Nejsi přihlášen
Pozdrav pro své staré známé
Ahoj lidičky, jak se vede? Ráda bych vás všechny pozdravila, tedy jestli si mě ještě pamatujete. Jsem bývalá blacková. Po rozchodu s Honzou jsem vás už neviděla a ani nevím, jestli ještě někdy uvidím. Mrzí mě to, motorky jsem milovala a miluju, ale co se dá dělat. Snad se někdy někde s někým z vás potkám. Mějte se hezky a zase sem někdy kouknu.
Re: Pozdrav pro své staré známé
PALOUS psal:Jak milovala?vždyť máš SV né?a navíc byl na těch srazech stejně každej rád že vidí spíš tebetak nám neutíkej a buď s námamy tě máme rádi heč
nu sakra maš recht
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Ahoj bývalá černoto , zdravím a přeji hezký den no né?No ano!
P.S.Co včil, nový kořen je aspoň white ?
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2007 07:41:13 Offline |
Blackova psal:Ahoj lidičky, jak se vede? Ráda bych vás všechny pozdravila, tedy jestli si mě ještě pamatujete. Jsem bývalá blacková. Po rozchodu s Honzou jsem vás už neviděla a ani nevím, jestli ještě někdy uvidím. Mrzí mě to, motorky jsem milovala a miluju, ale co se dá dělat. Snad se někdy někde s někým z vás potkám. Mějte se hezky a zase sem někdy kouknu.
Ahojky,sice tě neznám,ale odchod se nepovoluje.Jestli je moto tak není důvod a jestli není tak do jara napravit.každá ženská je tu vítána ať už s jakoukoliv moto
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 26.10.2007 09:24:55 Offline |
ha, ztracené dítě kdes bylas celou tu dobu co sme tě popstrádali na sraz! přijeď! bylo nám smutno
doba je temná...
Čau lidi, moc jste mě potěšili, že jste nezapoměli. SV jeětě mám, ale asi půjde pryč. Moc jsem nejezdila, když jsem ho koupila předpokládala jsem, že budu mít s kým jezdit. bylo by pro mě jednoduší než se naučím jezdit za někým, ale bohužel nebylo s kým. Tady v Bučovicích není moc motorek a když ano,tak je neznám. Je mi líto ji prodat, ale našim se to moc nelíbí, uvidíme.
Jak dopadlo SV-éčko? Snad ses ho nezbavila?
K ježdění přece nepotřebuješ chlapa, ale motorku.
K ježdění nepotřebuju chlapa, ale ta motorka je na mě těžká a kdyby mi na křižovatce spadla, tak by mi to neměl kdo pomoct zvednout a přiznávám, že jsem podobný zážitek měla.
hele me ten moje modra bandaska taky spadla na krizovatce , a s vypetim vsech sil se mi ji podarilo zvednout. ale jela kolem krasna slecna ve 106 a zastavila ze mi pomuze. Myslim is ze by ti urco nekdo pomohl.Teda pokud by jel ze.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Radkooo neblbni...podobné zážitky mají všichni.
Já svou kráku položila na druhých světlech při první vyjíž'dce. Jela jsem sama...
Blbě se otočila a točila se mi na plastech, takže jsem je nedřela a pokusy o postavení dál nezkoušela.
Prostě jsem počkala až za mnou zastaví auto na červenou a dotyčné pány jsem požádala aby mi pomohli... Je to sice trapas, ale funguje to...
A SV=éčko je jedna z nejlehčích motorek. Tuším ještě o pět kilo míň jak ta moje ER6.
To chce zvyknout a nevzdát se....vyjezdit se.
No a vždycky se dá s někým domluvit, někde sejít a vyjet společně. Brněnská sekce je dost veliká a od Bučovic je to kousek....
Dej echo a můžeme vyrazit společně...
Buď to chceš jezdit a srdíčko ti káže, nebo to byla bokovka a potom tě chápu....
Tak Raduško. Z okolí Bučovic fakt moc lidí není, ale když budeš mít čas a chuť se jít projet tak napiš nebo zavolej a já si udělám čas. Budu rád když pojedu aspoň s tebou než vůbec s nikým. Však číslo je v Profilu. Čusec Lukin alias LukinB6
GSX1250FA
Ahoooj!
Viděli jsme se loni na Harmanci, když jsi se ještě teprve chystala na vlastní motorku - ráda slyším, že jsi to dotáhla.
A rozhodně nic neprodávej!!!
Chlapů po světě běhá....a většina jich ráda holce pomůže s čímkoliv - notabene když se jedná o motorku.
Když jsem s tím práskla já - tak jsem sice musela toho chytráka, co místo, aby mi šel pomoct, tak na mě otočil kameru - trochu sprdnout...něco pyskoval, že tam prý pracuje...ale při tom to už zvedal...
Stránky: 1