Nejsi přihlášen
Mimo motorky,help.please
Od 1.11 zacinam byt osvc
Dneska sem si vyzvedl jeste teplej zivnostak, ptal sem se, kravky za stolem,kam vsude to musim ohlasit ted.
No rekla me, ze sama nevi,ze se to furt meni a at se podivam na net
Tak se ptam zde, co mam udelat ted?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Mimo motorky,help.please
PURE NAKED BIKE!
Na googlu jsem s tim právě strávil drahnou chvíli-nic tam nebylo
Ptám se na něco,až když fakt nevim nebo tomu ani trochu nerozumim...
A stejně ten kasperskýho šrot nefachčí
Stáh jsem si i decoder,tváří se to fajn,klíč to píše,že je funkční,ale pořád se mi tam serou varovný okna o nelegálním softwaru,ať si koupim origo
PURE NAKED BIKE!
Osi a plati to i ted, kdyz je ten jednotnej registracni formular?
Meloune ty tele, stahujes si klice,ktery ma 10 000 lidi a divis se,ze na to vyrobce prisel
Tajnej:no posefovat se tam bude dat par veci i nadale
Ja mam taky jeste jednu ucetni v merku,tak se prve voptam ji abych nevotravoval hned tu pani hodnou. A pak kdyztak ji. Kazdopadne diky ti (i za popsani me osoby hodne pani )
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:mrbseovi: takže vlastně legální schwarz systém :))
...k otázce jednotnýho formuláře, tak to nevím, zažil jsem koukám pralesní dobu :(
ne to ne
odchazim z kacera delat pro kamose, normalne na smlouvu, vsechno legal zatim
ohledne formulare - vicemene plati to samy jako dycky,akorat nemusis vyplnovat tolik lejster. Prave sem zjistil vsechny potrebny veci
Second Class Citizen
1130 Café Racer
MrBSE: Přišel nepřišel...Tak proč to všechny ty telata stahujou jak diví a proč to na ten internet pořád cpou?!
Mám to zazálohovaný nortonghostem,takže to přřeinstaluju a na všechny antiviry
Beztak to ty trojský koně nikdy nezničí všechny
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:MrBSE: Přišel nepřišel...Tak proč to všechny ty telata stahujou jak diví a proč to na ten internet pořád cpou?!
Mám to zazálohovaný nortonghostem,takže to přřeinstaluju a na všechny antiviry
Beztak to ty trojský koně nikdy nezničí všechny
a vubec pro pouzivas kasperskiho?
V cem je lepsi nez NOD32? a hlavne je na nej krasnej jednoduchej crack
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Mám Noda,Kašpara,spybot,Spyware terminator,Trojanhunter...a každej najde něco jinýho,ale ani jeden to nedokáže smazat
Dokud to neni pořádně nastavený na firewalu,tak je to stejně k ničemu a ty svině se tam dostanou
Ale to já neumim..
Takže to zformátuju,hodim tam ten obraz co mam v záloze a přestanu už konečně lízt na pochybný ruský stránky s lechtivou tematikou..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Mám Noda,Kašpara,spybot,Spyware terminator,Trojanhunter...a každej najde něco jinýho,ale ani jeden to nedokáže smazat
Dokud to neni pořádně nastavený na firewalu,tak je to stejně k ničemu a ty svině se tam dostanou
Ale to já neumim..
Takže to zformátuju,hodim tam ten obraz co mam v záloze a přestanu už konečně lízt na pochybný ruský stránky s lechtivou tematikou..
Ty radši budu dál formátovat než bych opustil ty ruský stránky... Tam je věcí...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1