Nejsi přihlášen
Re: Dodge RAM 5,9 TD
to mel strejda este asi pred tremi mesicy a dotedkonc to stoji v bazaru pac je to prej neprojedny a strasne tezko ovladatelny vim ze to koupil primo z ameriki a je prvni majitel stoji to v kutne hore v bazaru tak se muzes zaject podivat
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
KOVAL psal:akorát se mně zdá že sou ty auta malinko jako předražený na svůj rok výroby a potenciální množství kupců,jako nemluvim vo provozních nákladech a servisu,to je jasný.. myslim jako prostě ceny u nás jako takový..
...mnooo...kupodivu servis a díly sou daleko levnější neš na evropský káry...dyš víš gde...dneska sem koukal na todle r.v. 11/06 s manuální špajzkou, tagže rok starý a bylo to za cenu novýho Superblba ...a ty Cumminsy sou držáky...třeba voba přední brzdový kotouče sou za 5500,- Kč...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
no jasný woe,akorát pro mně kára za cenu novýho Superbla je jako vo hovně,sem tak jako obecně myslel takový ty starší a to mně právě příde neůměrný jako na to kolikrát jak je to starý už dneska,jako esli na firmu jako firmewagen tak proč né
KOVAL psal:no jasný woe,akorát pro mně kára za cenu novýho Superbla je jako vo hovně,sem tak jako obecně myslel takový ty starší a to mně právě příde neůměrný jako na to kolikrát jak je to starý už dneska,jako esli na firmu jako firmewagen tak proč né
...no jasný
Zdravim,
Takova kara jsem mel v USA je poradna kara vsechno se da s ni trasportovat.
V USA o spotrebu nejde tady v CR ano.
Ovladatelna je.
Motor nikdy nedelal problem.
Akorad tady bych mel strah od nejy ty maly feldi a favorit :D
Libertad se dice Bandit
Voni Amíci dělají i ropný motory do něčeho co jenom trošku přimoníná truck???? ;))))) Já myslel že co má pod 5 tun tak jezdí zásadně na benál ............. a vůbec - proč se vo to zajímáš - chceš to vyměnit za Koktávku bo co????????
inkvizitorr (Administrator) 01.11.2007 10:13:47 Offline |
jardagsf psal:tak to si na to s tim special benzinem v cesku zvykly
tak to se ti povedlo, taky sem s roztrženou držkou poslouchal, jak bude přilejvat aditýva do 95 a vzpomínal na vortavný přimíchávání voleje do benálu na fichtloj. no ale ýbrmotorrad je ýbrmotorrad
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 01.11.2007 10:23:21 Offline |
Americkej psal:tak s vámi, přátelé, já jsem skončil ... za rok opět na Iinidras
sei nicht nervös
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 01.11.2007 10:35:07 Offline |
a nezapomněl k tomu napsat, že při "provozovatelném" stand-by režimu to má výkon jako šestikilo a nejdou tomu blinkry páč elektrik hat keine leistung?
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 01.11.2007 10:43:06 Offline |
a neni to nebezpečný sem slyšel že se tam prej pije alkohol
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 01.11.2007 10:54:48 Offline |
tag tos mě uklidnils
doba je temná...
Kakin:
...no právježe dělaj...a vyměnit se chystam, ale jen tag to nebude, eště chvíli spolu budem muset vydržet, ale vono to příde
Vogo:
...vono záleží jag gdo, třeba já si myslim, že nic prodloužit ani snat nepotřebuju, ale můžu za to, že se mi prostě líbjej velký pikapy? ...a že závidim chlapum u nás ty velký auta...no nemůžu... a jezdit tahačem místo vosobáku je přecijen dost blbý, né? ...tadyto je takovej pjeknej kompromis...velký, bespečný a relativně pohodlný auto, kerym vodvezu kohokolif, cokolif a kamkolif i po poli...a vo víku, dyš bude hnusně, můžu s tym ject na tankodrom a tam si zařádit s voffrouďákama...prostě takovej univerzál...
Já bych chtěl taky nějakej cenťák navíc uličnící a co třeba totok?
http://www.mitsubishi-motors.cz/car/nov … fa70a75877
The father of the little princess of the dawn
Nebo něco skromnějšího???
Vo pár centimetrů menšího??
http://domansky-prahaseverzdiby.dealer.peugeot.cz/
Baltazar psal:Já bych chtěl taky nějakej cenťák navíc uličnící a co třeba totok?
...todle nejsou teréní auta a dvje palety cihel nebo tři motorky s tym taky nevodvezeš...dyš uš, tag Nissan Navara...ale cenou seš tam nastejno, né-li vejš jako u toho Dodge a užitná hodnota a faktor zábavy je uplně něgde jinde...navíc je to poloviční voproti tomu trucku ...a ten Pažout? ...já nevim, mě to moc neřiká, ale proti gustu...
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
no ja bych byl pro tu navarru,pac clovek pro kteryho delame uz par let si chce koupit novou a tu starou (03) se 44 tisicema mi prislibil.takze cekam,jak mu letos vyjde ucto a na jaky se dohodnem cene
...sam mezi jebkarema...
Filous: já ameriku měl, taky berana, vosobák, jezdil sem na servis na Rohanskej vostrov. Majitele sem se ptal esli je fanda nebo to je pro něj jenom práce. Povídá: " miluju ameriky, jezděj ke mě celí rodiny, kolikrát se stane, že tu maj auta všichni" :)))
Sám jezdí Vocháblií ...
Nepočítej, že by s Ramem byla v terénu zábava, je moc těžkej. Má plný špéry ? Hlavně mezinápravovou bych tam nehledal ( ale nevim, jen hádám )
Navara je jiná liga - 100% offroad, bez potíží, bez poruch ...
B2500, Ranger - to stejný, ale menší ...
A esli chceš čumět tramvajákoj do xchitu, kup MB G a pošli ho vejš - kámoš to měl
( samo kraťase ) a kromě Samurajů se todle dostalo naprosto "všude", ovšem nejni to pick-up
Mimochodem, s tou bezpečností tos nemyslels vážně, že ? :)))
ale di, Ty brepto ...
Husky:
...no nevim...ten co tydle káry prodává jezdí f Infinity a C300 a tvrdil, že by do žádnýho němčoura nesed ...človjek, co toho RAMa má (taky doprafce se kterym se znam) s tym tahal Cayenna, kerej byl zapíchlej s uraženym kolem a seděl na pupku v rozbahněným poli, gde se Patrol ani nehnul a vytách ho bes jednoho kola se zataženou ruční aš na asfalt...ale s tou mezinápravofkou taky nevim...MB se mi nelíbí...ani G ani žádnej jinej...dybych chtěl ňákej hártkór, tag koukam po Defendru...nemam offroudový ambice, jen vejlety mimo asfalt a do lesa na dříví ...navíc to MB jag řikáš, korbu prostě nemá...a co se týká bespečnosti? ...to f čom sem seděl mělo vosum érbegů, kára s bytelnym rámem, edice Big Horn, vepředu decentní ale bytelná klec, tagže dyš trefíš ňáký zvíře nemáš trabl, vysokej podvozek, těškej držák rezervy kvůli zatížení zadní nápravy...mě to prostě příde bespečný...
inkvizitorr (Administrator) 02.11.2007 08:26:12 Offline |
tydle velký šunky maj něco do sebe porát bych s tim jezdit nechtěl bo mi to připadne děsně nepraktický, ale měl sem pučenýho patrola na víkend a byla to bomba v pátek v osum večír sme přijeli na chalupu, vyházet krámy, zatopit, holky nechat doma, dvě kopaty do auta (všude byl netr sněhu) a.............. no vrátili sme se s bráchou ve čtyři ráno páč sme vyjezdili v lesech po okolí plnou bandu a už sme nechtěli ject tankovat prostě parádní večeronoc
doba je temná...
asi záleží, kdo v tom Patrolu seděl-ty znáš z fotek "drápalíka" a viděl jsem s ním vytáhnout na břiše posazenej návěs s naloženým tahačem-14 tun.Před tím selhalo OT-čko...
Ty chceš prostě obra a to Dodge je, ale až s ním přivezeš ty tři motorky do Brna, tak budeš hledat rampu na vyložení.Ze všech tady jmenovanejch já bych šel s Houskou a bral všema deseti tu Navarru, jak náklaďák, tak ostrej offroad v základu z fabriky.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2007 08:30:18 Offline |
Když chce ameriku za každou cenu.Má jí mít,neMě se tyhle auta taky libí,ale cena a provoz je trochu mimo moje možnosti.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Americkej:
...jo, f tom se schodnem, faktor řidítka je jasnej, ale tady u toho to bylo tag, že to pole bylo měkký, Patrolem tam zajel, fšechno f poho, ale dyš ho zapřách, tag se prostě zahrabal fšema štyrma a dál nic...ale to je fuck...každopádně ta Navarra je taky moc pjeknej povos, to uš sem psal vejš, co mě nebere sou takový ty jakooffroudy, kerejma nemůžeš mimo asfalt...
Kasym:
...no i vo tom by se dalo diskutovat...pořizovačka, dle mě srovnatelná s japonckym autem f daný výbajvje, né-li nižší...náhradní díly jednoznačně levnější, gdyš víš gde a s dodáním do tejdne maks...servis levnější neš na japoncký nebo evropský auta...provozní náklady ano, tady zaplatíš na povinnym díky vobjemu, spotřeba do 15 l v naftě nejni na dýzl málo, ale je to náklaďák a tag ho beru, u nás vječina aut jezdí za 30, tagže? ...další vjecí je praktičnost...vim, že bych měl trabl třeba zaparkovat přet bankou, gde to řešim každou chvíli i s Vocháblijí a tady na to potřebuješ dvje parkovací místa a vo Práglu ani nemluvim...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2007 10:08:15 Offline |
Filous psal:Kasym:
...no i vo tom by se dalo diskutovat...pořizovačka, dle mě srovnatelná s japonckym autem f daný výbajvje, né-li nižší...náhradní díly jednoznačně levnější, gdyš víš gde a s dodáním do tejdne maks...servis levnější neš na japoncký nebo evropský auta...provozní náklady ano, tady zaplatíš na povinnym díky vobjemu, spotřeba do 15 l v naftě nejni na dýzl málo, ale je to náklaďák a tag ho beru, u nás vječina aut jezdí za 30, tagže? ...další vjecí je praktičnost...vim, že bych měl trabl třeba zaparkovat přet bankou, gde to řešim každou chvíli i s Vocháblijí a tady na to potřebuješ dvje parkovací místa a vo Práglu ani nemluvim...
Jo máš pravdu tohle auto má až na par maličkosti jen výhody neříkám,že ne.spotřeba je trochu vetší ale v porovnáni s velikostí auta je OK.U mě je spíš problém s tím na to auto vůbec mít.S porovnáním k mímu Renaultu 25 za 7500 Kč to je přeci jen balík.Jinak bych to samo neřešil.Mám velký auta rád.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2007 10:50:18 Offline |
Filous psal:Kasym:
...no to je jasný, takový auto si málogdy pořizuje soukromá osoba...
máš recht,ale stejně ti ho budu trochu závidět.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Kasym:
...no to je jasný, takový auto si málogdy pořizuje soukromá osoba...máš recht,ale stejně ti ho budu trochu závidět.
...hele, zatim nejni co závidět, neřikám, že se příští tejden seberu a du pro něj, eště rok bude v lýzingu Vocháblije, ale zbíram informace, plusy mínusy, chci bejt připravenej, aš bude možnost, páč pokut se něco takovýho povede, bude to auto nadlouho...
misi psal:nekupuj dodge... kup rači orda f 150 nebo 250 ... jako dodge se ti posere rychleji... je to trup
...a na tos přišel jag??? ...ňáká osobní skušenost??? ...co vim, tag ten Cummins je držák nesmírnej, tagže...???
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2007 12:01:25 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Kasym:
...no to je jasný, takový auto si málogdy pořizuje soukromá osoba...máš recht,ale stejně ti ho budu trochu závidět.
...hele, zatim nejni co závidět, neřikám, že se příští tejden seberu a du pro něj, eště rok bude v lýzingu Vocháblije, ale zbíram informace, plusy mínusy, chci bejt připravenej, aš bude možnost, páč pokut se něco takovýho povede, bude to auto nadlouho...
Jasně.Tohle asi bude i srdeční záležitost.
Me se libi Eleanora mustaf
jsem byl ukázat paní a asik vyhraje mám ho zamluvený skoro v plný palbě
s xenonovejma lampama a tak
jsem s ním dneska jezdil po poli za Houskou, žádnej velkej terén, ale tam já jezdit nebudu, tak což.
jsem úplně nadšenej, musím se rozhodnout do pondělka večera, takže kdyby byla osoba zde, která tam má tlačenku, tak bych mu byl vděčnej
Hmm mě se líbí celkově ten RAM ..... a když sem viděl vide ve verzi SRT nebo jak se menuje ta hračka s motorem z VIpera tak sem měl husí kůžu a strach zároveň ... už jenom ten první záběr na DSF při testech kdy ukázali ty černý brutální čáry v točkách v lese tak sem si říkal jakže to jako dokázali .......... a pak brutální rachot a tadle potvora prolítla dveřama napřed ... no masakr .....
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 07:21:29 Offline |
Kakin psal:Hmm mě se líbí celkově ten RAM ..... a když sem viděl vide ve verzi SRT nebo jak se menuje ta hračka s motorem z VIpera tak sem měl husí kůžu a strach zároveň ... už jenom ten první záběr na DSF při testech kdy ukázali ty černý brutální čáry v točkách v lese tak sem si říkal jakže to jako dokázali .......... a pak brutální rachot a tadle potvora prolítla dveřama napřed ... no masakr .....
asíík myslíš todlec ne? http://www.youtube.com/watch?v=sWKPlteim1o
inkvizitorr (Administrator) 05.11.2007 08:21:46 Offline |
Filous psal:...SRT je pjekný, ale do póle s tym nemůžeš
vogo co bys nemoh gdyž můžeš do póle i s oktávijej
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.11.2007 09:20:42 Offline |
no jasně, dyk povidam že sou pro tebe nějaký jemerickýmrdky na
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.11.2007 09:35:58 Offline |
Filous psal:...právježe dybych měl tu emerickou jepku, tag bych ho votstrčil tou kolejnicí a klecí vepředu nebo mu přeskočil přes kapotu a neřešil bych utržený kolo
a nechtěl bys rovnou liazku tou bys rozdrtil i tu jemerickou mrtku
doba je temná...
Filous psal:misi psal:nekupuj dodge... kup rači orda f 150 nebo 250 ... jako dodge se ti posere rychleji... je to trup
...a na tos přišel jag??? ...ňáká osobní skušenost??? ...co vim, tag ten Cummins je držák nesmírnej, tagže...???
No osobní tam není, ale sestřenice má f150 , nějaké zkušenosti s tím má, říkala mi právě at do dodge nejdu a slyšel jsem to od více lidí, ale osobní zklušenost fakt nemám. nicméně počkej rok a napíšu ti jak se chová F250 ...
Blu one.... old one
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 10:26:10 Offline |
Pěkně jsi mu jí zkrátil jen co je pravda.Máš kliku ,že jsi nejel na motorce.Jinak jste byli OK?
...copag já jo, já měl akorát spálený ruce vot érbegu, ale to prase, co sem ves f kufru na grilovačku mělo chudinka bouli a zlomenou nožičku...nebo to uš mělo přet tym??? ...čoveče, tag to nevim
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 10:42:20 Offline |
Filous psal:...copag já jo, já měl akorát spálený ruce vot érbegu, ale to prase, co sem ves f kufru na grilovačku mělo chudinka bouli a zlomenou nožičku...nebo to uš mělo přet tym??? ...čoveče, tag to nevim
čuník měl poslední jízdu docela veselou
...jo jo, fšichni čuměli, dyš přijel tata a začli sme tu mrtvolu přendávat...soudruška příslušnice nejdříf jako:"proboha, co to s toho kufru taháte???" ...já že mrtvolu a vona:"no jó, to by bylo škoda, dyby to tady f tom vedru zasmrádlo, že???...ale f první chvíli sem se lekla, že je tam vopravdu něgdo zraněnej"
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 10:57:04 Offline |
To věřím,že čumela jak puk a když dodáš ,že vyndaváte mrtvolu je mi jasný co jí asi proběhlo hlavou.
vorel psal:jo, tudle historku ma rád, vystrčil tam ten čumák, tak sem přidal, sválně esli ho vodhodim.
...depag vogo, ďál sem fšechno pro to, abych ho netrefil a skorem to vyšlo...vo deset-patnáct čísel a minul sem ho...na pravim přednim rohu mi zmizel blinkr, ale hlavní svjetlo uš bylo apsolutně netknutý, prostě vo chlup to bylo...
Stránky: 1