Nejsi přihlášen
Re: jedu do Bosny
Za pár plechovek českýho piva tam pořídíš cokoli. Doporučuju si jich vzít sebou dost ![]()
Bosenský policajti jsou na každým rohu, zastavují za každou blbost zejména cizince, jsou důležitý jako blázen - ale pivo mají rádi....ve starým Mostaru je taky docela drahý parkovný - převedeno na plechovky mi zas tak drahý nepřišlo ![]()
Cigarety vozit nemusíš - jsou tam levnější než u nás (pokud ti nevadí trochu silnější tabák)
Naposledy jsem tam ale byla před rokem...a vždycky v turistický sezóně...
Jo a zopakuj si azbuku - já jsem sice z ruštiny maturovala, ale ukazatele v azbuce nikdy nestihnu přelouskat a intuitivně bloudím..
...letos sem tam byl...maj hesky vopravený starý město...furt skáčou z mostu...i dyš teť uš asi nebude žádnej vodvážlivec, co by skočil...hnet za mostem je galerije, gde je výstava fotek, jag to vypadalo gdysy, za války a dneska...docela klobouk dolu, jag to dali dokupy...v novym městě sou furt rozstřílený a vybombardovaný baráky...žebraj tam cikánky s panenkama zabalenejma jako mimina...na náfsi maj hřibitof, to je fakt...nasrali mě muslimové, páč mě na určitý místa nepustili se psem...parkoval sem normálně na ulici a nic sem neplatil...s policajtama sem problém neměl...prodávaj tam relikvije z války, patrony, helmy, bajonety, neprůstřelný vesty z dírama...z nábojnic do děl dělaj tepaný vázy...zboží na tržnici je totožný s tym f Istambulu...vlajou tam saracénský vlajky a z mešit se vozejvá takový to ááííííjááájááá...fšude je mraky koček...jou to dobytci, páč do krásně čistý Neretvy vyvážej votpatky, židle, kočárky, prostě bordel...za vidění to stojí...
...moderatizátor mě zabije ![]()
Editoval osiris (01.11.2007 10:25:42)
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
inkvizitorr (Administrator) 01.11.2007 10:56:32 Offline |
filous: mam némlich stejný fotky, ale asi pět let starý
mostar je skvělej
obzvlášť místní kavárny s pravou tureckou kávou![]()
doba je temná...
inkvizitorr psal:filous: mam némlich stejný fotky, ale asi pět let starý
mostar je skvělej
obzvlášť místní kavárny s pravou tureckou kávou
...joooo...na kafe sem zapoměl...f tepanej konvičce s tepanejma náprstkama
...jo a díky Osi![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pres Bosnu jsme se vraceli letos při cestě z Chorvatska, policajti měří co druhou dědinu, ale uplně v poho dá se tam i bez neprustrelné vesty, pivo doporučuju po večerech se takovýto kousek domova vždy hodí ![]()
...Koně moje hyjéé...
Bacha na nášlapný miny - nepohybovat se mimo silnice. Dodnes tam jsou, ale mapy k tomu nejsou. Neříkám, že v turistických oblastech, ale třeba cestou až se ti zachce někam do lesíka na malou
. Jinak klobouk dolů před tím, jak místní umí upravovat všechny možný druhy masa ![]()
Zkusit se má všechno!
miaaow psal:Bacha na nášlapný miny - nepohybovat se mimo silnice. Dodnes tam jsou, ale mapy k tomu nejsou. Neříkám, že v turistických oblastech, ale třeba cestou až se ti zachce někam do lesíka na malou
. Jinak klobouk dolů před tím, jak místní umí upravovat všechny možný druhy masa
..jako že člověk ani náhodou nezjistí původ?![]()
![]()
bla...blabla...!
osiris psal:...sou hodný, píšou vo tom všude :))
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … e/miny.jpg
to abych se bál jít vychcat![]()
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stránky: 1