Nejsi přihlášen
Lícování plastů na B650S - help
Zdravím,
mám takový dotaz.
Všiml jsem si, že mi trošku nelícuje přední světlomet s kapotáží na B650S (2006). Při pohledu ze předu na moto je vidět, že světlo je na pravé straně výš než na levé vůči kapotáži a taky, že je pravá strana světlometu vystrčená více než na levé (bráno z pohledu zepřadu na moto).
Moto je nová (fungl) a nebouraná !!
Máte to taky a nebo to mám zase jen já??
Popřípadě, máte někdo zkušenost, zda se dá toto v pohodě s lícovat???
Díky za info
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
![]() |
Progear 650 (Člen) 30.10.2007 15:10:40 Offline |
Re: Lícování plastů na B650S - help
Mám stejnej problém. Ale moje motka je bouraná. Jenže jak Tě tak poslouchám, tak to není bouračkou ale už z výroby....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
JJ, je to z výroby.. Přemýšlím, že bych to zkusil s lícovat. Zjišťuju jestli je tem dost vůle na to, aby se dala třeba kapota trošku posunout..
A nebo se na to vykašlu a zavezu to do servisu....(No jo, ale zase to tam tahat k vůli tomuto a kdoví co by tam s tím zasejc provedli)...ale je to v záruce
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Bandit K7 650S (Nový člen) 30.10.2007 18:02:06 Offline |
Mám to taky, ale žíly mi to moc nerve
jj, mě to taky žíly nerve.
Ale říkám si (ikdyž to není pravděpodobné), kdybych chtěl někdy Bandasku prodat a koupit jinou, tak by mohl nějaký blbec namítat, že to bylo bourané...
Jinak se s tím dá jezdit.....
Stránky: 1