Nejsi přihlášen
nabídka
zdar
hele vim že to sem nepatří ale.... nechcete někdo dělat v praze? jen že se ke mě doneslo že jestli někdo tady(u mě v práci) najde a přivede novou pracovní sílu tak dostane prémii tak mě napadlo že by sme se mohli podělit
vedoucí střediska (hlavní učetní....) 30 000,-
stavbyvedopucí (účetní , asistentka, rozpočtář, přípravář.....) 20 000,-
mistr (recepční a ostatní pozice....) 10 000,-
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Re: nabídka
Šárka psal:zdar
hele vim že to sem nepatří ale.... nechcete někdo dělat v praze? jen že se ke mě doneslo že jestli někdo tady(u mě v práci) najde a přivede novou pracovní sílu tak dostane prémii tak mě napadlo že by sme se mohli podělit
vedoucí střediska (hlavní učetní....) 30 000,-
stavbyvedopucí (účetní , asistentka, rozpočtář, přípravář.....) 20 000,-
mistr (recepční a ostatní pozice....) 10 000,-
oukej,to je ta prémie,teď napiš platy pokud chceš lidi
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
no ja bych zde mel podobnou nabidku - treba pro Filouse a podobny votborniky pres PC .... kdyz zde vydrzite na pozici programatora prvni tri mesice zkusebky, tak za vas vyfasnu ctyricetnik ... samozrejme bych sel s dotycnym napul.
Jen nevim, kolik je ted nastupni plat ...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nevim jak třeba recepční a uklízečka (k.a.s.y.m.) ale rozpočtáři a tak mají kolem 20-30 a vedoucí 25-40? to nevim jistě + prémie a ty sou od 5 000 a víc třeba jednou známej dostal prémie tak si koupil auto
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 09:51:37 Offline |
Šárka psal:nevim jak třeba recepční a uklízečka (k.a.s.y.m.) ale rozpočtáři a tak mají kolem 20-30 a vedoucí 25-40? to nevim jistě + prémie a ty sou od 5 000 a víc třeba jednou známej dostal prémie tak si koupil auto
Děkuju,ale uklízečka za 30 by nebyl špatnej kšeft,ne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:no ja bych zde mel podobnou nabidku - treba pro Filouse a podobny votborniky pres PC .... kdyz zde vydrzite na pozici programatora prvni tri mesice zkusebky, tak za vas vyfasnu ctyricetnik ... samozrejme bych sel s dotycnym napul.
...copag já myslim, že bych to i vydržel, teť de vo to, esi by to vydrželi i voni
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous: kdyz vydrzeli me a ted me dokonce i povysili, tak si myslim, ze bys to zmaknul.
Pokud umis dobre googlovat a predstirat, ze jako vis, vo co gou, tak je to pro tebe dzob jak delanej
(akorat ze sebe budes muset udelat kravataka ... ja sem z toho ze zacatku moc radost nemel, ale kdyz jsem zjistil, ze po me pokukujou vyzralejsi panicky, tak se mi to zacalo libit)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:nevim jak třeba recepční a uklízečka (k.a.s.y.m.) ale rozpočtáři a tak mají kolem 20-30 a vedoucí 25-40? to nevim jistě + prémie a ty sou od 5 000 a víc třeba jednou známej dostal prémie tak si koupil auto
no to by byl, ale asi bys tady musel hodit v podpatkách a oholenách nohách v minisukni a vycpanejma ....... aby ti tich zbývajících 15tis narvali chlapi za výstřich ale jo bylo by to fajn
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 10:02:49 Offline |
Šárka psal:K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:nevim jak třeba recepční a uklízečka (k.a.s.y.m.) ale rozpočtáři a tak mají kolem 20-30 a vedoucí 25-40? to nevim jistě + prémie a ty sou od 5 000 a víc třeba jednou známej dostal prémie tak si koupil auto
no to by byl, ale asi bys tady musel hodit v podpatkách a oholenách nohách v minisukni a vycpanejma ....... aby ti tich zbývajících 15tis narvali chlapi za výstřich ale jo bylo by to fajn
Ty voholený nohy bych možná zvládnul ,ale nevím nevím ty podpatky v tom se blbě vytírá.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 10:22:41 Offline |
Šárka psal:věř mi že nejen výtírá
tak nic no.Hrátky s muži mi nic neříkaji
Loser psal:no ja bych zde mel podobnou nabidku - treba pro Filouse a podobny votborniky pres PC .... kdyz zde vydrzite na pozici programatora prvni tri mesice zkusebky, tak za vas vyfasnu ctyricetnik ... samozrejme bych sel s dotycnym napul.
Hale vogo a jak moc kontrolujou docházku? Bych tam třeba ty 3 měsíce vydržel...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
no abych pravdu žekla tak docházka je naprosto bomba do tedka sem chodila na devátou a v jedenást na opběd a návrat v půl jedný a ve čtvrt na 5 dom ale slyšela sem něco o tom že to budou kontrolovat tak nevim asi se mi skrátěj křidýlkya
jinak by si tu měl být do devíti a jí domu nejdřív ve 3 ale tich 8 hodin by si tu MĚL být
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 10:46:59 Offline |
misi psal:K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:věř mi že nejen výtírá
tak nic no.Hrátky s muži mi nic neříkaji
hnědá křídla double... kua ti jenom nakouknou do profilu
Právě
Šárka psal:no abych pravdu žekla tak docházka je naprosto bomba do tedka sem chodila na devátou a v jedenást na opběd a návrat v půl jedný a ve čtvrt na 5 dom ale slyšela sem něco o tom že to budou kontrolovat tak nevim asi se mi skrátěj křidýlkya
jinak by si tu měl být do devíti a jí domu nejdřív ve 3 ale tich 8 hodin by si tu MĚL být
To je moc... Já musím mít půl úvazku, chodit tam na čtvrt a brát prachy za plnej...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Šárka psal:nevim jak třeba recepční a uklízečka (k.a.s.y.m.) ale rozpočtáři a tak mají kolem 20-30 a vedoucí 25-40? to nevim jistě + prémie a ty sou od 5 000 a víc třeba jednou známej dostal prémie tak si koupil auto
To jsou prémie jednou za rok jinak chodíš se základem
Mám se dobře tam kde jsem
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
zrzule psal:šárka: no a já blb nastoupila do motola kde dávali taky tyhle prémie ale jen 15tis.................z toho vyplívá že bych pani uklízečkám od vás měla řikat pane
tak to vůbec ne myslim že by to bylo zbytečný stejnak by ti nerozuměla
my jí totiž taky nerozumíme
pokud to je v čistym tak du dělat vedoucího ale musí jěště přidat auto, mobil a jiné výhody jinak zůstávám tam kde sem
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
každej se tady domáhá práce aspon za 50 000 ale kvalifikace žadná By mě zajímalo kdo teda dělá za tu průměrnou mzdu,když to tak čtu,tak už asi jenom já Akorát teda nevím kdo sem furt píše ty dotazy kde koupit to nebo vono co nejlevnějc,pokudmožno zadarmo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 24.10.2007 07:19:06 Offline |
Jarken psal:Šárko nemáte pobočku v Ostravě - někoho bych měl ??
Stránky: 1