Nejsi přihlášen
martin.vomy (Člen) 22.10.2007 10:10:46 Offline |
Žárovky na B6S
Koupil jsem si B6S, ale nemám k ní manuál. Vím, že to tady už bylo. Psalo se o žárovkách HB3 a HB4. Ale nevím, jestli tam jdou obje nebo jedna je na dálkové a jedna na potkávací. Můžete mi to prosím osvětlit? Vím, kde je sehnat tak za 140 Kč, ale přesto se zeptám, nemáte někdo levnější zdroj? Díky všem
K.a.s.y.m. (Člen) 22.10.2007 10:28:36 Offline |
Re: Žárovky na B6S
Levnějc asi těžko spíš dráž a to az za 2000,-
Jinak manuál je tady na stránkách v Downloadu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
martin.vomy (Člen) 22.10.2007 11:31:33 Offline |
Jenže v tom manualu nejsou ty patice vůbec napsaný. Pokud by mi někdo napsal, jaké typy žárovek tam přesně má (potkávací/dálková), byl bych mu vděčný. Opakuju, že jde o "esko". Díky
martin.vomy (Člen) 22.10.2007 11:53:39 Offline |
Tak ja ti to teda vysvětlim. Toho bandita mám pár dní. Jenže ho mám doma, ale přes týden jsem v Praze. V pátek potřebuju jet na těchnickou, a tak potřebuju náhradní žárovky. Jenže je musím objednat. Což znamená, že se ke svýmu banditu do pátku nedostanu, ale v pátek je už potřebuju. Chápeš?
ok,ok. A ted ti to nesviti? Po me na technicke nechteli videt zadny nahradni zarovky nebo naradi nebo cokoliv jinyho. Prisel typek, mrkl se na gumy, zkontroloval, jestli to sviti a blika, dostal jsem znamku a jel jsem do riti
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
martin.vomy (Člen) 22.10.2007 12:01:40 Offline |
To Geograf: díky moc, to jsem chtěl slyšet.
Svítí to, ale radši bych projistotu měl náhradní.
martin.vomy (Člen) 22.10.2007 18:19:12 Offline |
Asi máš pravdu. Typ žárovky kontrolovat nebudou.
sonyk psal:btw asi nebudou stejny jako do aut co?
No třeba do zadního světla dvouvláknová je stejná jako do auta. Ale ta, co sháním, má asymetrickou patici - snad B15s. Akorát že mám miniblinkry a tam se klasický do auta B15s nevejde.
Don´t worry, be Bandit!
Tady je odkaz na celkem šikovnej katalog 12V žárovek, tak jedině vyndat starou žárovku a podle výkonu a patice najít správný označení.
http://www.torioplus.cz/katalog/torioplus_katalog.pdf
Don´t worry, be Bandit!
Stránky: 1