Nejsi přihlášen
Lak
Chlapi stárnu, a plním si svý sny .... zakládám sbírku ...Dostal jsem se k Jawce 500 OHC ( 01) a mám hňáclej blatník a masku pod brejlema ...lehká kosmetická vada z následku převozu, kdy se povolily kurtny při převozu a vono se to položilo a vodřelo... Hledám nějakýho šikovnýho vodborníka na slovo vzatýho z mýho vokolí , jestli by mi nepomohl vod šrámů , který jsou na Jawce utržený ...PS: Moravskoslezský kraj ..to se ví ...
Díky ...
Re: Lak
...čoveče, morafskosleskej??? ...to je prajsko??? ...tag tam nevim, ale dyš bys skusil poprosit Vosirise??? ...jo a taky sem ti chtěl říct, že ti ten starej krám závidim ...já vim, je to hrozná vlastnost
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jakýho vodborníka??
to ti snad udělaj v gaždý lakovně, ne??
nebo si nech míchnout origo jawa červenou a je hotovo....
za pár šlupek ti to opískujou a stříknout to můžeš sám nebo nějakej strejc....
a nebo si pořiď retušovací tužku, ale těžko ji seženeš v týhle barvě...
(jestli jsem teda dobře pochopil vosode)
Jo je to radost, ...co bych kecal... Vono se to lehce poví .."strč do do lakovny a voni už to uměj .." prdlačky naší starý kočky " ... Jawka je ve stavu, jako když vyjede z linky až na ty vodřeniny z převozu ... Lak co tam je, je dá se říct novej a nebyl tak drahej, jako samotný chromy a nejdražší bylo zlatý lemování , který se dělá ručně.... , kdo ví vo čem mluvím , tak ví , že nekeám ... Proto hledám někoho šikovnýho vod fochu, kdo tomu rozumí a s veteránkama má zkušenosti ..PS: na votryskání to není ...
Vidle psal:Jo je to radost, ...co bych kecal... Vono se to lehce poví .."strč do do lakovny a voni už to uměj .." prdlačky naší starý kočky " ... Jawka je ve stavu, jako když vyjede z linky až na ty vodřeniny z převozu ... Lak co tam je, je dá se říct novej a nebyl tak drahej, jako samotný chromy a nejdražší bylo zlatý lemování , který se dělá ručně.... , kdo ví vo čem mluvím , tak ví , že nekeám ... Proto hledám někoho šikovnýho vod fochu, kdo tomu rozumí a s veteránkama má zkušenosti ..PS: na votryskání to není ...
tak to je jiná....to chce retuš a tudíž odborníka...
zlatý lemování ti udělaj ženský přímo v týnci nad sázavou, co to dělaly v jawě....celá motorka vyjde tušim kolem 500,-, takže to je za babku....kdybys chtěl, dohodim ti kontakt....
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 13:15:56 Offline |
hans psal:Vidle psal:Jo je to radost, ...co bych kecal... Vono se to lehce poví .."strč do do lakovny a voni už to uměj .." prdlačky naší starý kočky " ... Jawka je ve stavu, jako když vyjede z linky až na ty vodřeniny z převozu ... Lak co tam je, je dá se říct novej a nebyl tak drahej, jako samotný chromy a nejdražší bylo zlatý lemování , který se dělá ručně.... , kdo ví vo čem mluvím , tak ví , že nekeám ... Proto hledám někoho šikovnýho vod fochu, kdo tomu rozumí a s veteránkama má zkušenosti ..PS: na votryskání to není ...
tak to je jiná....to chce retuš a tudíž odborníka...
zlatý lemování ti udělaj ženský přímo v týnci nad sázavou, co to dělaly v jawě....celá motorka vyjde tušim kolem 500,-, takže to je za babku....kdybys chtěl, dohodim ti kontakt....
Ta ženská v Týnci tuším.že se jmenuje Balejová ti to udělá i po dohodě na tel. a přes poštu.Prý to tak dělá dost lidem,ale čekačka tak měsíc min.Kontakt mám.a celá moto vyjde na 500,-
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Ta ženská v Týnci tuším.že se jmenuje Balejová ti to udělá i po dohodě na tel. a přes poštu.Prý to tak dělá dost lidem,ale čekačka tak měsíc min.Kontakt mám.a celá moto vyjde na 500,-
Tak tohle je dvojsmysl jak svině.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jo je to možný že je to vona...
nám to tam všem udělala po cca 500,-....
akorát jsme nemuseli čekat tak dlouho...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 15:57:41 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Ta ženská v Týnci tuším.že se jmenuje Balejová ti to udělá i po dohodě na tel. a přes poštu.Prý to tak dělá dost lidem,ale čekačka tak měsíc min.Kontakt mám.a celá moto vyjde na 500,-
Tak tohle je dvojsmysl jak svině.
staůp se no
K.a.s.y.m. (Člen) 24.10.2007 09:54:55 Offline |
Vidle psal:Ale nebylo by to špatný ....za 500,- " vše " a ještě k tomu dostat zlatej proužek ...
Když na to přijde můžeš mít hnědej na trenclích
Stránky: 1