Nejsi přihlášen
Re: ...blinkry
Lihy psal:Filous: koukám že už scháníš vánoční dárky pro mámu a kluky ty zas budou mít radost z toho co vod tatínka dostali.....jako loni po rozbalení dárku: "je tati ty budíky sou krásný...."
...ty si vůl jag anděl ...ale uš to mam vymyšlený...jeden dostane blinkry, druhej rukavice a máma boty...akorát myslim, že jí velikost 42 nebude, tag je holt budu muset vottahat já
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tů Filous: Tady maj podobný, ale ta cena
http://www.yshop.cz/default.asp?cls=sto … iid=154807
A nebo pak tyhle:
http://www.yshop.cz/default.asp?cls=sto … iid=151257
Tam ta cena je trochu přívětivější...
Za kolik můžeš mít ty co sis vybral v Polo katalogu? A jak blikaj? Je to na motyce trochu vidět?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Hele, jsem stejnýho názoru a hodně jsem se z blinkrama natrápil. A i tak jsem jednu sadu sundal protože to fakt nebylo vidět. Tak jen bacha na to!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Hele, jsem stejnýho názoru a hodně jsem se z blinkrama natrápil. A i tak jsem jednu sadu sundal protože to fakt nebylo vidět. Tak jen bacha na to!
...si myslim, že za ty prachy musej svítit víc neš dálkový
Filous psal:Lytr psal:stojej prej za , sem slyšel
...no a to je to, proč je chcu ...bo fšechno, co tag ňák zavání ou mě ani nevim proč přitahuje
tak to si nekupuj nový blikny, stačí když si na každej starej blinkr pověsíš jednu nástražnou rybku......jak to píše myšák jen dvě věci......
Filous psal:Zdenda psal:Hele, jsem stejnýho názoru a hodně jsem se z blinkrama natrápil. A i tak jsem jednu sadu sundal protože to fakt nebylo vidět. Tak jen bacha na to!
u nas maj vobcas vjetnamci f akci fse za 39 pekny celofky a taky svitej jak dalkovy a maj i prepinac na blikaniby taky nemuselo bejt spatny na kazdou stranu hlavy tedy helmy jednu
to ja jen proto ze to je takyovina
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:Filous psal:Zdenda psal:Hele, jsem stejnýho názoru a hodně jsem se z blinkrama natrápil. A i tak jsem jednu sadu sundal protože to fakt nebylo vidět. Tak jen bacha na to!
u nas maj vobcas vjetnamci f akci fse za 39 pekny celofky a taky svitej jak dalkovy a maj i prepinac na blikaniby taky nemuselo bejt spatny na kazdou stranu hlavy tedy helmy jednu
to ja jen proto ze to je takyovina
...Gore, ty vole, nežer uš ty bábofky
VikecB12 psal:Měl sem podobný na čopru a normálně se rostavilo to sklíčko a to tam byly origo malinký žárofky Prostě šmejd,kterej už mě na motorku ani nepáchne
...todle sou LEDkový, tagže ňáký rostavení nehrozí a taky si myslim, že pan Kellermann ví co dělá, dyš chce vosumnáct stovek za jeden...
Kakin psal:ty vole než dat skoro dvojku za blinkry tak máš velice slušnej základ na tu čínskou bahnosrandu!!!! Zamysli se!!! :)))))))))))))
...dyk já furt přemejšlim a každou korunu vobracim, ale dyš voni se mi tag líbjej ...a činckou bahnosrandu bych chtěl aspoň 200ccm nebo líp dvjepade a to uš je třicet papouchů (smajlhlavusidrbající)
co blbneš-jsou pěkný?jsou!líběj se Ti?kurevsky jo!(navíc tvarem k tomu tvýmu modelu fakt štymujou)tak to moc nepižlej a pořiď si je-všechno fakt pěkný něco stojí a jinak to nebude.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:co blbneš-jsou pěkný?jsou!líběj se Ti?kurevsky jo!(navíc tvarem k tomu tvýmu modelu fakt štymujou)tak to moc nepižlej a pořiď si je-všechno fakt pěkný něco stojí a jinak to nebude.
...ty vole, nemoch bych si tě vzít??? ...myslim, že jako manželka bys byl ideální
Filous psal:Americkej psal:co blbneš-jsou pěkný?jsou!líběj se Ti?kurevsky jo!(navíc tvarem k tomu tvýmu modelu fakt štymujou)tak to moc nepižlej a pořiď si je-všechno fakt pěkný něco stojí a jinak to nebude.
...ty vole, nemoch bych si tě vzít??? ...myslim, že jako manželka bys byl ideální
taky seš mi sympatickej, ale už jsme si slíbili s Michalem...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Koldan psal:TO Filous: hele vogu a co zlatou,zlatou už máš kůpenou? Du ti vyplňovat registračku a průkazku,už sa na tebe s Palousem a Abikem těšíme
...mam zlatou brzdovou pumpu, tagže jako ňákej poskok-čekatel, bych se chytit moch, né?
já se z nich poseru ... ale jak píše Koval .... žena se v tom pomalu začíná orientovat a hlavně ta MOJA to zde čte víc jak já!!! Jediný kam moc neleze tak je technická poradna!!! :))) Tudíž já už s Vama můžu podobný prachovyhazovací nápady konzultovat snad jen osobně, mailem a nebo občas po telefonu! :))) Ještěže už vůbec neutrácím! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kua teda ..............
Filous psal:...fcera sem dostal nabítku na gixerový fungnágl nový vačky za vosmičku a dyš voproti nim postavim do ringu blinkry za 6.600,- , tag asi vim co vyhraje ...prostě nejspíš blinkry nebudou
A děti nemaj co žrát...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...fcera sem dostal nabítku na gixerový fungnágl nový vačky za vosmičku a dyš voproti nim postavim do ringu blinkry za 6.600,- , tag asi vim co vyhraje ...prostě nejspíš blinkry nebudou
A děti nemaj co žrát...
...realita každodeního života
Kakin psal:a čoveče nemají je zrovna ty blinkrátka v novým vánočním letáku u Louisa slevněný nebo to je jenom pdooba .... jiank leták zasejc plné moc pěknejch věcí který bych pod stromkem nutně potřeboval mít ....! :))))
Tak šup sem s vodkazem
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Kakin psal:a čoveče nemají je zrovna ty blinkrátka v novým vánočním letáku u Louisa slevněný nebo to je jenom pdooba .... jiank leták zasejc plné moc pěknejch věcí který bych pod stromkem nutně potřeboval mít ....! :))))
Tak šup sem s vodkazem
...tobje to vot strejdy Louise nechodí mejlem???
Kakin psal:a čoveče nemají je zrovna ty blinkrátka v novým vánočním letáku u Louisa slevněný nebo to je jenom pdooba .... jiank leták zasejc plné moc pěknejch věcí který bych pod stromkem nutně potřeboval mít ....! :))))
...ty v letáku sou voválný, tydle sou trojůhelníkový špičatý...
KOVAL psal:esli si můžeš vybrat z kerýho modelu ty funglnágl vačky woe budou,ber z 750RR-89,sou nejlepčí,lepčí než z 11ky..
...uš si to píšu pane mistr ...děkuji uctivje...apropó...myslim, že zejtra budu mít dárek pro tvoji cérku...se eště vozvu...
Filous psal:PALOUS psal:Kakin psal:a čoveče nemají je zrovna ty blinkrátka v novým vánočním letáku u Louisa slevněný nebo to je jenom pdooba .... jiank leták zasejc plné moc pěknejch věcí který bych pod stromkem nutně potřeboval mít ....! :))))
Tak šup sem s vodkazem
...tobje to vot strejdy Louise nechodí mejlem???
je to divný ale už asi helbe roku nic
Jebat motorky :-)
woe s těma vačkama sem to vyčet woe na interfernetu kdesi v anglicku,kdysi a už nevim kde to bylo,a jako se to osvěčilo když je Kuba koupil,ta 89-750 byl ten jeden mezityp,prostě ta RR nebo co,mnělo to jinak zdvih a vrtání myslim..
brzdil to Roll,a bez jakýhokoliv dalšího zásahu nebo ladění +17 oproti standartním v tentýž den..
pán velkomožný pro vás:
Cams from the 1986-1989 GSX-R 1100, also the 88 to 93 Katana 1100 fit the Bandit 1200 engine. These cams are designed for the Bandit-type head. The Best cams for power are the 89 Gsxr 750 Cams.
v žádným případě ne rok 1990,nejdou tam
KOVAL psal:a doprdele sem myslel při standartním nastavení karbců a všeho,jen prostá výmněna -kus za kus vačky+ventilový vůle samozřejmně nově nastavený
...jo jo, to vim, že nic jinýho nejni potřeba...díky...zejtra to vosonduju, jaký sou možnosti...hele a ty ventily bych moch udělat aš třeba po 1000 km, né? ...aby ze mě měl Kelly radost
VikecB12 psal:Kucí,kolik ty vačky normálně stojí fungl? Neví někdo? Může to být supr,životnost by měla byt stejná jako u GSXRka ne
...pro zákazníka 7.155,- Kč vč. DPH ...samože 1 ks...životnost nedotčená...
Filous psal:VikecB12 psal:Kucí,kolik ty vačky normálně stojí fungl? Neví někdo? Může to být supr,životnost by měla byt stejná jako u GSXRka ne
...pro zákazníka 7.155,- Kč vč. DPH ...samože 1 ks...životnost nedotčená...
Dík. Furt je to lepší investice,než nějaký potblatníčky,čirý světla a tak...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Pacholci,člověk se snaží pochytit nějaký moudra a vy na něho takhle woe
Kua su na tu seriofku jakési těšké,tak to potřebuju trochu rozhébat. Zima uteče jak nic,a bude tady S-Day a budu mít zase vyvrácený zápěstí jak
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1