Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Kellýýýýýýý !!!

SLUGI (Člen)
25.10.2007 19:32:27

Kellýýýýýýý !!!

... wogo nejseš na ty "masofky" tak vem toto ne :idontknow  surprised  bigsmile

http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=67434&fid=

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
yello (Člen)
25.10.2007 20:06:10

Re: Kellýýýýýýý !!!

SLUGI psal:

... wogo nejseš na ty "masofky" tak vem toto ne :idontknow  surprised  bigsmile

http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=67434&fid=

To je BIPOSTO,takze nic pro vlky samotare..smile1

...che palle !!!
Kelly01 (Člen)
25.10.2007 20:24:35

Do vyjasnění mýho řidičáku nic neorganizujismile2

God Save The Queen!
mr.BSE (Člen)
25.10.2007 20:43:15

Kelly01 psal:

Do vyjasnění mýho řidičáku nic neorganizujismile2

furt nic?surprised

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mates (Člen)
25.10.2007 21:42:10

vem tohle : http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=66807&fid=  udělám ti cenu co se neodmítá bigsmile idontknow

… voranžová
Filous (Člen)
26.10.2007 07:46:27

mates psal:

vem tohle : http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=66807&fid=  udělám ti cenu co se neodmítá bigsmile idontknow

...dyť by se na to ani nevyškrábal surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mates (Člen)
26.10.2007 08:46:00

hehe ... snížíme .... smile1

… voranžová
inkvizitorr (Administrator)
26.10.2007 09:28:39

fešanda až na ty laufy, ale to se dá dořešit, ale výkon 75kWidontknow nějakej error, néidontknow ale co s tim??? jezdit bych se na tom bál a na výstavku do garáže to nemá smyslidontknow ale masofka to asik nebude, spíš asi slušná masírkagoodbigsmile

doba je temná...
mates (Člen)
26.10.2007 10:41:41

jó no těch 75 kW je papírovejch ... každopádně to jede jak ďas ... ale zas tak bych se toho nebál ... svezení je le supér good smile1

a i v základu to má krásnej zvuk

… voranžová
26.10.2007 10:52:02

bych se na tom bál, jako že bych s tim někde mrdnul a co pak s timsurprised a 75 papírově??? tomu nerozumimidontknow tyhle motory mívaj přes 150 kobyl néidontknow

doba je temná...
Americkej (Člen)
26.10.2007 11:06:12

bimoťácký stránky udávaj ještě míň - 95 koní surprised na jedenáctistovku teda bída ... to jsou ty Ducny fakt takový mrtky?

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
mates (Člen)
26.10.2007 14:14:22

hmmm těžko říct co by to ukázalo reálně na brzdě .... ale jede fakt jak z praku

sem spíš zvědavej na hodnoty tý RC8 idontknow

… voranžová
Kakin (Člen)
26.10.2007 19:22:41

papírově má ta SM fakt strašně málo ale svezení v reálu je uplně někde jinde i v okamžitým porovnání s daleko silnější Dukem!! Už sem to psal několikrát ...... je to asi jinýmzpřevodováním nebo nevím ale je to fakt masakr na první tři kvalty to jezdí po zádech jak žádná jiná a s Akrapama to muší být žůžo dobrodrůžo ouplně ..... hele MAtes - už to máš jako předváděčku?? Máte sobotní prodej - budu tam ...! ;))))))))) Kurva ale podle fotek toho tam máš víc na ukázku ... popiš ...

mates (Člen)
27.10.2007 11:49:23

mnó tak k vidění je 990Adventure, 950SM, 450EXCR, 250EXCF, 125EXC, 450SXF a 50SX.

..z 250EXCF teď uděláme předváděčku a na jaře .... 990SM a asik 990Adv. bigsmile

… voranžová
Kakin (Člen)
28.10.2007 17:37:13

A jaká je možnost se na předváděcí 250 4T svezt - to měě hoooodně zajímá v rámci mých pár zkušeností s 250 2T ...!!!!!! Možná pojedem ve čtvrtek odpoledne do Vranova na první test těch 2T na trať .... jedu teda jako občassesnadsvezoucí dívák! :)))))))

mates (Člen)
28.10.2007 20:08:08

tož jak bude ta 250 zajetá tak není problém ji tam taky protáhnout ....

… voranžová
Kelly01 (Člen)
28.10.2007 20:09:40

Nikam ho nelákejfuck

Má před svatboufuck

Už tu měl nedávno jeden průsersmile1

God Save The Queen!
Kakin (Člen)
29.10.2007 21:32:59

MAtes: Tak to fofrem zajeď - tento týde je oficiálně poslední kdy se ve Vranově jezdí!!!! V případě počasí se pojede ještě i příští týden v úterý a čtvrtek ale to jen možná - oficiálně jen tento týden už a pak zas na jaře ............... a jiank jak to budeš praktikovat jaink takovou předváděcí jízdu???? Kde teda spíš??

Kelly: Ty seš taky parchant jeden co ... bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile lákat mě můžou - pokud nic nekupuju! goodhelphelp

Kakin (Člen)
29.10.2007 21:33:55

Jo a navíc ... už sem se pustil i do zařizování a mám domluvenou muziku takže se aspoň svezt zase můžu! bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegoodgoodgoodwinebeerwinebeer

ABik (Člen)
29.10.2007 21:54:25

Zopakuju to ještě jednou:

muzika idontknow svatba idontknow asi jsem jiný idontknow

A v třiadvaceti k tomu help Co vás k tomu vede?

Ondráš (Člen)
30.10.2007 09:25:28

ABik psal:

Třeba musí...smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Americkej (Člen)
30.10.2007 09:31:28

Kakin psal:

Jo a navíc ... už sem se pustil i do zařizování a mám domluvenou muziku takže se aspoň svezt zase můžu! bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegoodgoodgoodwinebeerwinebeer

to nemáš doma pár cédéček? ňáký wohnouty, Jary a je to, ne?bigsmile

mates (Člen)
30.10.2007 09:57:42

já mám cédo Bobana Markoviče .... by se na veselku mohlo hodit bigsmile

… voranžová
mates (Člen)
30.10.2007 12:11:55

Kakin ... do víkendu to zajet určitě nestihnu páč to budu dělat právě o víkendu smile1

no a jinak ty testovačky budou asi o domluvě ... prostě někde f okolí Brna .... aby se tam dalo dojet

… voranžová
Mour (Člen)
30.10.2007 12:14:53

ABik psal:

...normálně se mají rádi good ...tos nezažil? surprisedbigsmile

Kakin (Člen)
30.10.2007 20:46:44

Mour má dalšího bludišťáka ....! :))) Nic jinýho nás k tomu asi nevedde a potěch 5ti letech není důvod to měnit tohle rozhodnutí ...........

To MAtes: OK tak kdybys jezdil o víkendu někde tak dej vědět - dyžta kdorazím kouknout kdyby byl čas ....

Koldan (Člen)
31.10.2007 07:49:58

ba,máš recht a ta vožíračka za to taky stojíbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jarken (Člen)
31.10.2007 14:46:25

Úpřimnou soustrast Kakine sick ,ale... třeba Vám to zrovna vyjde,ne jako třeba mne, ale každý svého štěstí strůjcem no né?No ano!

P.S.Pamatuj si, že ač to bylo jakékoliv či 5, nebo 10 let nerozhodno... svatbou to končí a fertig a ty krásné časy se vrátí až rozvodem good !!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Kakin (Člen)
31.10.2007 20:24:14

A nerejte furt do mě kua ... zkuste taky Betonmena ... ten do toho cukne taky skoro zaráz asi .. teda doufám že sem něco teď neprořekl ale ... musel sem uz kua! :))))

ABik (Člen)
31.10.2007 20:33:35

betónmane, ty bigsmilepussybigsmile ušatá idontknow Ty taky??? Neměl bys mít ve svém věku už trochu rozum? smile1

Oba dva i s Kakinem si domluvme nějaký termín a půjdete se mnou na pivo. Já vám k tomu něco řeknu. Se budete divit bigsmileidontknow

Borák (Člen)
31.10.2007 21:20:43

hele Kakine a co dybyste s medvídkem udělali hromadnou ?
jako někde na hřišti bigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
Kakin (Člen)
31.10.2007 23:25:39

to je vůůůůl ! bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Billy (Člen)
01.11.2007 07:23:54

Ste normááálni ? smile1

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Jarken (Člen)
01.11.2007 08:08:28

Koldíku se chceš ženitsurprised help , proboha a všechny svaté jen to ne!!!Co Osi surprised , nepřežije bad hrůza!!!!

Ve zkratce :

Oženíš se, chvíli(max.rok smile1) vydrží zamilovanost,cukrú sem, cukrú tam, společné plesy, sem-tam divadlo,večírky,rodinné návštěvy, Ty k její rodičům, ona k Tvým   rodičům,bratrancům,sestřenkám,pomoct je třeba chvíli tomu, chvíli onomu,nákupy v sobotu dopoledne,sex,ranní společné kávičky...zanedbávání kamarádů, výrazné omezení večerních a nočních poflakování se a tahů, navazování kontaktů se známými jenž také všude tahají partnerku.... je třeba zařídit společné bydlení, Koldíku hodilo by se ještě koupit do baráku či bytu to a ještě ono...vždyť víš jak by se to tady hodilo smile1 , pak na cestě malý potomek - euforie -zařizování pokojíčku, milion věcí krom postýlky,šťastné narození, rodinné návštěvy a obdivné pohledy ťuťuťu, ňuňuňu = řvaní po nocích,nevyspání,nakupování plínek,krmení,problémy s hlídáním, absolutní nedostatek času pro sebe, do práce a zpět, doma druhá šichta, omezený sex, v hlavě se rozjasňuje ale je pozdě, nastupuje vystřízlivění a pocity chlapské zodpovědnosti, nevrlá tichá domácnost, ale co s tím, motorka už je dávno prodaná surprised...prachy fuč,ale nová plazma trůní v obýváku smile2 ...pokračování příště no né?No ano! bad

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
01.11.2007 08:25:14

Jarken psal:

Koldíku se chceš ženitsurprised help , proboha a všechny svaté jen to ne!!!Co Osi surprised , nepřežije bad hrůza!!!!

Ve zkratce :

Oženíš se, chvíli(max.rok smile1) vydrží zamilovanost,cukrú sem, cukrú tam, společné plesy, sem-tam divadlo,večírky,rodinné návštěvy, Ty k její rodičům, ona k Tvým   rodičům,bratrancům,sestřenkám,pomoct je třeba chvíli tomu, chvíli onomu,nákupy v sobotu dopoledne,sex,ranní společné kávičky...zanedbávání kamarádů, výrazné omezení večerních a nočních poflakování se a tahů, navazování kontaktů se známými jenž také všude tahají partnerku.... je třeba zařídit společné bydlení, Koldíku hodilo by se ještě koupit do baráku či bytu to a ještě ono...vždyť víš jak by se to tady hodilo smile1 , pak na cestě malý potomek - euforie -zařizování pokojíčku, milion věcí krom postýlky,šťastné narození, rodinné návštěvy a obdivné pohledy ťuťuťu, ňuňuňu = řvaní po nocích,nevyspání,nakupování plínek,krmení,problémy s hlídáním, absolutní nedostatek času pro sebe, do práce a zpět, doma druhá šichta, omezený sex, v hlavě se rozjasňuje ale je pozdě, nastupuje vystřízlivění a pocity chlapské zodpovědnosti, nevrlá tichá domácnost, ale co s tím, motorka už je dávno prodaná surprised...prachy fuč,ale nová plazma trůní v obýváku smile2 ...pokračování příště no né?No ano! bad

andrzén.....goodgoodgoodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Jarken (Člen)
01.11.2007 08:37:14

Jako pohádkář myslíš Inkvizi jo bigsmile , nejdůležitější je striktně dodržet "TEORII KLÍČE" good a v takovém případě nic nehrozí - ev.zájemcům vysvětlím bigsmile no né?No ano!

huskyb12 (Administrator)
01.11.2007 08:39:37

Jarken psal:

Ve zkratce :

sím, pane Andrzén, já vim jak to bude dál ...

domácí zabíjačka a příjezd Jarkéna :)))

ale di, Ty brepto ...
Koldan (Člen)
01.11.2007 08:52:44

Blbečcibigsmile
TO Jarken: barák už máme,nestarám se, mašinu neprodám, těch pár desítek tisíc nestojí za to a Alču to baví, potomka chcu, abych si moh kupovat hračky jako Filous (tahače, minbajka apod.) a tvrdit, že je to pro něj, hlídat nebudu muset, páč babička je v optimální vzdálenosti (tzn. pěšky je to daleko, na kole akorát, může přijet a hlídat:o) a dyž ně bude chybět sex, mám Osirise, nezklamebigsmile

Filous (Člen)
01.11.2007 08:55:12

...asi takle...nejni fšechno růžový, jag slibujou přetsmile2 ...ale zas tag ponurý a černý taky nébigsmile

Americkej (Člen)
01.11.2007 08:56:34

Jarkene, ty kluku nadanejbigsmile good

01.11.2007 09:29:20

jenom v tom tvým elaborátu nerozumim jedný věci a to je "motorka dávno prodaná", páč zaprvé bych to určitě neudělal (myslim tikm kvůluvá manželství) a za druhý bych byl stejně po první sezóně bez mašiny celý léto na ránu, tagže do roka rozvod a bike zpátky domůsurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
vorel (Člen)
01.11.2007 09:31:33

k čomu je vlasně dobrá ta, jak řikáte, svadba nebo co?

řikám si hurikán
Filous (Člen)
01.11.2007 09:38:00

vorel psal:

k čomu je vlasně dobrá ta, jak řikáte, svadba nebo co?

...aby ses nemoch jen tag zvednout z gauče, poslat dotyčnou do pussy a sám jít do hajzlubigsmile

Jarken (Člen)
01.11.2007 09:43:11

Teorie klíče

Válíš se takhle v 1+1, 1+2 ... nerozhodno,přicházíš domů kdy chceš, odcházíš kdy chceš,kávičky, pivko, posilka, solárko, motorka, lyže, vyřešený úklid i praní se žehlením za mírný obolus sousedce, jenž je v důchodu za něj šťastná, listování v katalozích moto oblečení, projíždění netu...prostě samé příjemnosti....zjištění, že pořád do hospod a po barech není to pravé aby se z Tebe nestal alkoholix smile1  a povaleč, několikadenní známosti a pak najednou záchvat zamilovanosti a chorý nápad, že by to mohla být ONA idontknow , přichází na návštěvu, přespí jednou, podruhé, jsi zvyklý poslouchat nahlas Unforgiven II... , ona rock nemusí surprised požádá Tě ať si to pustíš do sluchátek, v Tv je pořad o módě, který skutečně musí vidět sick ... na poličce v koupelně přibyde kartáček, pak voňavka surprised , uklidí Ti pár drobností, které ani v tom mrńavém kvartýře najednou nemůžeš najít help  a pak najednou zčista jasna prohlásí, že by nemusela pořád zvonit zezdola,či vyvolávat mobilem že jde (žere ji to kredit smile2 ) abys otevřel a že bys ji mohl dát náhradní KLÍČ surprised help  ...

Teorie klíče pak spočívá v tom, že odpověď na takový nesmyslný požadavek musí být striktně diplomatická, ve smyslu že :"Miláčku na co proboha??Vždy Tě tady budu očekávat s otevřenou náručí"...atd. a podobné větičky v případě, že je zájem vztah ještě chvíli udržet např.kvůli sexu - taky kvůli čemu jinému, že ?

Opakuje-li madam svůj požadavek o něco později a intervaly se zkracují, jde o neklamné znamení, že nastal čas poohlídnout se po vztahu jiném good

Jednou ten klíč dáš a teorii neudržíš a je to začátek konce a vezeš se!!Věřte mi smile1

bery (Člen)
01.11.2007 09:49:46

bigsmilebigsmilebigsmilesvatá pravda
i když já sem spokojenej i po 20 letech manželstvísmile1
kakin, koldan - děte do tohogood
kdo nepozná, zná  jen z vyprávěnísmile2

momentalně zavostalej
osiris (Člen)
01.11.2007 10:19:19

...stojím za filousem a berym smile1

ps: dík klokane bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour (Člen)
01.11.2007 10:29:08

...stojím za Filousem , Berym a Osirisem bigsmile ....ale taková garsonka na rok, maximálně dva goodbigsmilebigsmilebigsmile

Jarken (Člen)
01.11.2007 10:38:30

Parťáku jsem se v Tobě spletl bad no né?No ano! smile1

Koldan (Člen)
01.11.2007 10:45:25

já stojím s klukamasurprised bude sa něco dít,nebo tu budeme jen tak postávat,já abych nestahoval kalhoty dyž brod je eště dalekobigsmile

Jarken (Člen)
01.11.2007 10:55:42

Koldíku stoj si kde a s kým chceš, hlavně ať Ti dobře stojí bigsmile , ale třeba si vytiskni to co jsem zde nablil a po svatbě si to přitluč do betonu v baráku tak, abys to měl pořád na očích a mohl si neustále připomínat... takhle ne, mne se to netýká...jmy jsme ideál smile1

Každý svého štěstí strůjcem... i já bad smile1

01.11.2007 10:58:25

hele žán-póle užs mluvils s gertrudou??? jedem tam s velkohubym v půli prosince se sklouznout tak jestli teda mam nějaký to poselství vyřídit a tak....idontknowsurprised

doba je temná...
Newada (Člen)
01.11.2007 11:07:59

Jarken psal:

Úpřimnou soustrast Kakine sick ,ale... třeba Vám to zrovna vyjde,ne jako třeba mne, ale každý svého štěstí strůjcem no né?No ano!

P.S.Pamatuj si, že ač to bylo jakékoliv či 5, nebo 10 let nerozhodno... svatbou to končí a fertig a ty krásné časy se vrátí až rozvodem good !!

Kurňa musim souhlasit. good

jak dlouho ještě?
Jarken (Člen)
01.11.2007 11:13:36

Inkviz:

Děkuji za připomenutí, ale s Trúdou vše domluveno bigsmile , jen ji prosím Tě pozdravuj a připomeň jí že počátkem března jsem tam good Díky!

01.11.2007 11:17:26

nebudeš zklamán, řek bych good

doba je temná...
Billy (Člen)
01.11.2007 12:38:50

Moje mlada se me nekdy ptaa a vezmes si me ? rikam to je jeste daleko a jako ale vzal by sis me ne ? co ji na to rict ? mam ji rad to jo ale zenit se nechcu smile1

Billy (Člen)
01.11.2007 12:39:48

a pri nejhorsim tak za 8-10 let sem jeste mladej xicht

Filous (Člen)
01.11.2007 12:47:04

Billy psal:

Moje mlada se me nekdy ptaa a vezmes si me ? rikam to je jeste daleko a jako ale vzal by sis me ne ? co ji na to rict ? mam ji rad to jo ale zenit se nechcu smile1

...tag jí řekni že jó, ale aš zhubne (nebo prostě ňákej jinej kompliment) surprised ...a fsadim se, že máš klid a pokoj vot podobnejch votázek bigsmilebigsmilebigsmile

Jarken (Člen)
01.11.2007 13:01:56

Ale, ale Filousi surprised , že bys už také částečně prozřel i přes své vyjádření výše surprised bigsmile

Filous (Člen)
01.11.2007 13:04:07

...hele Muléne, dyk vjek na trochu skušeností uš mám, né? bigsmile ...a Billy se evidentně trápí, takle by měl po trápení f cukuprdu bigsmile

bery (Člen)
01.11.2007 13:04:22

když voni sou nedočkavé. jak to neženění přesáhne n+jakou hranici tak se dávaj na útěk. no a hledat znovu? dyt sou všeci skoro stejnýbigsmile

momentalně zavostalej
Jarken (Člen)
01.11.2007 13:12:24

Filous - mám Tě rád (smajlík s objímajícím medvídkem) ! good

Pšán (Člen)
01.11.2007 14:41:12

..sám si peru,sám si vařím,chodím si kam chci a kdy chci..
..klíče mám jen jedny..
..dělám to dobře ty troubo z Harvirřova?idontknowsmile1

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Jarken (Člen)
01.11.2007 14:54:21

Jsi můj člověk pussy z Bogumyna bigsmile drž se teorie klíče a budeš šťasten do konce svých dnů - amen!

Jarken (Člen)
01.11.2007 14:55:38

...jen to praní a žehlení zkus časem převekslovat na sousedku no né?No ano! good

Mour (Člen)
01.11.2007 15:00:38

...hééj dem to probrat na pivo, ne? ....dnes ale nemohu bo musím do obchodu a pak vysávat bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Pšán (Člen)
01.11.2007 15:09:00

Too Jarken:
..kdybys viděl,co tady v baráku za roby přebývají,tak bys přišel na to,že žehlení u televize je ten nejlepší relax..bigsmile

Too Mour:
..goodbigsmilebigsmile

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous (Člen)
01.11.2007 20:23:22

Mour psal:

...hééj dem to probrat na pivo, ne? ....dnes ale nemohu bo musím do obchodu a pak vysávat bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...hlavně se prosimtěpjekně nepouštěj do praní, víš jag to dopadlo posledně surprisedbigsmile

Baltazar (Člen)
01.11.2007 20:46:53

já nevím proč jim to někdo rozmlouvá vždyť ať si užijou
no nééé
no ano
budou pak vzpomínat na krásné začátky
no nééé
ale ano bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

The father of the little princess of the dawn
huskyb12 (Administrator)
01.11.2007 23:04:30

no jasně, ať se taky voženěj, ať taky nikam nemůžou :)))

ale di, Ty brepto ...
bery (Člen)
02.11.2007 07:35:27

ještě chvíli a budou mít zákaz chodit i sem kvůli ovlivnováníbigsmile

momentalně zavostalej
osiris (Člen)
02.11.2007 15:53:44

huskyb12 psal:

no jasně, ať se taky voženěj, ať taky nikam nemůžou :)))

...dyť je to krásný, když nevíš jestli se ti někam chce a někdo ti může "poradit" bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 (Administrator)
03.11.2007 09:56:53

bigsmile

ale di, Ty brepto ...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS