Nejsi přihlášen
Re: bez vás starouškové :o)
zrzule psal:misi: v tý vaší diskuzi se to snad nezvrhlo???
V té naší ? ... no já myslím že né :) (my máme naší diskuzi ? .... super hned se cítím líp ) ale nříkej to luuzrovi ... ještě by si myslel že chodíš "pít rum " s někým jiným
Blu one.... old one
misi psal:spidys psal:Jo jinak Zrzule představ si, že dnaska mi přišlo tam to - doufám, že víš...
Mám toho asi 3 krabice, tak kdybys chtěla...tak já vyměním krabici tamtoho za to moje
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Šárka psal:nechci se vnucovat ale.......já to chci taky (to bych nebyla opička)
tak ty se muzes taky v sobotu stavit se zrzuli ... uz ste na sebe zvykle, takze nebude zadny dohadovani .... dostanete to kazda hned ve dverich a po dvou minutach muzete jit spokojene domu
boze ja su hovado
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Šárka psal:nechci se vnucovat ale.......já to chci taky (to bych nebyla opička)
tak ty se muzes taky v sobotu stavit se zrzuli ... uz ste na sebe zvykle, takze nebude zadny dohadovani .... dostanete to kazda hned ve dverich a po dvou minutach muzete jit spokojene domu
boze ja su hovado
To to stihneš jen dvakrát?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:Šárka psal:nechci se vnucovat ale.......já to chci taky (to bych nebyla opička)
boze ja su hovadoTo to stihneš jen dvakrát?
to staci .... vis jak je to unavujici
Loser psal:Ondráš psal:Loser psal:
boze ja su hovadoTo to stihneš jen dvakrát?
to staci .... vis jak je to unavujici
Tak jinak. To ti to trvá tak dlouho?
Šárka psal:mehari jojo přišel o dobrou bábovku a čajíček
zrzule neblázni di takovýhle věci se zapomínaj
presne tak .. uz bych ani nevedel, kam sahnout a kam co strcit (bych vam mohl prorazit usni bubinky nebo vypichnout voci).
Museli byste me zaucovat pekne vod zacatku .... nejdriv teorie s motylkama a pak prakticke ukazky (uz bez motylku):)
Šárka psal:aspon by sme si připadaly jak učitelky ve škole plný.... tak to bych si nechala líbyt ason bys nevěděl jestli to dělám špatně
no tak to muzem vyzkouset .... ja se aspon nebudu muset tolik snazit (pac, kdyz je to poprvi, tak se vam to vubec nemusi libit).
No a ty poznas, jestli to delas dobre podle toho, zda budes mit co polykat nebo ne
vogo, ja su fakt hustej
Loser psal:Šárka psal:aspon by sme si připadaly jak učitelky ve škole plný.... tak to bych si nechala líbyt ason bys nevěděl jestli to dělám špatně
no tak to muzem vyzkouset .... ja se aspon nebudu muset tolik snazit (pac, kdyz je to poprvi, tak se vam to vubec nemusi libit).
No a ty poznas, jestli to delas dobre podle toho, zda budes mit co polykat nebo ne
vogo, ja su fakt hustej
Nejseš...
PURE NAKED BIKE!
zrzule psal:týýý krááávo. tak už jsme se dostali i k polykání.
pííívo dle dohody.potřebuju se regulérně ožrat!!!!
dneska se mi nechce ozirat ... rano musim do rachoty (to je takovyto, kam ty rano nemusis, vis?)
ale dve nebo tri bych mozna dal
zrzule psal:hmmmm toď otázka.....tak já ti za chvílu písnu. za chcíli mi odpoví ostatní alkoholici a dáme to naše sezení nějak dohromady
doufam, ze to nebude nekde daleko .... se mi nechce moc cestovat .... nejlip nekde v centru nebo pobliz modran
Loser psal:Šárka psal:aspon by sme si připadaly jak učitelky ve škole plný.... tak to bych si nechala líbyt ason bys nevěděl jestli to dělám špatně
vogo, ja su fakt hustej
když vezmu v potaz tvou dlouhou dobu a tvé 3centimetrové hovado tak já už teda přestávám jíst abych to zvládla teda i když já sem takový tele že to ani nedokončim páč nevim jak ....du jist
Obtížné neznamená nepřekonatelné
misi psal:luzr v patek musím do práce takže se ozvi ve čtvrtek kolem 10: 00 am ... jsi v robotě nebo jak ? ....
vogo, v robote butu, coz by jako za normalnich okolnosti nebyl problem(se muzu zdejchnout kdykoliv a jak dlouho budu potrebovat), ale pruser je, ze ve ctvrtek budu asi sluzebne v Popovicich. No dal bych ti jeste vedet a kdyztak bych rekl defce at se spolu nekde sejdete.
vogo, ja su fakt hustej
Tak doufám, že to bude dělat tak, aby ses z toho neposral, protože bych jí jinak litoval.
Meloun psal:Loser psal:Šárka psal:aspon by sme si připadaly jak učitelky ve škole plný.... tak to bych si nechala líbyt ason bys nevěděl jestli to dělám špatně
vogo, ja su fakt hustejNejseš...
Promluvil znalec.
2 loser: Na druhou stranu... Proti gustu...
Ale tohle je fakt moc. Prosím nejsít před tím ani potom co to uvidíte. Jen pro silné povahy!!! Měl jsem to dát spíše do prasáren...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … dras/2.wmv
Progear 650 (Člen) 30.10.2007 19:05:55 Offline |
no tak tohle je hardcore... fakt humus na n-tou...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
misi psal:prasata....
a co kua luzr kdyby jsi se stavil dneska (středa) do crosu v holeškach budu tam do pulnoci asi nejspíš
vogo, jsme se fcera se zrzulkou pekne spraskali ..... stavil bych se ... ale asi jen na votocku (no mozna i jedno bych dal) .... vogo, ale kross je hrozna dira
Loser psal:misi psal:prasata....
a co kua luzr kdyby jsi se stavil dneska (středa) do crosu v holeškach budu tam do pulnoci asi nejspíšvogo, jsme se fcera se zrzulkou pekne spraskali ..... stavil bych se ... ale asi jen na votocku (no mozna i jedno bych dal) .... vogo, ale kross je hrozna dira
No moje oblíbená díra... a šílené místo na tyhle věci... dáme jedno ...když už jsem v te praze kua
Blu one.... old one
Ty jo, fšichni dávaj a já nemůžu - přestal sem pít a začal hubnout
Jim polysterenovej chleba (takový ty lisovaný placky), mrkev, nízkotučný sýry, jogurty atd.
Joooo a chci jít na ten Squash
spidys psal:Ty jo, fšichni dávaj a já nemůžu - přestal sem pít a začal hubnout
Jim polysterenovej chleba (takový ty lisovaný placky), mrkev, nízkotučný sýry, jogurty atd.
Joooo a chci jít na ten Squash
ty voe, to te donutil monik? zvu te dneska misto skvose do mekace na poradnou vydatnou veceri
Mekáč je předraženejhnus!
Zajděte si do nějakýho steak pubu,takovej 400g hovězí steak,pěkně šťavnatej,k tomu pivko-kvůli takovým chvílím to tady na tom světě ještě chvíli vydržim
Spydis:Kde chceš hubnout??
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 31.10.2007 11:09:30 Offline |
Šárka psal:tak co zrzulkou dáme dohromady zřídkaveselou černou opičku?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun psal:Mekáč je předraženejhnus!
Zajděte si do nějakýho steak pubu,takovej 400g hovězí steak,pěkně šťavnatej,k tomu pivko-kvůli takovým chvílím to tady na tom světě ještě chvíli vydržim
Spydis:Kde chceš hubnout??
Mám hroznej pupek
Ale je fakt, že to asi nevydržim a v pátek pudu na (12°) - co Lůzr?
misi ty jsi jako technař jo??? hmmmmmm tuctuctuctuctuc
loser: bolí mě po těch včerejších míchačkách hlavička....auvej
meloun: woe já taky miluju steaky ale v mc donaldovi se já napapám za kilo,ve steak baru by mě za to nechali možná tak čuchat k odpadkům. týýý jóóó ale když jsem byla ve státech , to su byla steaková královna.....hmmm pěkně medium.ježiši já mám hlad.jdu do mc donalda
A je to!!
zrzule psal:misi ty jsi jako technař jo??? hmmmmmm tuctuctuctuctuc
loser: bolí mě po těch včerejších míchačkách hlavička....auvej
meloun: woe já taky miluju steaky ale v mc donaldovi se já napapám za kilo,ve steak baru by mě za to nechali možná tak čuchat k odpadkům. týýý jóóó ale když jsem byla ve státech , to su byla steaková královna.....hmmm pěkně medium.ježiši já mám hlad.jdu do mc donalda
Kdo zná hamburgery z Hk u Obi(už tam asi nejsou),v životě by do McD ož nešel
U toho stánku se dalo za kilo opravdu nažrat-jeden za 20,- a dvakrát takovej,než v McD
A když ti pořád říkám,ať táhnete z tý Praheee,tak to nééé
Steak pub Jablonec-za 160 vočí budeš jak před porodem
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:...znám je, ale nikdy to nemělo a nebude mít takovou chuť jako z meka
Asi dle vkusu každého...ale nevidim nic chutnýho na nasládlý zplacatělý housce,"masu" plným podivných hrudek a kyselý okurce
Neříkám,že je to zas až tak hrozný,taky jsem tam párkrát z nutnosti byl,ale spíš,než že to lidem chutná, je to móda...amerikanismus
Raději si skáknu do takový nižší restaurace a za 8 pětek nacpu hotovkou
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1 2