Nejsi přihlášen
Re: moto oblečení, přilby
SLUGI psal:Kelly01 psal:A jestli někdo štíhlej potřebuje v těchhle barvách klokana(možno i s přilbou),tak je k mání..
Jdu kvůli motorce do celočernýho..
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C01797.JPG... "Black Furat"
Hovno Back Furat,spíš už trénuje módu do truhle
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jiřina psal:A ten kdo hledá nějaké jeansy nechť se podívá na 4SR. Už je mají a vyadají hodně gooood.
...no tag tos mi uďál radost, páč ty se mi vopravdu líbili...du na ně mrknout a asi budu mít narosky nebo tag něco
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Jiřina psal:A ten kdo hledá nějaké jeansy nechť se podívá na 4SR. Už je mají a vyadají hodně gooood.
...no tag tos mi uďál radost, páč ty se mi vopravdu líbili...du na ně mrknout a asi budu mít narosky nebo tag něco
...ale ty co má na sobje ten "model" sou teda hesčí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Znate nekdo kombinezy BERIK??? Mam na ni spadeno, tak jestli s tim nemate nekdo zkusenosti. Ted mam padanu, ale nejak mi po tom roce fakt nesedi Tak se poohlizim po necem jinym.
Tady je odkaz na tu kombosku: http://www.topmoto.cz/inshop/scripts/de … nd=3647500
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
http://auto.idnes.cz/test-motorkarskych … otorky_fdv
furt se tady resi prilby tak tady jeden test
Vzdy muze byt hur :-)
ví
musí testovat správnou relaci kolem 18-22000,- a ne takový sračky
My co máme RX7 pirát moří víme své
Sice je v ní kravál,fouká do ní,výměna plexi je o nervy,ale za ty prachy máme pocit že je to příjemný kravál,fajn větřík a plexi nám nikdo jen tak neukradne
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2008 10:01:55 Offline |
za ty prachy co píšeš bych očekával helmu se stěračem a ostřikovačem,navigací na průhlednej dispel ma plexi a integrovaným bluetooth mikrofonem a sluchátkem.A ne takovej střep co tu popisuješ.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jezdím v kůži i corduře a každé má něco+/- .Kuže je trochu těžká,ale sedí na těle přesně i s protektorama. S bundama nemívám problém, ale kalhoty jsou většinou šité "do sedu"- případné mimomotorkové předvádění chůze bývá jak z Planety Opic.Takže já osobně kůži beru na delší štreky nebo rychlejší jízdu. K bezpečnosti se vyjadřím jen tím že v kožený kombi jsem přepůlil GSem Fiata,proletěl oknem a srolovah haubnu-protektory na správném místě pobrali co mohli a já měl jen spoustu modřin.
corduru beru na město,pomalejší jízda se spoustu zastávek a chozením atd. Můžu volit tepelný komfort - větrací zip vers. termovložka. Nevýhodou je že bundy bývají volnější a chráníče plavou, někdy nepomáhají ani stahovací pásky.Na dálnici se peru s padákem. A to mám S model(bandita i bundy).U helmy jsem měl problém s brejlema - takže vyklápěčka od Airohu to vyhrála.Teď se sluneční clonou. Sice je hlučnější ale vyrovnávám to hluchnutím po 30.
Já upřednostňuju hlavně kožené a to hlavně z důvodu bezpečnosti, jenže minulou koženou bundu co sem si objenávala, tak se mi na ní koženka hrozně loupala, tak sem objednala koženou bundu od ...................... a naprostá spokojenost jak cenově tak i kvalitou. Přístí týden jedu na velkou cestu, tak ji ještě musím pořádně odzkoušet a dám vědět :)
edit: spam
Editoval Moderator (21.04.2019 23:06:59)
www.bordel.cz -> Popisek upraven.
Pižmo nevyfotíš, ale taková rozedřená bradavka kvůlivá nevhodnýmu střihu bundy, no to já si na triko nevemu. Tady já prostě musím trvat na detailních záběrech, ať můžeme fundovaně poradit.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Banditatom (Člen) 23.07.2018 17:08:43 Offline |
Americkej psal:Pižmo nevyfotíš, ale taková rozedřená bradavka kvůlivá nevhodnýmu střihu bundy, no to já si na triko nevemu. Tady já prostě musím trvat na detailních záběrech, ať můžeme fundovaně poradit.
No pockej pockej v cernobylu taky fotili radiaci tak proc by neslo fotit pizmo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Americkej psal:Pižmo nevyfotíš, ale taková rozedřená bradavka kvůlivá nevhodnýmu střihu bundy, no to já si na triko nevemu. Tady já prostě musím trvat na detailních záběrech, ať můžeme fundovaně poradit.
Plnej souhlas. A aby bylo co porovnavat s vychozim stavem, dej sem prosim tu fotku uz ted nez tu bundu obliknes, protoze pak uz by to mohlo byt zkreslene. Diky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1 2