Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » preventivní prohlídka

patrik671 (Nový člen)
22.10.2007 20:53:55

preventivní prohlídka

zdárec,co z těchto věcí bych si dokázál udělat doma sám,UPOZRNUJU,ŽE JSEM UPLNEJ AMATÉR,vyměna svíček,filtru,oleje,seřízení ventilů a podtlaku,skontrolovat stav nebo vyměnit řetězovou sadu,baterky,ložiska v kolech a uložení kyvky a vidlí.helphelphelpdikasgood

Loser (Administrator)
22.10.2007 20:55:44

Re: preventivní prohlídka

se stav .... vsechno te naucimbigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Lihy (Člen)
22.10.2007 20:56:47

patrik671 psal:

zdárec,co z těchto věcí bych si dokázál udělat doma sám,UPOZRNUJU,ŽE JSEM UPLNEJ AMATÉR,vyměna svíček,filtru,oleje,seřízení ventilů a podtlaku,skontrolovat stav nebo vyměnit řetězovou sadu,baterky,ložiska v kolech a uložení kyvky a vidlí.helphelphelpdikasgood

zvládneš:vyměna svíček,vzduch. filtru,oleje + olej filtr a podle manuálu brzdový destičky (kontrola opotřebení) a ten řetěz do odtatního se mepouštěj a ložiska asi nepoznáš když o tom nic nevíš.

Filous (Člen)
22.10.2007 21:03:46

...no...a víš ty vůbec něco vo spalovacích motorech? ...nééé? ...tag začnem vod začátku...na začátku bylo slovo bóží a pár svařenejch trubek, zbytek pochopí každej debilsurprised ...dělám si prdelbigsmile ...teť vážně...třeba co máš za vercajk?...já bejt tebou, tag napoprvý to vodvezu k někomu, gdo vo tom něco ví, nechám si to udělat fšechno, koukam mu na ruce (né každej to má rát) a hodně, fakt hodně se ptam...i na blbosti...no a podruhý, dyš si na to troufneš se do pár vjecí můžeš pustit sám a postupně přidávat...vono se málokomu chce dávat dokupy rozbrapčenou motyku...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan (Člen)
23.10.2007 07:53:42

patrik671 psal:

každý nějak začíná a je fajn,že se to chceš naučit,ale jak píše Filous je lepčí si k tomu postupně přičichnout za dozoru jiného,zkušenějšího.Spousta těch věcí se tady už řešila,hoď si to do vyhledávání a studuj.Pak teprve haž dotazy čemu nebudeš rozumět a ty základní věci tak zvládnešgood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous (Člen)
23.10.2007 07:59:51

...teť tag koukam...Doudleby, Doudleby...tam mě gdysy jako hodně mladýho přefikla na zábavje ňáká punkerka surprisedbigsmilebigsmilebigsmile ...měla krásný kozy surprisedgood ...no nic, to já enem tag...jo a máte tam heskej zámek good

mr.BSE (Člen)
23.10.2007 08:06:55

Filous psal:

...teť tag koukam...Doudleby, Doudleby...tam mě gdysy jako hodně mladýho přefikla na zábavje ňáká punkerka surprisedbigsmilebigsmilebigsmile ...měla krásný kozy surprisedgood ...no nic, to já enem tag...jo a máte tam heskej zámek good

bolelo to?surprisedidontknow
dostala hnedy kridlaidontknowbigsmilebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous (Člen)
23.10.2007 08:20:58

mr.BSE psal:
Filous psal:

...nebylo to jag ty si myslíš surprisedidontknowbigsmile ...normálně se mnou sekla do trávy a řekla mi:"nic nedělej, já se vo tebe postaram" ...asi byla ňákej mateřskej typ nebo co surprised ...a nekecala, postarala se...vo mě i vo sebe goodgoodgoodbigsmile ...to byli prázdniny good ...přeceda SSM mi předal vopčanku, soudruška na Městskym výboře řidičák na fichtla a mě se votevřel ten velkej svjetgood bigsmile

misi (Člen)
23.10.2007 08:55:53

mr.BSE psal:
Filous psal:

smile1smile1smile1bigsmilebigsmilegoodgoodgood

nebyl to punkerbigsmile

Blu one.... old one
Filous (Člen)
23.10.2007 08:57:24

misi psal:
mr.BSE psal:
Filous psal:

smile1smile1smile1bigsmilebigsmilegoodgoodgood

nebyl to punkerbigsmile

...nééééé...to bych si fšim fuckbigsmile

mr.BSE (Člen)
23.10.2007 09:21:45

Na cos ju tak dostal?
Uz tenkrats mel dready?idontknowbigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun (Člen)
23.10.2007 09:32:17

Osobní kouzlo a šarm!surprised

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
23.10.2007 09:44:11

mr.BSE psal:

Na cos ju tak dostal?
Uz tenkrats mel dready?idontknowbigsmile

...sem byl tenkrát takovej hezouneksurprised...vlasatej surprisedbigsmile

Filous (Člen)
23.10.2007 09:44:38

Meloun psal:

Osobní kouzlo a šarm!surprised

good ...díky kámo bigsmile

Loser (Administrator)
23.10.2007 09:58:10

no a hlavne mel v kazde kapsech u kalhot jedno jabko ... to dokaze delat zazrakygoodgoodgoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Filous (Člen)
23.10.2007 10:31:26

Loser psal:

no a hlavne mel v kazde kapsech u kalhot jedno jabko ... to dokaze delat zazrakygoodgoodgoodgoodbigsmile

...a ve slipech třicet deka točeňáku surprised

Ondráš (Člen)
23.10.2007 10:46:41

Loser psal:

Já myslel, že to maj bejt hrušky? Jinak že činčilu neukáže.bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE (Člen)
23.10.2007 10:56:28

hnupibigsmilegoodgoodbigsmilebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun (Člen)
23.10.2007 10:59:53

Asi je to u Filouse profesionální "degenerace",ale ačkoli se zdá býti vostrým drsňákem (někdy třeba jo..help)a stylem,kterým píše může v ostatních evokovat typ zpustlého a drsného řidiče kamionu..surprisedbigsmile
Můžu s klidným svědomím prohlásit,že naživo svou bezchybnou,na slovní obraty a plynulost řeči barvitou,klidnou,slušnou-takřka filosofní!!surprisedmluvou,podbarvenou navíc ještě klidným,hlubokým tónem,připomíná spíše klidného,s životem smířeného,zkušeného sňatkového podvodníka!!goodsurprisedbigsmile
Tímto mu NECHCI lízt do řitisick,ale mě samotného to dost překvapilo!!surprisedsmile1
Třeba i to je důvod,že se po něm hned sápala nějaká nemytá,zkouřená,vyžilá punkerka s pěknýma kozama!surprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
23.10.2007 11:04:11

Meloun psal:

Asi je to u Filouse profesionální "degenerace",ale ačkoli se zdá býti vostrým drsňákem (někdy třeba jo..help)a stylem,kterým píše může v ostatních evokovat typ zpustlého a drsného řidiče kamionu..surprisedbigsmile
Můžu s klidným svědomím prohlásit,že naživo svou bezchybnou,na slovní obraty a plynulost řeči barvitou,klidnou,slušnou-takřka filosofní!!surprisedmluvou,podbarvenou navíc ještě klidným,hlubokým tónem,připomíná spíše klidného,s životem smířeného,zkušeného sňatkového podvodníka!!goodsurprisedbigsmile
Tímto mu NECHCI lízt do řitisick,ale mě samotného to dost překvapilo!!surprisedsmile1
Třeba i to je důvod,že se po něm hned sápala nějaká nemytá,zkouřená,vyžilá punkerka s pěknýma kozama!surprisedbigsmile

...no to je vůůůůůůl!!!!surprisedbigsmilebigsmilebigsmile

ross (Člen)
23.10.2007 11:06:39

Prostě švihák lázeňskýbigsmilebigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Meloun (Člen)
23.10.2007 11:26:41

Přesně tak!!surprised
Úúúúplně to vidim:

Teráska kavárny vyšší cenové relace v malebném prostředí Karlových Varů,beztarostný slunný letní den,občas tichý,poklidný prostor promenády naruší v dáli lehký lomoz kol kočáru s koňmi a švihání biče upjatého vozky...
...a v té kavárně,na místě s nejkrásnějším výhledem na zámeckou terasu sedí v decentním,módním béžovém obleku muž-nohu přes nohu,co chvíli sledujíc na zlatých cibulovkách čas a popíjeje vídeňské kávy bez cukru,avšak s řádnou porcí smetany,očekávajíc příchod jedné z mnoha svých nápadnic..smile1
Po nezbytné kávičce,květině,letmých dotycích,šarmantnímu úsměvu,kterému žádná neodolá,několika nacvičeních úryvků od velkých  francouzských básníků už mu dotyčná taje v rukou jako vosk......netrvá dlouho a za klapotu dámských střevíců a roztomilého uhihňávání se každému jeho bonmotu,odcházejí spolu vstříc hotelovému apartmá...bigsmilebigsmile

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
23.10.2007 11:33:19

...Meloune no nevim esis to uplně trefil...

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Filous/svatej.jpg

...ale svatoušek já sem, to zas jó bigsmile

Meloun (Člen)
23.10.2007 11:35:06

Každej žijem dvojím životem...nebo ne??surprisedhelpbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
23.10.2007 11:36:24

...du si koupit béžovej voblek surprised

mr.BSE (Člen)
23.10.2007 11:51:05

bilej by byl mozna elegantnejsigood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Pšán (Člen)
23.10.2007 11:51:21

Filous psal:

...du si koupit béžovej voblek surprised

..a nezapomeň cibulovky na řetízku..
..bez těch bys nebyl in,ale v řiti..smile1

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Meloun (Člen)
23.10.2007 12:01:08

Povinně:
cibulovky na řetízku,voblek(košili se stojáčkem),nasazovací brejle(nevim jak se jim ondynoj řikalo),krabičku s tabákem máš...sakra-to musela bejt krásná doba...good
Ale prej se tenkrát ještě ženský neholili kde maj..surprisedsicksickbigsmile

PURE NAKED BIKE!
hans (Člen)
23.10.2007 12:07:51

hale meloun ty děláš novináře nebo píšeš dívčí romány??
vogo takovýhle slovní obraty a spojení se jen tak neviděj.....good
bigsmile

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Meloun (Člen)
23.10.2007 12:10:34

hans psal:

hale meloun ty děláš novináře nebo píšeš dívčí romány??
vogo takovýhle slovní obraty a spojení se jen tak neviděj.....good
bigsmile

To ne,ale takovou menší básnickou sbírku jsem už sepsal...(vydána pod pseudonymem samozřejmě)smile1
Takže mě stejně nikdo jen tak nedohledá...a popravdě o to ani moc nestojim..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Pšán (Člen)
23.10.2007 12:17:03

Too Meloun:
..tuším,že cvikr se těm brejličkám říkavalo..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Ondráš (Člen)
23.10.2007 12:29:25

Pro jistot bych ale v Karlovych Varech oprášil ruštinu...surprised

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Meloun (Člen)
23.10.2007 12:31:32

Houby ruštinu-to bylo směřováno do doby první republiky..good
Takže němčinu..smile1

PURE NAKED BIKE!
david (Člen)
09.11.2007 18:06:00

zdarec 2 km od tebe je motoopravna v garazigood

livet är en kamp...
XJelen (Člen)
09.11.2007 19:18:01

Meloun psal:

Houby ruštinu-to bylo směřováno do doby první republiky..good
Takže němčinu..smile1

Dlouhos u nás nebylidontknow ruština je v KV hlavní jazykbad v případě němčiny bychom ho uvítali ve Františkových Lázníchgood kde samozřejmě všechno popisované probíhá i nyní (nemyslím nyní, ale o sezoně)jenom možná trochu moderněji (bez cvikru a cibulí)bigsmile

Strýcfajtr !!!
maňas (Člen)
10.11.2007 10:10:57

no hoši tady je to ve finále samej slušňáksurprisedbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS