Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Lak

Vidle (Člen)
23.10.2007 07:17:16

Lak

Chlapi stárnu, a plním si svý sny .... zakládám sbírku ...Dostal jsem se k  Jawce 500 OHC ( 01) a mám hňáclej blatník a masku pod brejlema ...lehká kosmetická vada z následku převozu, kdy se povolily kurtny při převozu a vono se to položilo a vodřelo... Hledám nějakýho šikovnýho vodborníka na slovo vzatýho z mýho vokolí , jestli by mi nepomohl vod šrámů , který jsou na Jawce utržený ...PS: Moravskoslezský kraj ..to se ví ...help
  Díky ...

Filous (Člen)
23.10.2007 07:55:07

Re: Lak

...čoveče, morafskosleskej??? ...to je prajsko??? surprised ...tag tam nevim, ale dyš bys skusil poprosit Vosirise??? ...jo a taky sem ti chtěl říct, že ti ten starej krám závidim smile2...já vim, je to hrozná vlastnost smile2surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jardagsf (Člen)
23.10.2007 08:03:49

ja taky zavidim......smile2

MOTO KOZZI GRISO
Ondráš (Člen)
23.10.2007 10:04:20

Vogo, ale tohle byly nádherný stroje. V NTM měli nějakou stavbu se dvěma těmahle motorama. Nádhera. Jsem se nemohl vynadívat.good
Ta by se mohla vyrábět ještě dneska.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hans (Člen)
23.10.2007 12:00:15

jakýho vodborníka??
to ti snad udělaj v gaždý lakovně, ne??
nebo si nech míchnout origo jawa červenou a je hotovo....
za pár šlupek ti to opískujou a stříknout to můžeš sám nebo nějakej strejc....good
a nebo si pořiď retušovací tužku, ale těžko ji seženeš v týhle barvě...
(jestli jsem teda dobře pochopil vosode)

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Vidle (Člen)
23.10.2007 12:17:10

Jo je to radost, ...co bych kecal...  Vono se to lehce poví .."strč do do lakovny a voni už to uměj .."  prdlačky naší starý kočky " ...bad   Jawka je ve stavu, jako když vyjede z linky až na  ty vodřeniny z převozu ...  Lak co tam je, je  dá se říct novej a nebyl tak drahej, jako samotný chromy a nejdražší bylo zlatý lemování , který se dělá ručně.... , kdo ví vo čem mluvím , tak ví , že nekeám ...  Proto hledám někoho šikovnýho vod fochu, kdo tomu rozumí a s veteránkama má zkušenosti ..PS: na votryskání to není ...

hans (Člen)
23.10.2007 12:19:44

Vidle psal:

Jo je to radost, ...co bych kecal...  Vono se to lehce poví .."strč do do lakovny a voni už to uměj .."  prdlačky naší starý kočky " ...bad   Jawka je ve stavu, jako když vyjede z linky až na  ty vodřeniny z převozu ...  Lak co tam je, je  dá se říct novej a nebyl tak drahej, jako samotný chromy a nejdražší bylo zlatý lemování , který se dělá ručně.... , kdo ví vo čem mluvím , tak ví , že nekeám ...  Proto hledám někoho šikovnýho vod fochu, kdo tomu rozumí a s veteránkama má zkušenosti ..PS: na votryskání to není ...

tak to je jiná....to chce retuš a tudíž odborníka...
zlatý lemování ti udělaj ženský přímo v týnci nad sázavou, co to dělaly v jawě....celá motorka vyjde tušim kolem 500,-, takže to je za babku....kdybys chtěl, dohodim ti kontakt....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hans (Člen)
23.10.2007 12:20:58

týnec máš ale koukám krapet z ruky....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Pšán (Člen)
23.10.2007 12:24:05

Too Vidle:
..optám se ti..

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Vidle (Člen)
23.10.2007 12:36:01

Díky, ..budu rád, jen bych přivítal něco bližšího Havířovu...good

K.a.s.y.m. (Člen)
23.10.2007 13:15:56

hans psal:
Vidle psal:

tak to je jiná....to chce retuš a tudíž odborníka...
zlatý lemování ti udělaj ženský přímo v týnci nad sázavou, co to dělaly v jawě....celá motorka vyjde tušim kolem 500,-, takže to je za babku....kdybys chtěl, dohodim ti kontakt....

Ta ženská v Týnci tuším.že se jmenuje Balejová ti to udělá i po dohodě na tel. a přes poštu.Prý to tak dělá dost lidem,ale čekačka tak měsíc min.Kontakt mám.a celá moto vyjde na 500,-

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
23.10.2007 13:17:49

K.a.s.y.m. psal:

Ta ženská v Týnci tuším.že se jmenuje Balejová ti to udělá i po dohodě na tel. a přes poštu.Prý to tak dělá dost lidem,ale čekačka tak měsíc min.Kontakt mám.a celá moto vyjde na 500,-

Tak tohle je dvojsmysl jak svině.surprised

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hans (Člen)
23.10.2007 13:20:09

jo je to možný že je to vona...
nám to tam všem udělala po cca 500,-....
akorát jsme nemuseli čekat tak dlouho...
smile1bigsmile

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Vidle (Člen)
23.10.2007 14:12:35

Díky, ...ta cena se mi nechce ani věřit ...zřejmě jinej kraj , jiný všechno ....good

osiris (Člen)
23.10.2007 15:53:34

vidlím: když budeš potřebovat, v profilu mám tel. ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
23.10.2007 15:57:41

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

Tak tohle je dvojsmysl jak svině.surprised

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile staůp se  no bigsmilebigsmilebigsmile

Vidle (Člen)
24.10.2007 09:13:05

Ale nebylo by to špatný ....za  500,-  " vše "  a ještě k tomu dostat zlatej proužek ... bigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
24.10.2007 09:54:55

Vidle psal:

Ale nebylo by to špatný ....za  500,-  " vše "  a ještě k tomu dostat zlatej proužek ... bigsmilebigsmile

Když na to přijde můžeš mít hnědej na trenclíchbigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS