Nejsi přihlášen
Nazdar bando
Nazdar sulini!
takhle ja rikam vsem takze nic osobniho chodim sem uz nakej patekpac budu tedkonc asi kupovat nakou motorku bude to moje prvni skutecna motika dotedka sem jezdil akorat na pekaci.chci jedine neco silnejsiho aspon 100 az 150 koni pac moje stara prej na nakou kozu nesedne.i kdyz si ted uz moc nezajezdym pac je kosa tak by mohli jit ceny dolu co bi ste mi poradili? mam na to tak 90 95 tacu tak radte a nabyzejte ale jenom ctirvalec pac ten prej se tak neplasi
dekuju vseckym
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
Re: Nazdar bando
ta je hezka akorta to sedlo je nejak moc visoko to by stara trcela jak antena a proc to ma takovej mrnavej vyfuk jak z babety? snad to ma aspon dobrej zvuk
tak ja este neco najdu abys slevil dalsi desitku ale jinak se mi libi skoda ze nema ty nazlutly kola jako klokan nebo jak se menuje kty modri by pasli
a to je jedina nabidka? radte co koupit nehori cela zima pred nami ale chci to dat pres zimu nak do pucu at na jare muzu vyjet
Hulibrk psal:neboj meloune nic mi to neurve ale nema to nak malej motor? dyt ho v tom ramu neni ani vydet
bandit ma hezci motor ale
Stává se mi zřídka,ale teď mi fakt došly slova!¨
A to si vee představ,že je to 20ti ventil a přitom tak malej
PURE NAKED BIKE!
Hulibrk psal:neboj meloune nic mi to neurve ale nema to nak malej motor? dyt ho v tom ramu neni ani vydet
bandit ma hezci motor ale
Too Hulibrk:
..malinkej motor?
..tenhle by ti se ti líbíl?
http://jawagallery.net/?page=page/uprava_1050
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
no jo,malej vejfuk malej motor to je jasny
psan to je naka jawa puzle ne? no to snad ani zadarmo
ne vazne je vas tady jak kuref v perlofce a nikdo krome melouna neporadi?
prej forum
osirys nindzu ne sem uz psal ze je to je moc sportovni a stary budou trcet ned riflama trencle
meloune no hammer je taky velkej a ma velky vykon
to prece poznam nejsem uplne blbej i kdyz sem se zatim svez asi 20 km na kawasaki z1000 supr strojskoro az na supacku ale byl tam na asfalt
ty kurvi japonske tomu rozumej
Tak bych se nedivil, kdyby to byl zaregistrovaný někdo odtud a dělal si z nás
Palous : ještě se ti to tu zda na? Vždyť tu je docela prdel
Hulibrk: toho Fendta ber, tam ti stará čouhat nebude
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
takže drahý můj jelikož jsi na bandit stránkách takže: bandita , autobus nebo nějakou jebbku....chííííííí jsem ti poradila co, jsem prostě holka šikovná a teď momentálně chytrá jak rádio když jsem se vrátila z dýchanku
A je to!!
Hulibrk psal:Nazdar sulini!
takhle ja rikam vsem takze nic osobniho chodim sem uz nakej patekpac budu tedkonc asi kupovat nakou motorku bude to moje prvni skutecna motika dotedka sem jezdil akorat na pekaci.chci jedine neco silnejsiho aspon 100 az 150 koni pac moje stara prej na nakou kozu nesedne.i kdyz si ted uz moc nezajezdym pac je kosa tak by mohli jit ceny dolu co bi ste mi poradili? mam na to tak 90 95 tacu tak radte a nabyzejte ale jenom ctirvalec pac ten prej se tak neplasi
dekuju vseckym
a co si koupit nakou motorku...
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
jennys psal:Hulibrk psal:er1 ne,pac natakovich motorkach sa starej zarezavaju do riti trencle
Jo a stará se jmenuje jak? Milan???
...jasný...akorát mu synek z prvního manželství nesmí řikat "mami"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ted sem dorazil pac sem mel moc prase
ale sklamali ste me hosi bo radite pekne nateda vlastne vubec
furt jenom ta melounova motorka s tim pydimotorem to nemate nic pro normalny lidi?
dyt zas tak moc po vas nechci jo a este bych se vas zeptal estli je lepsi kuze nebo normalni tesilovi motohadry ja sem zatim vyzkousel jenom t tesilky a je v tom strasne horko skopek uz mam nakej grex co mi svara privez z madarska dyz tam bil pro skutra
Pavel Bandita (Člen) 31.10.2007 21:37:11 Offline |
čus o víkendu jsem se svezl na VFR 1000 tomu říkam že to jede a ceny jsou docela v pohodě a nebo B12
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Hulibrk psal:no to je tu o pici teda !
Já už to nevydržím no!
Ty jseš nějakej malomocnej??
Nemáš doma ynternet??Výš u čeho teť sedíš??
Tak sy kurva prohlýdni motorky a to co se ti lýbý sy kup!
Co chceš pořád slišet??Co mislýš,že ti tady kdo doporučý po tom,cos tady viblyl za hovadini??
Napsal jsem to tvým "dialektem",abys tomu rozumněl...
Ufff,jsem si musel ulevit-ostatní prominou,zvlášť osiris...(doufám)
Teď už v klidu:
Tak tedy,za 90 litrů se dá sehnat už slušná mašina,když potřebuješ nutně 100-150 kní-budiž...mám jen pocit,že jsi další adept na svíčku při cestě..
Samozřejmě i s přihlédnutím k nezanedbatelným 20ti kilometrům na litrový kawárně!
Starou Milana nech dřepět doma,ať se mu ty trencle nevytahaj a kup to,co ti nabízim,protože to vypadá tak,že je to asi jediná motorka k prodeji na celý planetě!!
Já teda nikde jinou na prodej neviděl!
PURE NAKED BIKE!
co to tady resite? ja sem ja
sem Al z dolnich bucovic u caslavi a ptam se uz pokolikate dyz sem na strankach o bandytech esli bi bandita byl to co hledam na kawu nemam anechci sebou trisknout na nove motorce proto hledam neco co jede ale zaroven my to nebude tak lito rozjebat
a bandyta vipada ze tohleto splnuje i motor to ma poradnej a stary bi se snad na tom mohlo dobre sedet jo a nemenuje se milan ale lenka se delejte picu z plastelini
at uz se vizvejkne i nekdo jinej nez meloun i kdyz proti nemu nic nemam co klokan? ten neporadi?ma hezkou bandytku tu kdybi prodal za 90 ale libi se mi i ta co ma abik fakt chlape naaadheraeste dybi byla cerna nebo modra pac ja stribrnou nerad
Hulibrk psal:co to tady resite? ja sem ja
sem Al z dolnich bucovic u caslavi a ptam se uz pokolikate dyz sem na strankach o bandytech esli bi bandita byl to co hledam na kawu nemam anechci sebou trisknout na nove motorce proto hledam neco co jede ale zaroven my to nebude tak lito rozjebat
a bandyta vipada ze tohleto splnuje i motor to ma poradnej a stary bi se snad na tom mohlo dobre sedet jo a nemenuje se milan ale lenka se delejte picu z plastelini
at uz se vizvejkne i nekdo jinej nez meloun i kdyz proti nemu nic nemam co klokan? ten neporadi?ma hezkou bandytku tu kdybi prodal za 90 ale libi se mi i ta co ma abik fakt chlape naaadheraeste dybi byla cerna nebo modra pac ja stribrnou nerad
Já už nevim,co ti mám napsat člověče
Máš obrovskej talent mě rozesmívat,tak klidně piš dál,začínám se totiž na každej tvůj další příspěvek čímdál víc těšit!!
PURE NAKED BIKE!
Hulibrk psal:fendt? to je ta co ma tu letmou kifku se zabudovanym kardanem ne? akolik to stoji?
er1 ne,pac natakovich motorkach sa starej zarezavaju do riti trencle
...máš fotku těch trenclí? Že bysme tu volbu motyky trochu oživili
bla...blabla...!
Meloun psal:Hulibrk psal:co to tady resite? ja sem ja
Já už nevim,co ti mám napsat člověče
Máš obrovskej talent mě rozesmívat,tak klidně piš dál,začínám se totiž na každej tvůj další příspěvek čímdál víc těšit!!
Lenka je bi? to máš dobrý čéče
stříbrná je tuctovka? to Abika myslím netrápí a barva nejezdí kurnik Proč nesplývat v masách, mě by to byl fuk....že jo.
bla...blabla...!
teda bavite se tady o blbostech a skutek utek KOLDANOVY se omlouvam ze sem mu dojebal meno a ptam se esli neproda ale spis ne asi co? nebo nevite o nekom gdo ma podobnou a prodava?
a co ty hadry zase zadna odpoved
Stránky: 1