Nejsi přihlášen
Karel GSF650 (Nový člen) 22.10.2007 12:43:14 Offline |
Engear na GéEso
Zdar - trochu mimo mísu. Koupil jsem manželce Géeso a protože jí ty začátky chci usnadnit, chci jí tam dát ukazatel zařazeného stupně. Máte někdo zkušenosti s tím, jestli to na GéEso jde ? Předpokládám, že jste na GéEsu někdo začínal, tak prosím poraďte...
Díky a Suzuki ZDAR
K.
Nebát se a nekrást...
Re: Engear na GéEso
nepředpokládám že si jí koupil nějaký uplně nový gs-o,takže jestli je starší tak tam engear nezaděláš protože ten potřebuje elektronický snímání otáček a taktéž tachometru a to nemá gs-o ani náhodou,i ten otáčkoměr je na lanko a ne na elektriku
teda na elektriku má otáčkoměr model tak nějak od modelu 04-05 myslim
Ondráš psal:fifa b 12 psal:geeso dobra volba pro starou sti ukazatelem nevim ale myslim že jde všechno když to jde jinam tak proč ne na gs 500
Z hovna bič neupleteš...
...no bič né, ale Inkviz z něj a špejliček umí pjekný pavoučky a vopčas i medůzku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mám taky GSF650 chtěla jsem taky uukazatel zařazeného stupně ,ale bylo mě řečeno, že zrovna na tento typ motorky to nejde. Dokonce mě volal z motostaru že to nejde zapojit.Měla jsem to už obědnané tak jsem to zrušila. Takže místo toho jsem si koupila vyhřívané rukojeti . A na kvalty jsem si zvykla ikdyž někdy řadím neexistující sedmičku.
Stránky: 1