen)
Spíš mě přijde divný, že to vydrží jen 14 dní...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1