Nejsi přihlášen
Re: čím sa kto živí....
no tak já jsem študent VŠ......jakej obor, to vám nepovim, neb nepotřebuju poslouchat nějakej pojeb.....
na banďoura jsem si vydělal rukama na brigádách: podejcihla, podržprkno, dlaždič zámkovek, výkopy, pomocné práce v zemědělství a na závěr pozor: strojník čistírny odpadních vod....
Fleur psal:Já jsem čerstvě po škole a jsem veterinární lékařka...a dost mě to baví, takže pohoda. Jen s lidma je občas doopravdy těžký pořízení!
Musíš zahrozit čípkama... U mě to funguje.
2 Peťa: Prosím nerozebírat...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
A teď já...
Tak jsem makal v menší firmě, dělal jsem na 30% a přitom jsem vydělával firmě slušnej balík. Do práce jsem to měl 70m a nejdýl v 5 sem byl doma.
Byl jsem aktivní nadšenec a změnil job. Teď dělám v obrovskej firmě, odcházim v 7h, jezdim hodinu tam a hodinu zpět přes celou prahu. Dorazim do práce, nastartuju nojbuk a makam jak barevnej. Vymejšlim jak v bordelsystému udělat pořádek a co a jak maj prodejci prodávat. Časově nestíhám termíny a čekam, kdy to někoho přestane bavit. Už ani za touhle bandou moc nechodim. Když dorazim domu v půl osmý, tak se plácám po ramenou, jak jsem dobrej. Jinak job mě baví, a prachy docela zajímavy
Platim jak nájem, bolej mě zuby a venku je zima
Jinak přemejšlim, že prodám bandasku.... a koupim si B12 Jen vynechám pár nájmů
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2007 14:04:26 Offline |
Teda koukám tady bud všichni makaj nebo jsou na studíích.to si neumíte najít práci kde vám to dají za docházku?Přenechám jedno místo kontrolora už mě to tu nebaví.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zalozil sem ted firmu zabívajici se financnim poradenstvym....
Zamerujeme se prevazne na nechutne bohate znudene lidi ktere uz nebavi vydelavat velke penize a chtely by se stat opet chudymi......Tem potom poradime jak co nejdrive prijit o co nejvic penez.......bohuzel zatim mame nedostatek klientu tak kdyby nekdo o nekom vedel....tak ze mu rad pomuzu od jeho penez
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Filous psal:Zdenda psal:Jezdim jako prase, vokrádám lidi, chodim nevoholenej, jsem rasista a hodně sprostě nadavám
...nejsme my příbuzný???
Asi jó čéče...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
já lítal po stavbách, domovech důchodců a tak a dělal těm všem značení baráků + do to všeho ještě světelnou reklamu. Vod novýho járu na to ale už prdím pač mě nebaví v zimě zmrzat za těch pár chcechtáků na plošínách atd. a du do tepla kósek vod baráku řezat lejzrem plexisko ...............
Též lítám po stavbách ,obchodních jednáních,posudky,stavebně technické průzkumy,návrhy řešení,cenové nabídky... frmol... postižení = technik pro region Morava v oboru sanace vlhkého zdiva a speciálních hydroizolací takže kdo má vlhkej baráček a neví co s ním, tak rád poradím
Kakin psal:já lítal po stavbách, domovech důchodců a tak a dělal těm všem značení baráků + do to všeho ještě světelnou reklamu. Vod novýho járu na to ale už prdím pač mě nebaví v zimě zmrzat za těch pár chcechtáků na plošínách atd. a du do tepla kósek vod baráku řezat lejzrem plexisko ...............
Čéče uměl bys vyříznout lejzrem něco i z cca desítky plechu?
seš kousek od mýho rodiště a zrouna by se to šiklo.
There's a pie in the sky when you die.
Fleur psal:Já jsem čerstvě po škole a jsem veterinární lékařka...a dost mě to baví, takže pohoda. Jen s lidma je občas doopravdy těžký pořízení!
poslyš...todle bude nějakej matrix...nebo co.
já mám kamarádku na veterině(letos končí)
je zo Slovenska, hej.
Lydie?!
There's a pie in the sky when you die.
Antihero: čeče asi by to mělo jít, ale my budeme řezat hlavně plexisklo a plasty asi .... a budu na tom fungovat až tak vod půlky ledna, ale kdybys něco potřeboval udělat tak to dokážu zařídit jinde v BK nebo jinde ale už za nějakej poplatek. Firemně spolupracujeme s několika řezačama i fuškama a tak .....
No já zase lžu jak když tisknu, vlastně spíš tisknu. Teda sedim a mašina tiskne sama, no scoro, ale většinou ne ,pak nesedim a běhám, spíš lítám a nadávám, jsem sprostej jak dlaždič, ale neobkládám ani nedláždim, teda jen doma když musím. Vlastně nemusím, ale když já mám děsnou smůlu,že jsem děsně šikovnej, jak pravila moje žena.Ale asi mě to vod třiadevadesátýho furt docela baví, teda nebaví ale živí, doufám, asi? To je LEŽ, no a tak já vlastně TISKNU
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Banditatom (Člen) 08.12.2007 02:50:25 Offline |
kuci změnil jsem obor Jsem gynekolog s několika letou praxí v oboru. Tak holky do fronky a netlačit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Objíždím stavby a sleduju jak ti moji parchanti (montéři) montují ty velké trubky na vzduch a sem tam nějaké krabice na chlazení. Dle situace velím 0 až 50ti montérům Jinak samozřejmě lžu stavbyvedoucím, generálním dodavatelům, investorům, dvakrát denně se hádám s nejmenovanou firmou z Písku (), fakturuju, předávám dílo...Ohromná zábáva kolikrát
Banditatom psal:kuci změnil jsem obor Jsem gynekolog s několika letou praxí v oboru. Tak holky do fronky a netlačit
no čučet na nejakou starou bábu nebude moc zábavný
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Banditatom (Člen) 09.12.2007 19:15:27 Offline |
Bandit 650A psal:Banditatom psal:kuci změnil jsem obor Jsem gynekolog s několika letou praxí v oboru. Tak holky do fronky a netlačit
čeče to si musíš vybírat klientelu to když se ti stane práce koníčkem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Bandit 650A psal:Banditatom psal:kuci změnil jsem obor Jsem gynekolog s několika letou praxí v oboru. Tak holky do fronky a netlačit
čeče to si musíš vybírat klientelu to když se ti stane práce koníčkem
A to si breš práci i domu?
Jinak tohle je taky zajímavej způsob obživy...
http://www.stream.cz/video/660-sexy-kouzelnice
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
vorel psal:missisivtýcanadě?
ještě né.. tywoe... musím si jet vydělat do zahraničí bo do kanady potřebuju místo naspořenách 45 000 ještě dalších 30 000... to není pro lidi ale pro piče.-..
takže jedu na dva měsíce do irska a pak přímo do kanady... mimoto nejste někdo v irsku a nemáte náhodou volný pkoj než si najdu svůj ?
Blu one.... old one
Stránky: 1 2